GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Magia Roleplay - www.magia-roleplay.com

Başlatan psirograpth, 24 Mayıs 2020, 20:40:56

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

psirograpth

Magia Roleplay 20.03.2020 tarihinde temelleri atılmaya başlanan bir rol yapma sunucusudur. Realistliği yansıtan ve adalet teriminin ön planda olduğu bir platform olma çabasındadır. Magia platformu bir sunucudan beklenilenden daha fazlasını verebilmek mantalitesi ile çalışmalarına devam etmektedir. Oluşturmaya çabaladığımız bu platform içerisinde topluluğumuzla beraber hoş vakitler geçirerek yolumuza devam etmek istiyoruz..

"Bütün büyük işler küçük başlangıçlarla olur." mottosu üzerinden yola çıkarak tecrübeli yönetim ekibimiz, rol odaklı sistem çeşitliliğimiz ve eskilerin özlettiği samimi role play ortamını geri getirmeyi planlayarak kaliteli bir platform olmayı hedeflemekteyiz. Oyuncularımızın bu konuda hiçbir şüphesinin olmaması tek temennimizdir. Kaliteli bir rol ortamı, adaleti sağlayan yönetim ekibi arıyorsanız tercih edeceğiniz adres Magia!

Filizlenme aşamasındaki platformumuzu GTAMulti beraberinde SA-MP platformuna sunarak gelişmelerimizi ve topluluğumuzu genişletmek için duyuru yapabileceğimiz konumuzu takdirinize sunuyoruz. Şuanda okumuş olduğunuz bilgiler en basit şekilde yazı olarak anlatılmış olup birçok kısım daha genişletilerek değiştirilecektir ve buradan mod, forum ve benzeri duyurular yapılacak sistemler tanıtılacaktır.

Website: www.magia-roleplay.com
Discord: https://discord.io/magiaroleplay
Instagram: @magiaroleplay
Son düzenlenme: 24 Mayıs 2020, 23:44:24 psirograpth Sebep: Görsel düzenleme
#letsbemagian

kracauer

Magia Roleplay

Fudax

güzel şeyler olacak  :helal:  #magia

vosem roleplay(20-21)

Goddew

Kardeşim belki beraber açamadık ama size başarılar dilerim. :D

WyLna

Şans tanınırsa güzel bir proje başarılar şimdiden

John_Elwood

Henkai

Hadi bakalım, güzel günler yakındır. 👍💯

Jarveus

@Henkai , başarılar. Açılırsa şansı yüksek olabilir.

tolgau

Şık bir tanıtım, başarılar.

Redfield

tanıtım güzel olmuş başarılar

Jesus!

Spetsnaz!

psiro, kracauer, henkai, fudax
cehennem melekleri gibi aga

Scorpion.

Özlenilen rol ortamı geliyor..   ;) 

kracauer

Herkese iyi dilekleri için teşekkürler. Discord adresimize bekleriz, sohbet için müsaitiz.

Magia Roleplay

kumite

tanıtım iyi de içerisi iyi olur mu, bilinmez.