GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL-R1] Linda Roleplay - www.linda-roleplay.com

Başlatan Focus, 03 Şubat 2019, 13:53:58

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Focus

sunucu aktif !

IP: 84.54.13.13
TS3: 911.linda-roleplay.com
Son düzenlenme: 27 Nisan 2019, 19:22:22 Zeta
Şeytana Şükür!

Buzz

Discord adresinize dün katıldım, admine sunucu kaç kişi dedim cevap vermeyince herhalde çok yoğun dedim ve 5 saat mutelendim, şimdi de bir arkadaşa(oyuncu) beni ekler misin dediğim için banlandım. Cidden mükemmel sunucu.(!)

`Dystopian

Alıntı yapılan: Buzz - 29 Nisan 2019, 11:37:11

Discord adresinize dün katıldım, admine sunucu kaç kişi dedim cevap vermeyince herhalde çok yoğun dedim ve 5 saat mutelendim, şimdi de bir arkadaşa(oyuncu) beni ekler misin dediğim için banlandım. Cidden mükemmel sunucu.(!)

Sunucudaki hesaplar siliniyor dediler 2-3 hafta önce kapanmadan önce yani, herkesin emeğini hiçe mi sayacaksınız dediğim an banlandım. Kendilerine en ufak bir şekilde laf yetiştiremezsiniz, eleştiri dahi yapamazsınız direk banlıyorlar beyefendiler. " Tutmaz "

Focus

zaten yasakli bir uyeydiniz yanlişlikla acmislar sanirsam geri banladim.

bu sunucuda oynamayin tarzi şeyler dediğiniz icin kalici banlandiniz...Alıntı yapılan: `Dystopian - 29 Nisan 2019, 14:07:13

Sunucudaki hesaplar siliniyor dediler 2-3 hafta önce kapanmadan önce yani, herkesin emeğini hiçe mi sayacaksınız dediğim an banlandım. Kendilerine en ufak bir şekilde laf yetiştiremezsiniz, eleştiri dahi yapamazsınız direk banlıyorlar beyefendiler. " Tutmaz "

discord taginiz ve rumunuz nedir kontrol edeyim.

Şeytana Şükür!

Buzz

Focus

Şeytana Şükür!

Focus

Şeytana Şükür!

Buzz

Focus

Şeytana Şükür!

Conversable

Sistem tanıtımları en kısa süre içerisinde bu konu altında paylaşılacaktır!

ʏᴜɴᴜs ᴇᴍʀᴇ

Çok kötü server  :ban:
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2019, 22:13:29 Marionetta
Expert Graphic Designer | www.theyunusemre.net

RaideNN

Joker

Sunucu aktifliğini korumalıdır. Oyun sunucusu aktifliğini korumadığı ve tanıtım üzerinde bilgi verilmediği için kilitli konular bölümüne taşınmıştır. Hata olduğunu ya da tekrar aktif etmeyi düşünüyorsanız bölüm yöneticisi ile iletişime geçin.

open.mp Turkey Department Manager