GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vonem Roleplay - www.vonemrpg.com

Başlatan Nymph, 16 Nisan 2019, 17:16:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nymph

Vonem Roleplay
Herkeze merhaba, sunucu hakkında bir kaç bilgi vermek istiyorum. Projemiz 2018 yılında başlamıştır, ByYunus ile devam ettireceğim projemiz şöye temellerden oluşmaktadır. Sunucumuzda oyuncunun zevkine önem veriyoruz, Araştırma ve Geliştirme ofisinde yazılan, istekleri inceliyoruz uygunsa ekliyoruz. Sunucumuz sağlam alt yapıdan oluşmaktadır, yaklaşık 1 senedir uğraşıyoruz sizlerde bizlere destek verirseniz seviniriz. Öncelikle sunucumuz Medium Roleplay olarka alt yapısı atmış bulunmaktayız, nede olsa herkez roleplay öğrenerek dünyaya gelmedi. Rol bilmeyen arkadaşlarımıza discord üzerinden eğitim veriyoruz ve SAMP ortamına ona kapıllarını açtırıyoruz. Moddan bahsetmem gerekirse modu 2 aydır üzerinden değinerek söylemek istiyorum sıfırdan kodladığımız bir sunucudur, sistemler olsun beğeceneğinizden hiç şüpem yoktur, destek veren herkeze şimdiden teşekkürler.

Baron İşleyişi;
Sunucu üzerinde Onaylı olan 'mafya ve çete' türü birliklerden aktifliğini koruyan birlikler seçilerek, belirli zamanlarda ve belirli miktarlarda Silah sevkiyatı IC olarak sağlanacaktır. Onayı olmayan çete ve mafya türü birliklere silah sevkiyatı desteği kesinlikle sağlanmayacaktır. Bu durumdan ötürü ticari ilişkileri korumak adına Onaysız türü olan birlikler, Onaylı çete ve mafya türü birliklerle arasını iyi tutmasını ekip olarak tavsiye etmekteyiz, bu tarz Ticari İlişkileri korumak refahınızı da arttıracaktır. Birlik onayı almak için tanıtım konularında ve Multimedya paylaşımına özen göstermelisiniz, bu sayede Sevkiyat rollerinden faydalanma yöntemlerinden birine de ulaşmış olursunuz.

Meslekler Hakkında - Sunucu Ekonomisi;
Sunucuda rol ortamını geliştirmek üzere birçok mesleği pasif hale getirdik, Tabi ki de meslek yapmak isteyen arkadaşlarımız için de Taşımacılık mesleğini aktif olarak bıraktık. Sunucu ekonomisi daha realistik olarak ayarlandığından kaynaklı kazançlarda herhangi bir zoruluk çekmeyeceksiniz. Meslek dışında yaptığınız roller sayesinde para kazanma oranını yüksek bırakarak yönetim ekibi tarafından desteklenen para kazanabileceğiniz farklı rol ortamları da oluşturulacaktır.

Birlik Destekleri Hakkında;
Evet, birçok kişinin merak ettiği konulardan birtanesi... Genel manada yönetim olarak verdiğimiz karara göre birlik desteklerini aktif tutacağız, Birlik destekleri yetkililer tarafından özenle takip edileceğinden ötürü hiçbir oyuncuya problem yaratmayacağını da kesinleştirmiş bulunuyoruz. Verdiğimiz desteklerin suistimali karşılığında gereken işlemleri de uygulamaktan yönetim olarak çekinmeyeceğimizi belirtmek isteriz. Sağlayacağımız birlik destekleri çok abzürt planları olan birlikleri içerisinde barındırmamaktadır, realistik ve yaratıcı olan rol planlamaları birlik desteklerine artı sağlayacaktır. Birlik tanıtım konularına ve Multimedya (yapılan roller ile ilgili resimler) paylaşımlarına özen gösteren, düzenli olarak aktifliğini sağlayan birlikler onay almada ve destek konusunda her daim diğer birliklere göre önde olacaktır.

Sunucu: server.vonemrpg:7777
Web: www.vonemrpg.com
TeamSpeak3: 89.252.164.159:10091
Discord: https://discord.gg/X66Q6Gg

"Sunucu tanıtım konusunda" Tanıtım Kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Nymph

santiagocss

ʏᴜɴᴜs ᴇᴍʀᴇ

Bu daha başlangıç, Başarılar bizlere.

Expert Graphic Designer | www.theyunusemre.net

ʏᴜɴᴜs ᴇᴍʀᴇ

Expert Graphic Designer | www.theyunusemre.net

Nymph

Vonem Roleplay Beta 0.1

Giriş ekranına fotoğraf eklendi.
Kumar Sistemi geliştirildi.
Mekanik sistemi geliştirildi
Açlık ve susuzluk kaldırıldı.
Hediye al sistemi kaldırıldı.
Gereksiz mapler kaldırıldı.
Bazı buglar fixlendi.
Sağ alt köşeye textdraw eklendi.
Yayın ajansı eklendi.
Client Eklendi.
Giriş müziği eklendi.
Forum tasarımları başlandı.
LSPD,Gov ve LSFMD için interiorlar eklendi.
uy****rucu taşıyıcılığı eklendi.
Kamyoncu mesleği eklendi.
Araç gösterme textdraw'ı eklendi.
Geliştirilmiş Paintball sistemi eklendi.
/ts3 komutu eklendi.

Zeta

Alıntı
  • Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) olmak zorundadır.

Metinleri 24 saat içerisinde güncelleyiniz.

Cengo

Alıntı yapılan: Vseac - 16 Nisan 2019, 17:33:57

Vonem Roleplay Beta 0.1

Giriş ekranına fotoğraf eklendi.
Kumar Sistemi geliştirildi.
Mekanik sistemi geliştirildi
Açlık ve susuzluk kaldırıldı.
Hediye al sistemi kaldırıldı.
Gereksiz mapler kaldırıldı.
Bazı buglar fixlendi.
Yayın ajansı eklendi.
Client Eklendi.
Giriş müziği eklendi.
Forum tasarımları başlandı.
LSPD,Gov ve LSFMD için interiorlar eklendi.
uy****rucu taşıyıcılığı eklendi.
Kamyoncu mesleği eklendi.
Araç gösterme textdraw'ı eklendi.
Geliştirilmiş Paintball sistemi eklendi.
/ts3 komutu eklendi.

Client Eklendi.

En zor sistemler bunlar gerisi zaten basit,başarılar dilerim ama tutmayacak.

No-Name

Joker

Kuralları okuyunuz. Anladığınızda ve konuyu uygun hale getireceğiniz zaman iletişime geçin.

open.mp Turkey Department Manager