GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTİF] Nineteen Roleplay | www.nineteen-roleplay.com

Başlatan Nineteen, 09 Mart 2019, 16:53:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nineteen

https://www.nineteen-roleplay.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=1167

V1.0.4 güncellemesi yayınlandı.

ÖNEMLİ: ATM sistemine bağlı olan havale sistemini kullanmayın, kullanmanız durumunda kayıp yaşarsanız geri iade ALAMAYACAKSINIZ. Gece atılacak olan restartta sistemin hatası düzeltilecektir.

Buzz

:elsalla:Alıntı yapılan: rascalov - 23 Nisan 2019, 22:32:32

Admin misiniz merak ettim? Sunucu iyi güzel hoşta bu çatışma merakı ne anlamadım. Konudaki tüm videolar çatışma üzerine.

memati

haroldjackson

Alıntı yapılan: Buzz - 23 Nisan 2019, 22:47:10

Admin misiniz merak ettim? Sunucu iyi güzel hoşta bu çatışma merakı ne anlamadım. Konudaki tüm videolar çatışma üzerine.

Çatışma olmadan aşk olmaz Çatışma Olmadan Server Olmaz Çatışma Olmadan Hiç Birşey Olmaz Aslanım  :kahkaha:

imza kalemle atılır

No-Name

Alıntı yapılan: Buzz - 23 Nisan 2019, 22:47:10

Değil mi ya? İl-legal rol ile çatışmanın ne alakası var?

ofaaruk

Başarılar. Dün kısa bir süre girme şansım oldu.

Trucker sistemi cidden çok hoşuma gitti. Onun dışında, serverde 50 kişi civarında vardı ama 2 3 kişiyle ancak karşılaştım. Sanırım her yerde rol dönüyor, tek bir yere toplanmıyorlar.

beratm

rednecky

Dün 12 yıllık sunucuya bile saatlerce fark attı. Bunu bu sunucu bot tarzında ithamlarda bulunan bazı kişilerin cringe geçirmesinden çok iyi anladım, bu sunucu bot falan değil. Atmayı deneyin giriş yapamayacağınızı fark edersiniz. Sokaklar çete kaynıyor, boş boş gezen veya bir bölgede saatlerce vakit öldüren kimse yok. Herkes rolünün peşinde, oluşum tanıtımlarındaki rol görüntüleri bunu zaten çok iyi açıklıyor. Bunu daha yaz dönemi gelmeden başardılar, yaz gelince neler olur? İşte o zaman gerçekten iyi bir patlama yaşar bu sunucu, başarılar diliyorum. Umarım kapatmazsınız.

Nineteen

Alıntı yapılan: memati - 23 Nisan 2019, 22:56:34

Başarılar.

Alıntı yapılan: Dyternal - 24 Nisan 2019, 07:01:55

Emek, Eolo emek... :helal:

BAŞARILAR.

Alıntı yapılan: ofaaruk - 24 Nisan 2019, 10:19:07

Başarılar. Dün kısa bir süre girme şansım oldu.

Trucker sistemi cidden çok hoşuma gitti. Onun dışında, serverde 50 kişi civarında vardı ama 2 3 kişiyle ancak karşılaştım. Sanırım her yerde rol dönüyor, tek bir yere toplanmıyorlar.

Alıntı yapılan: beratm - 24 Nisan 2019, 13:37:13

Kıskanmayın çalışın sizinde olur.

Alıntı yapılan: rednecky - 24 Nisan 2019, 14:07:36

Dün 12 yıllık sunucuya bile saatlerce fark attı. Bunu bu sunucu bot tarzında ithamlarda bulunan bazı kişilerin cringe geçirmesinden çok iyi anladım, bu sunucu bot falan değil. Atmayı deneyin giriş yapamayacağınızı fark edersiniz. Sokaklar çete kaynıyor, boş boş gezen veya bir bölgede saatlerce vakit öldüren kimse yok. Herkes rolünün peşinde, oluşum tanıtımlarındaki rol görüntüleri bunu zaten çok iyi açıklıyor. Bunu daha yaz dönemi gelmeden başardılar, yaz gelince neler olur? İşte o zaman gerçekten iyi bir patlama yaşar bu sunucu, başarılar diliyorum. Umarım kapatmazsınız.

Bu kadar iyi niyetli yorumlarınız için bütün ekibimin adına teşekkür ederim.

Kapanma konusuna gelirsek her zaman yapacağım açıklama şudur, biz zevk aldığımız sürece bu sunucuyu yürütmek istiyoruz ve yürüteceğiz, sıkıldığımız dönemlerde molalarımız olacaktır fakat kapatmayla sonuçlanan molalar olmasını istemiyoruz, dönem dönem bazı birimlerimizi pasife alıyoruz, buna en büyük örnek bugün - Haziran sonu arasında Development takımı bugfix dışında pasife alındı (ilgili konu).

Bizi kod yazmak, işleyiş yönetmek ya da sunucunun parasını ödemek hiçbir zaman yormuyor ve yormayacak, günde bir paket sigara içmektense ayda birkaç yüz lirayla beş lider yönetici sunucu giderlerini karşılar ve sürdürürüz.

Kapanma konusunda hiçbir zaman aklınız kalmasın, bu sunucu açıldığı ilk üç hafta 20-30'larda gezdi, şimdi ise altıncı haftasında meyvelerini almaya başladı, belki erken belki geç bu konuyu nasıl yorumlarsınız bilemiyorum fakat bunun olmasının tek sebebi kendimizden ödün vermememizden olmuştur.

Sayı bizim için birincil amaç değildi fakat rol yapmamız için bir araçtı. 20'lerde 30'larda gezdiğimiz dönemlerde sadık, anlayışlı oyuncularımıza zarar vermek isteyen 5-10 kişilik ekipler vardı, sayımızın az olmasına rağmen 1-2 anlayışlı oyuncumuz için kötü niyetli insanları sunucumuzdan kapı dışarı etmeyi çok iyi bildik ve uyguladık.

Bu sunucunun gerçekten birçok konuda ön plana çıkmasındaki ana formülümüz kendimizden ödün vermemek, oyuncularımızın önüne geçmek için haksızlık yapmamak ve bu işi belirli bir amaç için değil sadece kendimiz eğlenip çevremizdeki insanları eğlendirmek için yapmamız olmuştur.

Tekrardan iyi niyetli yorumlarınız için teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

Genel
V1.0.4 ve V1.0.4 R2 güncelleme konusunu okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bugün paylaşmış olduğum Dev. #1: Developer Takımı Molası konusunu okumak için ise buraya tıklayabilirsiniz.

LaRocha

Sturmbannführer Kamalior Wilhelm Ulgurstein 10.Schutzstaffel Panzer Division ''Frundsberg'' Kommandant