GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Really RolePlay - www.re-gaming.com

Başlatan StarAmcaGG, 21 Nisan 2019, 17:29:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

StarAmcaGG

Bu projenin bir oyun olduğunu unutmamanızı istiyoruz çünkü gelişen bir sunucuda insanları kaybetmek yerine karşılıklı eğlenmek daha doğru olacaktır diye düşünüyoruz. Sizler için çalışmaya devam ediyoruz. Sizlerin alacağı hizmetle ile birlikte kendinizi farklı bir dünyada hissettiğiniz andan itibaren Really RPG yönetimi olarak bu durumlardan haz alacağız. Unutmayın, biz sizizin için varız. Sizler bizlere destek olduğunuz sürece biz ilerlemeye devam edeceğiz. İlgili, samimi ve adaletli admin kadrosu ile sizlere başka hiç bir yerde bulamadağınız, yaşayamadığınız roleplay zevkini yaşatmaya çalışıyoruz.

Really RolePlay 15 Nisan 2018 tarihinde temellerini atmış bir sunucudur! Sunucumuzda eskiden yaşanan sorunlar yüzünden kapatmak kararı alarak sunucumuzu kapatmıştık fakat 15 Nisan 2019 tarihinde Yönetim ekibimiz ile tekrar açmaya karar verdik!15 Nisan 2018 tarihinden beri sizler için uğraşan bir ekibimiz var. Yaptığınız rollerden zevk almak sizlerin elinizde. Öncelikle hedeflerimizden biri sizlere bu zevki sonuna kadar en iyi şekilde yaşatmaktır.

xBlvck - (Director Management, Oyun Yöneticisi, Forum Geliştiricisi)

GameMrs - (Lead Manager, Oyun Yöneticisi, Sponsor)

xBlvck - (Forum Yöneticisi, Sorumlusu)

GameMrs - (Forum Destek, Forum Sorumlusu)

LuTz - (Oyun İçi Yetkili,  Forum Sorumlusu)

Pusher - (Oyun İçi Yetkili)

RoPe - (Oyun İçi Destek)

BuraKK - (Oyun İçi Destek)

HostName: [0.3.DL] Really RolePlay ~ www.re-gaming.com

Address:  185.81.152.53:7777
Players:  0 / 200
Ping:     29
Mode: R:RP - Beta V1.1   
Language: TR/Turkish

B A Ğ L A N T I

Forum

Discord

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

[/td][/tr][/table]
Son düzenlenme: 21 Nisan 2019, 18:10:21 StarAmcaGG

StarAmcaGG

Tüm hoş sözlü herkese çok çok teşekkürler!

volitina

Zagros

Tutacağını pek sanmıyorum, başarılar.

Glyph

Tanıtım konusunu birazdaha kendiniz yapsaydınız iyi olurdu.

Palm Roleplay | Level 5 Admin
Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

Enkei

Alıntı
Konu içeriği özgün olmalıdır. Grafik, sistem anlatımları, sistem görüntüleri vs. çalıntı yapanların konuları kilitlenecektir.

Kilit.