GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nova Roleplay™ ~ Türk Konseptinde Yeni Evre! [0.3DL]

Başlatan Specter, 19 Haziran 2018, 18:32:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

!Adrogos

Sunucu ilk açıldığında ortam çok hoştu, inşallah açıldığında tekrar saldırı olmaz, projenizin iyi yerlere gelmesi dileği ile başarılar :helal:

`Dystopian

Başarılar dilerim, umarım istediğiniz kitleye ulaşırsınız.

Eren Sen

Alıntı yapılan: !Adrogos - 28 Nisan 2019, 16:20:47

Sunucu ilk açıldığında ortam çok hoştu, inşallah açıldığında tekrar saldırı olmaz, projenizin iyi yerlere gelmesi dileği ile başarılar :helal:

Alıntı yapılan: `Dystopian - 28 Nisan 2019, 16:35:05

Başarılar dilerim, umarım istediğiniz kitleye ulaşırsınız.

Destekleriniz için teşekkürler, "inşallah açıldığında tekrar saldırı olmaz" kısmına değinmek istedim. Bu durum asla yaşanmayacak size garantisini verebilirim. Umarım eski kitlemize tekrar ulaşabiliriz.  :)

Enkei

Tartışma içerikli iletiler silinmiştir. Devamı halinde işlem uygulanacaktır.

Specter

:spam:Alıntı yapılan: 5YPEXE - 26 Nisan 2019, 08:12:05

Önsöz değil, "Ön söz" şeklinde yazılmalıydı. Durduk yere sevemedim sunucuyu şimdi.. Başarılar.

Yoğunluğumuzdan dolayı bazı şeyleri karıştırmış olabiliriz,ayrıca düzeltildi, sunucuyu yaptığımız yazım hatasıyla değil yaptığımız rollerle yargılasaydınız sizin iyi bir roleplayer olduğunuzu anlardım.
Son düzenlenme: 28 Nisan 2019, 22:06:18 Hyper

Saygılarımla Specter...

Jarveus

İnşallah Türk konseptine farklılık getirir. Olmalı artık ya. Başarılar , rol yapmak için geleceğim. Elimden geldiğince de destek olacağım sunucuya.

Specter

Alıntı yapılan: Jarveus - 28 Nisan 2019, 22:59:36

İnşallah Türk konseptine farklılık getirir. Olmalı artık ya. Başarılar , rol yapmak için geleceğim. Elimden geldiğince de destek olacağım sunucuya.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz, sunucu sizin gibi kişilerle şekillenecek zaten, diktatör düşünceden değil, userlerini dinleyen onların isteklerine göre mantıklı rol yapan bir sunucu olucak.

Saygılarımla Specter...

Muteo

Eren Sen

Buzz

Keyon

Eren Sen

Keyon

Sunucu konsepti : Türk olarak yeni nesil 2.ci Türk Konsepti Sunucusu olarak sizlere hizmet vermeye geliyorlar, discord adreslerine gidip gerekli detayları alabilirsiniz : https://discord.gg/4xmbVg

Eren Sen