GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vinewood Roleplay v3 | vw-rp.com

Başlatan VW:Roleplay, 14 Ocak 2021, 22:03:17

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VW:Roleplay

Vinewood'a hoşgeldin! Evet evet biliyoruz her tarafta zenginlik ve kalite kokuyor, tam olarak bu yüzden buradayız ve sen de tam olarak o yüzden burada olmalısın. Biz uzun zamandır rollere olan sevgimizi doya doya yaşayamıyorduk senin de aynı hisler içinde olduğunu biliyoruz, kaliteli ve zengin rol yapma imkanını hem kendimiz hem de topluluğumuz için arzuluyoruz. Süslendirilmiş sözleri bir kenara bırakıp kısa ve net şekilde düşüncelerimizi belirtiyoruz;

Diğer alternatiflere karşı Vinewood Roleplay size yalnızca oyuncu kitlesi olmak dışında bir "Topluluk" olma fırsatını sunuyor. Üzerinizden geçinen ve egosunu tatmin eden yönetim kadrosu yerine yıllarca sizinle aynı statüde bulunmuş bizler topluluğumuz için çalışıyor olacağız. Açık sözlülük, samimiyet ve anlayış mottosunu benimseyerek ilerleyen yönetici ekibi, değerli Vinewood Roleplay Topluluğuyla buluşmak için sabırsızlanıyor. Aradığımız rol kalitesini oluşturmak topluluğumuzun kendi ellerinde, yönetim ekibi olarak sizlerle birlikte bu deneyimi ve eğlenceyi doruklarında yaşamak istiyoruz. Bu zaman diliminde yine sizlerin fikir ve düşünceleriyle birlikte hem Vinewood hem de topluluğumuzu düzenleyerek, geliştirerek ve bununla birlikte sürekli üzerine ekleyerek yükselen bir değer haline getirmek asıl amacımız. Zamanınızı daha fazla almak yerine hemen bilgilere geçelim;

Bağlantı: https://www.vw-rp.com/
Discord: https://discord.gg/wgVX96unBN

Son düzenlenme: 14 Ocak 2021, 23:59:38 Alp.

$moked

Efsun

Corrival

Ben yerimi kaptım, başarılar.

Eamon

Başarılar diliyorum fakat diğer sunucuları kötülemeniz hoş olmamış.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Calypso

Discord: Calypso#4697
FMV · Computer Programmer

ʏᴜɴᴜs ᴇᴍʀᴇ

Expert Graphic Designer | www.theyunusemre.net

Katya

VW:Roleplay

TheMertcaN

Rez için biraz geç kaldım, olsun.

#rez

Gang shit no lame shit

baum224

to greatest marina reborn

Shestyorka

dreamz

Eskilerden gözümü ısıran çok isim var, başarılar :serefe:

haroldjackson

imza kalemle atılır

Trigger

Her vinewood rp denildiğinde aklıma bu video geliyor..