GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[KAPANIŞ] Novelty Roleplay | noveltyroleplay.com

Başlatan Bitroast, 04 Temmuz 2018, 03:28:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

balvenie

Sosyal medya aktif.  :hm: :serefe: :pcyumruk:
> https://ninsta.noveltyroleplay.com/

NOT: Tamamen IC karakterleriniz ile alakalı bir medyadır. Oyun içerisindeki karakter adlarınız ile kayıt olmalısınız!
NOT2: Sosyal medya üzerinden işyerlerinizin için reklam verebileceksiniz.
Son düzenlenme: 13 Nisan 2019, 18:21:07 balvenie

Eternity

Alıntı yapılan: balvenie - 13 Nisan 2019, 17:47:44

Sosyal medya aktif.  :hm: :serefe: :pcyumruk:
> https://ninsta.noveltyroleplay.com/

NOT: Tamamen IC karakterleriniz ile alakalı bir medyadır. Oyun içerisindeki karakter adlarınız ile kayıt olmalısınız!

Gerçekten ilklere imza atıyorsunuz, başarılar dilerim.

Sametefeoz

Kendi oyuncusuna küfür eden bir kişi var sunucunun başında. Sunucuda 1 ay durursanız 1 haftada helperlikten yöneticiliğe yükselen insanları görebilirsiniz. Sizi sinir ederler, sonra yönetim anlar ne kadar kötü bir şey yaptığını ve sonra banlarlar. Tabi iş işten geçmiş olur. Haziran-temmuz ayında aldığım zevki hiç alamadım. Arkadaşlarla tekrar bir girelim dedik, sultanla gezerken birisi swat aracı almış, bize çarpıyor.
1 haftada bir ya forumu değiştiriyorsunuz, ya oyunun hile koruma sistemini değiştiriyorsunuz. Ben şahsen hafta içi 1 saat, hafta sonu 5-6 saat oynayan biriydim ve bu bakıma alınmalar beni sunucudan, samptan soğuttu. Keşke o temmuzda yaptığınız 15 günlük bakımda hard rpye geçip tekrar mediuma geçip hesapları silmeseydiniz bu kadar kötü durumda olmazdınız. Şimdi diyeceksiniz ne kötü durumu salak, sunucu 100 çekiyor. Sampa ilk defa giren birisi bile sunucunun bot olduğunu anlar ya. Sunucuda sözde 80 kişi var, arabayla rol yapayım diye geziyorum kimseyi görmüyorum. Bari yalan söylemeyin, düzgünce bot atmadan ilerleseniz. Ama huy değişmez.
Son düzenlenme: 13 Nisan 2019, 19:07:02 Sametefeoz

diverse

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Bitroast

14.04.2019 / V3.7

• /lisansgoster komutundaki hata giderildi.
• /uyusturucularim tekrardan kodlandı.
• Garaj sistemi kodlandı.
• /skinidim kodlandı.
• Artık bir oyuncu IC hapse girdiğinde tüm sunucuya mesaj gitmeyecek.
• uy****rucu Kaçakçılığı tekrardan eklendi.
• Araç satın alırken sürekli "5 saniye sonra tekrar deneyin" hatası alıyordunuz, düzeltildi.
• Medikal çalışanları için /tedaviet kodlandı.
• Medikal çalışanları için /mddestek kodlandı.
• Medikal çalışanları rozet açtığında TAB kısmındaki renkleri değişecek.
• Optimize ve stabilize gerçekleşti.
• Bagaj sistemindeki ufak hata giderildi.
• Taşımacılık artık çizelgeli oldu.
• OOC Market üzerinden Pet satışı kaldırıldı, artık /petmenu kullanabileceksiniz. (Minimum 10 level olmalıaınız.)
• LSPD için Beanbag mesafesi arttırıldı.
• LSPD için Tazer mesafesi arttırıldı.
• Bisiklet ile Skate Park lokasyonundaki rampadan zıpladığınızda sunucudan atılıyordunuz, düzeltildi.
• Ev sistemindeki ufak hata giderildi.
• /silahver tekrar aktif edildi.
• Artık uy****rucu krizindeyken kafanızın üstünde "Bu oyuncu uy****rucu krizinde!" yazısı belirecek.
• /imhaet komutunda artık evlerin, işyerlerin fiyatları üçe bölünmek yerine ikiye bölünecek.
• Çamaşır toplamadaki ufak açık giderildi.
• Artık motor açıkken araca bindiğinizde chatte çıkan araç bilgileri yazıları yeşil renginde gözükecek.
• /ukullan tekrardan kodlandı.
• Shotgun artık NPC üzerinden $200.000'e satılacak.
• Shotgun dışındaki tüm silahların hasarları varsayılan yapıldı. Shotgun ise artık 70 vuracak.
• Obje kaybolma üzerinde çalışma gerçekleşti.
• /yetkili aktif edildi.
• Yaralı süresi 2 dakikaya indirildi.
• /dogusnoktasi kaldırıldı.
• Yaralı sistemi tekrar değiştirildi. (Yerde iken ölmeyeceksiniz ve ölünce silahlarınız gitmeyecek.)
• Graffiti sistemi kodlandı. (Minimum 5 level olmalısınız, ve hood onaylı birlikler yararlanabilir.)
• GPS sistemi yenilendi. (/gps)
• /uver kodlandı.
• /benzin yazınca artık sol alt kısımda ücret ve güncel araç litresi gösterilecek.
• Artık IC hapse girdiğinizde taşımacılık mesleğinden yararlanamayacaksınız. (Önceki hapis işlemleri dahil değil.)
• /telefon komutuna İnternet kategorisi eklendi, satılık araçlar listelenecek.
• /telefon yazınca elinize telefon objesi gelecek, ve konuşma animasyonu uygulanacak.
• /ara ve /sms kaldırıldı, artık sadece /telefon işlev görecek.
• /ukullan kullandığınızda karakterinize ekstra 10 can eklenecek.
• Artık her level atladığınızda OOC 1 TL eklenecek.

Not: Kitle ister düşsün, ister düşmesin. Her daim çabalamaya devam edeceğiz! Her ne olursa olsun.  :kalp:
Son düzenlenme: 14 Nisan 2019, 15:08:22 Bitroast

RyzeeN

Şaka bi yana güncelleme sağlam olmuş @Bitroast gözlerine ve ellerine sağlık.

Bitroast

balvenie

İyi akşamlar.

Üst yönetim olarak uzun süreçtir aklımızda olan, eksi ve artı yönleri hakkında beyin fırtınası yaptığımız bir ilerleyişten sizlere bahsedeceğim. Yapılan oylamaların aksine, bu oylamanın belirli bir süresi bulunmuyor.

Nedir bu mantık?
"roleplay" platformundayız, elimizden geldiğince gerçekçiliği ön planda tutmaya çalışıyoruz. Sadece Novelty platformu için değil, genel olarak tüm SA:MP camiasında CK ile alakalı belli başlı sıkıntılar var. Bizim düşüncemiz şu yönde oldu, sizin fikrinizi almak istedik:

Bir kişiyi sistemsel olarak öldürdüğünüzde -yerde iken- tekrar öldürünce, kişi "istisna" durumlar haricinde otomatik olarak CK olacak.

Aklınızda direkt olarak şu sorunun belirlendiğini varsayıyorum: "E şehirde adam kalmaz, herkes CK olur." Bunu da düşündük:

Katil kişi, "yakalanırsa" müebbet hapis ile cezalandırılacak. Yanlız, burada önemli olan husus: müebbet hapis işleminde, hiç bir şekilde isim değişikliği gibi bir yol ile arınmak olmayacak. Direkt olarak o karakter hesabını sileceğiz, tüm malvarlığı gidecek. Ek olarak, bu CK işlemi için bir seviye sınırı getireceğiz.

Fikrinizi, Pawnoturk mecrası üzerinden belirtebilirsiniz.

NOT: İlerleyişi sadece kaba taslak anlattık, oylamaya göre tabii ki geliştirme yapılacak.

Bitroast

Yeni makine kurulum aşamasındadır. Website adresimiz ise bilişim kaynaklı bir problemden ötürü maalesef hizmete kapalıdır. Ne gerekiyorsa onu yapacağımızdan şüpheniz olmasın! Anlayışınız için sonsuz teşekkürler.

Armen

Alıntı yapılan: balvenie - 15 Nisan 2019, 20:26:21

İyi akşamlar.

Üst yönetim olarak uzun süreçtir aklımızda olan, eksi ve artı yönleri hakkında beyin fırtınası yaptığımız bir ilerleyişten sizlere bahsedeceğim. Yapılan oylamaların aksine, bu oylamanın belirli bir süresi bulunmuyor.

Nedir bu mantık?
"roleplay" platformundayız, elimizden geldiğince gerçekçiliği ön planda tutmaya çalışıyoruz. Sadece Novelty platformu için değil, genel olarak tüm SA:MP camiasında CK ile alakalı belli başlı sıkıntılar var. Bizim düşüncemiz şu yönde oldu, sizin fikrinizi almak istedik:

Bir kişiyi sistemsel olarak öldürdüğünüzde -yerde iken- tekrar öldürünce, kişi "istisna" durumlar haricinde otomatik olarak CK olacak.

Aklınızda direkt olarak şu sorunun belirlendiğini varsayıyorum: "E şehirde adam kalmaz, herkes CK olur." Bunu da düşündük:

Katil kişi, "yakalanırsa" müebbet hapis ile cezalandırılacak. Yanlız, burada önemli olan husus: müebbet hapis işleminde, hiç bir şekilde isim değişikliği gibi bir yol ile arınmak olmayacak. Direkt olarak o karakter hesabını sileceğiz, tüm malvarlığı gidecek. Ek olarak, bu CK işlemi için bir seviye sınırı getireceğiz.

Fikrinizi, Pawnoturk mecrası üzerinden belirtebilirsiniz.

NOT: İlerleyişi sadece kaba taslak anlattık, oylamaya göre tabii ki geliştirme yapılacak.

Şu şekilde izah edeyim. Böyle bir durum gerçekleşirse ooc olarak oyuncular arası kinleşmeler, kavgalar olacaktır. Bunun devamında ise mg mix olayları aşırı derecede artış gösterecektir. Rol ortamı bozulacaktır. Devamında sunucu artık kaliteli bir rol yapmak imkansız hale gelecektir. Güçlü il legal liderlerinin (gücü PD ilr neredeyse eş değer olan factionların) yakalanması zor olacağından diledikleri gibi ooc olarak nefret duyduğu bir kişiyi arasında saçma bir kavga çıkarıp ck edecektir. Sunucunuzda oynamadım hiç, sunucunuz hakkında da herhangi bir bilgim yok lakin Bitroast ile aramda muhabbet geçtiğinden yardımcı olmak istedim . Başarılar dilerim...

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

BilalYlmz7

sunucu 0 a düşünce tüm banları açmak tekrar aynı döngüye girmek harika! (hileden ban yiyenler dahil xd)

Alaattin Çakıcıya Yanlış Yapılmaz.

balvenie

Alıntı yapılan: Armen - 17 Nisan 2019, 21:24:13

Şu şekilde izah edeyim. Böyle bir durum gerçekleşirse ooc olarak oyuncular arası kinleşmeler, kavgalar olacaktır. Bunun devamında ise mg mix olayları aşırı derecede artış gösterecektir. Rol ortamı bozulacaktır. Devamında sunucu artık kaliteli bir rol yapmak imkansız hale gelecektir. Güçlü il legal liderlerinin (gücü PD ilr neredeyse eş değer olan factionların) yakalanması zor olacağından diledikleri gibi ooc olarak nefret duyduğu bir kişiyi arasında saçma bir kavga çıkarıp ck edecektir. Sunucunuzda oynamadım hiç, sunucunuz hakkında da herhangi bir bilgim yok lakin Bitroast ile aramda muhabbet geçtiğinden yardımcı olmak istedim . Başarılar dilerim...

Fikriniz için çok teşekkür ederim, değerlendirmeye alacağız.

Alıntı yapılan: BilalYlmz7 - 17 Nisan 2019, 21:53:00

sunucu 0 a düşünce tüm banları açmak tekrar aynı döngüye girmek harika! (hileden ban yiyenler dahil xd)

Bunu zaten kitle sayısını yükseltmemiz için yaptığımızı anlamayacak kapasitede olan yok. Yani sen süper zeki veya dahi değilsin, tüm insanlar böyle düşünüyor.

Ek olarak: Her ne sorunun varsa, iki gün de bir tanıtıma uğrama. Artık moderatör arkadaşlar da gerekeni yapacak mı?
Son düzenlenme: 17 Nisan 2019, 22:08:02 balvenie

Bitroast

Değerli Novelty Roleplay oyuncuları, makine değişikliği sona ermiştir. samp.noveltyroleplay.com adresinden sorunsuz giriş sağlayabilirsiniz.

BilalYlmz7

Alıntı yapılan: balvenie - 17 Nisan 2019, 22:04:31

Bunu zaten kitle sayısını yükseltmemiz için yaptığımızı anlamayacak kapasitede olan yok. Yani sen süper zeki veya dahi değilsin, tüm insanlar böyle düşünüyor.

Ek olarak: Her ne sorunun varsa, iki gün de bir tanıtıma uğrama. Artık moderatör arkadaşlar da gerekeni yapacak mı?

Bunu soylemen daha komik degil mi ya? :d marifetmis gibi anlatiyorsun. Samp platformuna zarardan baska bir sey degilsiniz :d bunu super zeka olarak itham etmen icin degil bu yaptigin sacmaligi da yazayim da platform sizin ne halt yedigini görsün diye söyledim. Yaptigin seyi soyleyince moderatore mi ihbar ediyorsun lol

Alaattin Çakıcıya Yanlış Yapılmaz.