GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTİF] Nineteen Roleplay | www.nineteen-roleplay.com

Başlatan Nineteen, 09 Mart 2019, 16:53:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LaRocha

Sturmbannführer Kamalior Wilhelm Ulgurstein 10.Schutzstaffel Panzer Division ''Frundsberg'' Kommandant

LaRocha

Sturmbannführer Kamalior Wilhelm Ulgurstein 10.Schutzstaffel Panzer Division ''Frundsberg'' Kommandant

kidmaestro

Sunucuya giriş için hangi SAMP sürümünü kullanacağız? Eklerseniz konuya iyi olur. Cevaplarsanız sevinirim ayrıca

wowglarfist

Alıntı yapılan: kidmaestro - 01 Mayıs 2019, 16:11:45

Sunucuya giriş için hangi SAMP sürümünü kullanacağız? Eklerseniz konuya iyi olur. Cevaplarsanız sevinirim ayrıca

0.3DL-R1 sürümü kullanılıyor.

Nineteen

Donate sisteminde değişikliğe gidildi, donator özellikleri dışında bütün konu tekrardan yapılandırıldı. Yeni ödeme bilgileri vesaire açıklamalar için buraya tıklayın.

Trisha

V1.0.4-R5 güncellemesi yayınlandı. Ayrıntılı bilgi için forumumuzu ziyaret edebilirsiniz.

Nineteen

LaRocha

beratm

jesus

Video düzenlemesi berbat, öylesine çektiklerimi birleştirdim. Sunucunun açılışından bu yana aktif olan bir oyuncu olarak söyleyebilirim ki Türk RP camiasında böyle bir yönetim ve sunucu yok. Roleplay hasreti çeken herkesin denemesi gerekiyor.

Ryroz

İlerleyiş güzel ve başarılı. Başarılarınızın devamını diliyorum.

Nineteen

Yorumlar, görüşler ve videolar için ekibim adına hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. (Bu arada 100 yorum olmuş, vay be! \w/

Dev. #2: Admin gereksinimini en aza indirmek (?) ve Yeni Donate Sistemi konusu paylaşıldı, bu konuları incelemenizi öneririm.

Redfield

Sistemleriniz çok kaliteli görünüyor. Kolay gelsin, başarılar.

Henkai

Uzun zamandır gayret etmeye devam ediyorsunuz, kadro sağlam, kitle sağlam o zaman daha ne olsun?  :helal: Eolo başarılar kardeşim, sizleri böyle projelerde görmek beni mutlu ediyor. Böyle devam umudunuzu kaybetmeyin.  ;)

Jarveus

Alıntı yapılan: Henkai - 12 Mayıs 2019, 19:43:29

Uzun zamandır gayret etmeye devam ediyorsunuz, kadro sağlam, kitle sağlam o zaman daha ne olsun?  :helal: Eolo başarılar kardeşim, sizleri böyle projelerde görmek beni mutlu ediyor. Böyle devam umudunuzu kaybetmeyin.  ;)

Ne kadar @Eolo ile kavga etmiş olsam da yiğidi öldür hakkını yeme. 19 sunucusu artıları ve eksileri bakımından benim için yedi ile başlar on üzerinden. Geri kalan üçünü dolduracak sunucu daha gözükmedi. En zirve hep yedidir benim için nasip olmadı girip rol yapmak yorum yapamam ama dışarıdan canlı canlı bir Breeze/LSRP görmekteyiz , başarılar..