GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL]Moon Roleplay [The Moon Shines Again] Tanıtım Güncel

Başlatan haroldjackson, 11 Nisan 2019, 21:07:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cudless

Sunucuya girdim, discordda adamlar iki günde 724K kasmış, kasmamış büyük ihtimalle AP ile elde edilmiş açıkça ortada. Uçakda spawn oluyorsunuz adamla role gireyim dedim /b den hesap silinmiş dostum yazdı. Mod klasik Novelty'nin kullandığı hera modu. Kısacası neden böyle bir sunucuda oynayasınız?

darkshadow

Alıntı yapılan: cudless - 13 Nisan 2019, 14:40:19

Sunucuya girdim, discordda adamlar iki günde 724K kasmış, kasmamış büyük ihtimalle AP ile elde edilmiş açıkça ortada. Uçakda spawn oluyorsunuz adamla role gireyim dedim /b den hesap silinmiş dostum yazdı. Mod klasik Novelty'nin kullandığı hera modu. Kısacası neden böyle bir sunucuda oynayasınız?

Cengo

Alıntı yapılan: Leopar. - 13 Nisan 2019, 16:07:26

Kardeş saydım 5 yıllık arkadaşımdın Sunucuya gelip "BENİM MALIM VARDI GERİ VERİRMİSİNİZ ESKİ OYUNCUYDUM" diyip bizi kandırman yalandı böyle yorumlar atman mantıklı böyle devam et aslanım.

Ek olarak da : Speed hilesi açtın banlayıp geri açtım.
Son düzenlenme: 13 Nisan 2019, 16:12:58 Cengo

Goddeww

Projenin benle alakası yoktur arkadaşlar, belirtmek isterim benim olduğum sunucuda "AP" söz konusu olamaz, başarılar.

Jarveus

Allahım kendi sunucusunu da kötüledi arada. Arkadaşlar Vetro Roleplay sistemlerini Rinadan bakarak yapmaktadır gidip Rina oynayabilirsiniz.

Nymph

haroldjackson

AP yaparak suçluyorsun suncuda rcon login bile yapmadım ben ve ap ile suçluyorsun ilginç ve sistemlerimizi kendimize özgün halde tasarladık başka serverleden örnek almadık ve insanların oynayıp oynamama hakkında neden sorgu yapıyorsun hile açıp ban yiyen ben değilim sonuçta :)
Alıntı yapılan: Quintx - 13 Nisan 2019, 17:59:05

Projenin benle alakası yoktur arkadaşlar, belirtmek isterim benim olduğum sunucuda "AP" söz konusu olamaz, başarılar.

Teşekürler kardeşim yorumun için.

imza kalemle atılır

haroldjackson

imza kalemle atılır

cudless

Hile açıp ban yemek mi?  :D rcon login yapmana gerek yok zaten kendine bir şeyler verebilmek için, veya oyunculara. 2 günde 724K nasıl kasılır açıklama yapmalısınız ki herkes kassın o halde. İşin komik tarafı bu kişi 1 level.
Son düzenlenme: 14 Nisan 2019, 12:31:59 cudless

ReaptioS

Senin modunda zaten allah tarafından vahiy yolu ile dünyaya indirildi ve sıfırdan yazıldı.
Modun seninde hera roleplay hatta senin tabirinle (Sounth Central) modu.
O yüzden gelip milleti kötüleceğine kendi sunucunla ilgilen.
Son düzenlenme: 14 Nisan 2019, 12:49:57 ReaptioS
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

No-Name

Alıntı yapılan: cudless - 14 Nisan 2019, 12:30:29

Hile açıp ban yemek mi?  :D rcon login yapmana gerek yok zaten kendine bir şeyler verebilmek için, veya oyunculara. 2 günde 724K nasıl kasılır açıklama yapmalısınız ki herkes kassın o halde. İşin komik tarafı bu kişi 1 level.
Meslek kasıyordur meslek AP yok ortada(!)  :D

ByGoldenPars

Şöyle diyeyim, hepimiz bir oyuncuyuz. Biz bir sunucuda gece gündüz oynayıp hesap kasarız. Bakıyoruz 2.sunucu açılmış aynı oyun modu üzerine adam o kadar emeklerini bırakıp gitmez bence benim düşüncem. Tek sizin için söylemiyorum herkese diyorum. Zirvedeki sunucular belli ama başka bir mod üzerinde çalışıp roleplay freeroam hp gibi modlar hariç bambaşka bir ilgi çekebilecek bir çalışma yapılsa yükselme ihtimaliniz olabilir. Başarılar..

ayazcik

Onur, emeğine saygı duyuyorum eğer seni kötülemeye çalışırlarsa kahleye alma bir kaç gün sonra sağlam fotoğraflarımla konuya geliceğim @cudless beklemede kal  :kalp:

cudless

Kimseyi kötülemeye çalışmıyorum 7/24 meslek kassa leveli 1 olmaz, 724K diyoruz. Sunucu açılalı 2 gün olmuş.

AlpayCY