GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Eleven Roleplay www.eleven-roleplay.net New City Life!

Başlatan Eleven Roleplay, 07 Ocak 2021, 00:38:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eleven Roleplay

Eleven RolePlay temellerini sağlam bir şekilde hazırlamış ve geleceği umutlu bir sunucudur. Güncel durumdaki samp ortamı iç acıtan bir hal aldığından dolayı, ipleri elimize almaya karar vermiş bulunmaktayız. Sorumlulukların farkındayım ve işlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan adminlerimiz, ile samp ortamına damga vurmayı planlıyor, ve amaçlıyoruz. Sunucumuzun ekonomik yapısı Medium RP sosyal yapısı Hard RP olacak şekilde planlanmıştır. Ne olursa olsun sunucuyu kapatmayı düşünmeyen Eleven Roleplay, umutlarınızın ve beklentilerinizin adresi olacaktır. Unutmayın biz sizin için varız. #11RP

PROVIDER [PROJECT OWNER]
PROVİDER : Selamlar, ben Ozan. Size biraz kendimden bahsetmek isterim, yaşım 21 yaklaşık 2 yıldır pawn ile uğraşıyorum, samp platformunda 5 yıldır varım.
0X06[PROJECT OWNER]
0X06 : Selam Dostlar. Benim adım Kaan, doğma büyüme Antalyalıyım, fakat işim gereği Almanya berlin şehrinde yaşıyorum. Yaşım ise 23, yaklaşık olarak 4 yıldır samp platformundayım. Hoşçakalın!
FRAUDE[PROJECT OWNER]
FRAUDE : Herkese selamlar sevgili dostlar! benim adım Erkut, doğma büyüme istanbulluyum, spor ile uğraşıyorum ve yaklaşık 4 yıldır samp platformunda yer almaktayım. Sizler ile birlikte aynı forumu paylaşmaktan şeref duyarım.

S: SUNUCU NE ZAMAN AÇILACAK?
C: NET BİR TARİH SÖYLEMEK HENÜZ İÇİN ÇOK ERKEN, FAKAT DİSCORD SUNUCUMUZDA HER GELİŞMEDEN HABERDAR OLACAK VE AÇILIŞ TARİHİNİ ORAFAN TAKİP EDEBİLECEKSİNİZ.

S: SUNUCUNUN KAPANMA RİSKİ VAR MIDIR?
C: TABİİ Kİ, HER SUNUCU GİBİ BİZDE MUTLAKA KAPANACAĞIZ. FAKAT OYUNCU SAYIMIZ AL OLSA DAHİ SUNUCUMUZ KAPANMAYACAK, DURUMA BAĞLI OLARAK OPENMP GEÇEBİLİRİZ. AMA PROJEMİZİN UZUN SOLUKLU OLMASI İÇİN YÜKSEK YAPTIRIMLAR YATIRACAĞIZ, "NEDEN BU KADAR İDDİALISINIZ?"
ALT YAPI GÜCÜMÜZÜ VE DESTEKLERİMİZİ OCEANBİLİSİM.NET TARAFINDAN ALMAKTAYIZ. ONUN DIŞINDA SUNUCUMUZUN GELİŞTİRİCİLERİNDEN "0X06" YABANCI GELİŞTİRİCİLERİMİZDEN BİR TANESİ

S: OYUN MODUNUZ NEDİR?
C: Oyun modumuz 1 yıldır sıfırdan kodlanmaktadır, herşeyi sizin istediğiniz  gibi tasarlamatkayız.

(WEB = www.eleven-roleplay.net)
(DİSCORD = https://discord.gg/g9WarDAFRx)
(YOUTUBE= Eleven Roleplay)

(SAMP= samp.eleven-roleplay.net)
(Teamspeak= ts.eleven-roleplay.net)

TANITIM VİDEOSU
Son düzenlenme: 07 Ocak 2021, 00:41:32 Eleven Roleplay

Daxy

Başarılar, herşey gönlünüzce olsun dostlar!

Milli Savunma Üniversitesi

Rodri

Discord: l7bp
Full Stack Developer. - Network Manager.

Eleven Roleplay

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

HakanUnique

B E A R

dex_

yorma kendini, bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin
discord : officer down#0009

Alice.

devas123

Gaviria

yasinthegod

Başarılar, tanıtımı biraz daha genişletseniz iyi olur.

haaaaaaay

Papaz

Daxy

Proje kapatılmış ve silinmiştir, konu kk+

Milli Savunma Üniversitesi