GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Criminals GamingHP / 2.59.119.219:7777 / [21.04.2019]

Başlatan bugra0127, 26 Nisan 2019, 14:51:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bugra0127

Hakkımızda

Merhaba, sunucumuz 21.04.2019 tarihinde Criminals Gaming adında hizmet vermeye başlamıştır.
Sunucu modu Anadolu Hp modu olup tarafımızca geliştirilmektedir.

Ekip

Kurucu; Krozfayer

Sahipler; AlpayCY , RelaX

Mapperler; Yılmazbey

Sunucu Bilgileri

Sunucu ip;2.59.119.219:7777 [Aktif]

Hosted Tab [Yakında]

Sistemler

Çete Sistemi

Bakiye Sistemi

Vip Sistemi

Köylü Sistemi

Başarı Sistemi

XP Sistemi

Yetenek Sistemi

Eroin Sistemi

Bonzai Sistemi

Ot Sistemi

Ev Sistemi

Atm Sistemi

Anti Hile Sistemi

Meslekler

TECAVÜZCÜ

Oyunculara "/tecavuz id" komutu ile virüs bulaştırıp skor kazanabilirsiniz.

GASPÇI

Oyunculardan "/asoy id" komutu ile para gasp edip para ve skor kazanabilirsiniz.

SUİKASTÇİ

"/hlistesi" komutu ile hedefinizdeki oyunlara bakıp, onları öldürerek belirli miktrada para kazanabilirsiniz.

TAMİRCİ

Oyun içerisindeki araçları "/atamir" komutu ile tamir eder.

BOMBACI

Araçlara veya bulunduğunuz ortama "/bombakur" komutu ile bomba kurararak ortalığı kasıp kavurabilirsiniz.

ARABA HIRSIZI

Araçları "/aracsat" komutu ile satıp para kazanabilirsiniz.

HACKER

Oyun içerisinde bulunan ATM ve bankalara gidip Bankayı HACKLE işlemini yaparak para ve skor kazanabilirsiniz.

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum

28.04.2019 Güncellemesi

Son düzenlenme: 30 Nisan 2019, 15:05:20 bugra0127

NikolaiS

Konuyu daha göze hitap eder şekilde düzenleyebilirsiniz.
Koyu temaya koyu şeyler yakışmamış.
Başarılar.

TheLucifer

Gayet Başarılı Bir Server Bu Serverde Oynamayı çok seviyorum Sizide Aramızda görmek Ümidi ile:)
Başarılarınızın Devamını Diliyorum :)
YılmazBey

https://r52.cooltext.com/rendered/cooltext322379218320408.png
Son düzenlenme: 26 Nisan 2019, 15:03:38 KodadıKosma

Prisoners

Alıntı yapılan: NikolaiS - 26 Nisan 2019, 15:01:11

Konuyu daha göze hitap eder şekilde düzenleyebilirsiniz.
Koyu temaya koyu şeyler yakışmamış.
Başarılar.

Teşekkürler

TC9

2017-2020

HeartS

Tutmaz. Sebebine gelir isek;

Konu düzeniniz vasat, birçok açık var ve sunucunun sahibi "AlpayCY" nin bu açıkları kapatacak kadar bilgisi yok. Sunucuzdaki kurucu yetkisi alıntı olarak yapılmış, peki hangi kısımda? Tagı silinmiş, isim rengi kırmızı yapılmış vs. vs. Vede sunucuza giren her oyuncudan tedirginsiniz, oyuncularınıza güvenmiyorsunuz, en önemliside bir oyuncuyu banlarken "ailevi değer" katıyorsunuz. Bu sebeplerden ötürü TUTMAZ. :oku2:

Vede konu kilitlenme rekoru kırıyorsunuz galiba?
Son düzenlenme: 26 Nisan 2019, 16:30:25 heartizm

bugra0127

Alıntı yapılan: heartizm - 26 Nisan 2019, 16:28:29

Konu düzeniniz vasat, birçok açık var ve sunucunun sahibi "AlpayCY" nin bu açıkları kapatacak kadar bilgisi yok. Sunucuzdaki kurucu yetkisi alıntı olarak yapılmış, peki hangi kısımda? Tagı silinmiş, isim rengi kırmızı yapılmış vs. vs. Vede sunucuza giren her oyuncudan tedirginsiniz, oyuncularınıza güvenmiyorsunuz, en önemliside bir oyuncuyu banlarken "ailevi değer" katıyorsunuz. Bu sebeplerden ötürü TUTMAZ. :oku2:

Eleştirilere açık bir sunucuyuz ki her sunucu açık olmalı, eleştirinize de saygı gösteriyoruz. İnsanların bilgi seviyesi bence sizleri ilgilendirmemeli. Biz kendimize güvenmişiz ki sunucu açılmış, açıkları da gideririz gidermeyiz o ayrı konu fakat insanların bilgi seviyeleri sizi ilgilendirmemeli. İyi günler.

HeartS

Alıntı yapılan: bugra0127 - 26 Nisan 2019, 17:31:35

Eleştirilere açık bir sunucuyuz ki her sunucu açık olmalı, eleştirinize de saygı gösteriyoruz. İnsanların bilgi seviyesi bence sizleri ilgilendirmemeli. Biz kendimize güvenmişiz ki sunucu açılmış, açıkları da gideririz gidermeyiz o ayrı konu fakat insanların bilgi seviyeleri sizi ilgilendirmemeli. İyi günler.

Elbette beni ilgilendirmez, ben sadece uyarıyorum...

Murat Çınar

Criminals Gaming
2019 Veda

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Neastron.

Tutucağını hiç sanmıyorum.Yinede başarılar.  :allaalla:

elyesa.

Alıntı yapılan: heartizm - 26 Nisan 2019, 16:28:29

FalafelÇorba

Konuma laf edip arkadaşa sesleniyorum kendi konusuna bakıp öyle benim konuma laf etsin.

HeartS

[quote author=
Mustafa. link=topic=10334.msg98972#msg98972 date=1556316087]
Konuma laf edip arkadaşa sesleniyorum kendi konusuna bakıp öyle benim konuma laf etsin.
[/quote]

Şahsen ben senin konunu çok beğeniyorum canım, başarılarının devamını dilerim :helal: :helal: