GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL-R1] Linda Roleplay - www.linda-roleplay.com

Başlatan Focus, 03 Şubat 2019, 13:53:58

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kronos

Focus

Alıntı yapılan: Kronos - 27 Mart 2019, 00:15:50

Discord adresi kapalı.

Bildirdiğiniz için teşekkür ederim link yenilendi.

Şeytana Şükür!

Cengo

Textdraw'ınız aşırı kötü yani emek var ama,berbat yani onu değiştirin gidip Text koyun daha iyi,alın size öneri.

Focus

Alıntı yapılan: tomiVersetti - 27 Mart 2019, 16:39:05

Textdraw'ınız aşırı kötü yani emek var ama,berbat yani onu değiştirin gidip Text koyun daha iyi,alın size öneri.

O textdrawı kaldırdık daha iyisini yapıp ekliyeceğiz

Şeytana Şükür!

FurkanA4

Focus

02.04.2019 Helper Başvuruları açılmıştır!

05.04.2019 20.00'da açıklanacaktır discord sunucumuzda olmanız gerekmektedir.

https://linda-roleplay.com/index.php?topic=152.0

Şeytana Şükür!

Heson

Focus

Şeytana Şükür!

AlpAkabey

Akabey

Focus

Şeytana Şükür!

Jarveus

Unuttunuz galiba sunucuyu , gayet güzel ortam vardı. Tekrar açılışta eksikler kapanacak mı bakalım?

Focus

Alıntı yapılan: Jarveus - 24 Nisan 2019, 15:22:07

Unuttunuz galiba sunucuyu , gayet güzel ortam vardı. Tekrar açılışta eksikler kapanacak mı bakalım?

Vds değişiklği oluyor gerekli bilgilendirmeyi discord adresimizden görebilirsiniz bu durumdan dolayı forumda aktif değildir karakterler bağlı olduğu için bir kaç gün içinde tekrar aktif olacağız.

Şeytana Şükür!

Buzz

Sunucu durumunu özetleyen bir video, rol bilmeyen helper ve adminlerin çatışması(tartışma), role müdahale, yetersiz rol bilgisi...

Jarveus

Alıntı yapılan: Buzz - 25 Nisan 2019, 10:55:09

Sunucu durumunu özetleyen bir video, rol bilmeyen helper ve adminlerin çatışması(tartışma), role müdahale, yetersiz rol bilgisi...

Bekir seni de göreceğiz. Bakalım bu konumdan daha iyi olabilecek misin? Videoyu izledim haklısın.

Jarveus

Kimseye iftira atmadim. Kendi durumunuz ? Linda RP ile alakam dahi yoktur. Sadece Bekir (Cudless) bey sizi de göreceğiz diyorum.