GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[TR] Pars Roleplay | İp Ezberleme Derdi Yok ! mta.parsroleplay.com

Başlatan Glyph, 01 Mayıs 2019, 21:25:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Glyph

Merhabalar 2019 yılının başında başlattığımız Pars Roleplayin son adımlarını attık ve sizler için hazır hale getirdik.Türk Roleplay zevkini doruklara çıkardık.Gerçekçi olması için Türk mapler türk araçlar ve Türk skinler ekledik.Sizlere daha iyi rol ortamı sunabilmek için aktif rol ortamları oluşturduk.Sizler ip ezberleme derdi çekmeyin diye ip adresimizi kolay ezberlenir hale getirdik.Sunucumuzdaki oluşumlara ve birliklere kolay erişebilin diye Teamspeak 3 sunucusunu aktif hale getirdik.Sizleri Ailemiz gibi görüyoruz.

Sunucu Ekran Görüntüleri

Kaliteli Türk Rolü Sunmaya Geldik.

YÖNETİM EKİBİMİZ

[move]Tanıtım Kurallarını Okudum Kabul Ediyorum.[/move]
Son düzenlenme: 12 Şubat 2021, 01:14:26 Mellifluous Sebep: konudaki isimler silinmiştir
Palm Roleplay | Level 5 Admin
Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

Buzz

Forum teması Veoper tarafından satın alınmadığı halde kullanmaktasınız, Veoper'e bildirdim. Nurettin :))

Glyph

Tema tarafımızca yüklenmedi web master bir arkadaş yükledi ilgimiz alakamız yok kişi kendi kodladığını söyledi. Tema kaldırıldı.

Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

Buzz

Alıntı yapılan: AlphaCode - 01 Mayıs 2019, 21:28:54

Tema tarafımızca yüklenmedi web master bir arkadaş yükledi ilgimiz alakamız yok kişi kendi kodladığını söyledi. Tema kaldırıldı.

Zagros
Discord & Teamspeak [Web/Grafiker] kesinlikle ilginiz yok.  :kahkaha:

Glyph

@Buzz Tema Kaldırıldı Uzatmanıza Gerek yok. Başka sorununuz varsa ts3 adresimize gelebilirsiniz.

Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

Zeta

Alıntı
Konu düzenli olmalıdır. Düzenli olmayan konular kesinlikle bölümde tutulmayacaktır. Uyarılara rağmen aynı tür konular açılmaya devam edilirse işlem uygulanacaktır.

Kilit.