GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Delta Gaming Hırsız Polis #COMEBACK

Başlatan onyx, 16 Şubat 2021, 21:40:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onyx

Delta Gaming 28.02.2019 tarihinde açılmıştı, uzun bir süre açık kaldıktan sonra bazı problemlerden dolayı kapandı. Şimdi ise sunucumuzu uzun soluklu bir şekilde tekrardan açmaya karar verdik.

onyx - Kurucu/Developer
Scorpion - Kurucu
thetis - Kurucu
elyesa - Yönetici
Juaket - Yönetici
arsky - Yönetici

Polis Meslekleri
San Fierro Police Department - SFPD
Federal Bureau of Investigation - FBI
Central Intelligence Agency - CIA
Delta Army

Sivil Meslekleri
Tecavüzcü
Gaspçı
Hacker
Suikastçi
Araç Hırsızı
Bombacı

Duello sistemi
DM sistemi
Genel Evi sistemi
Delta Money sistemi
VIP sistemi
Geniş Çaplı Anti Hile ve Admin sistemi
Ev, çete, banka, atm, araç vb. sistemler
Özel araç sistemi
Diğer sistemleri görmek için sunucumuz açıldığında sunucumuza gelip görebilirsiniz.

En kısa sürede eklenecek.

Sunucu Bilgileri
➥ Sunucu Adresi
37.122.140.6
➥ Forum Adresi
Yakında
➥ Discord Adresi
https://discord.gg/BkrDStzmJZ

"Tanıtım Kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 22 Şubat 2021, 14:55:28 onyx

thetisadam

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

elyesa.

Eski günlerimize kavuşmamız dileği ile başarılar bize.  :serefe:

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

TAKTAK26

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

wscorpion

Arda ϟ

Alp.

Merhaba, SA:MP tanıtım bölümümüzde hali hazırda aktif sunucu veya tüzel olarak henüz yapım aşamasında olsa dahil en azından bir web-site, IP Adresi ya da sizi referans alabileceğimiz bir alt yapınız olmalı. (Discord hariç) Aksi takdirde SA:MP sunucuları tanıtım bölümümüz bir süre sonra aslında hiç var olmayan hayali sunucular içermekten ötürü topluluğumuzun gözünde ciddiyetini kaybedecektir. Konunuzu kilitleyip taşımadan önce lütfen 1 hafta içerisinde bahsinde bulunduğum referanslardan birisini edinin. Eğer sunucunuzu yakın değil uzak bir tarihde açacaksanız ve bu referanslar için henüz erken diyorsanız, lütfen tanıtım konunuzu referansları ile birlikte açılışınıza yakın bir tarihte açın. Güzel forumlar.

onyx

Alıntı yapılan: Alp. - 17 Şubat 2021, 12:34:24
Merhaba, SA:MP tanıtım bölümümüzde hali hazırda aktif sunucu veya tüzel olarak henüz yapım aşamasında olsa dahil en azından bir web-site, IP Adresi ya da sizi referans alabileceğimiz bir alt yapınız olmalı. (Discord hariç) Aksi takdirde SA:MP sunucuları tanıtım bölümümüz bir süre sonra aslında hiç var olmayan hayali sunucular içermekten ötürü topluluğumuzun gözünde ciddiyetini kaybedecektir. Konunuzu kilitleyip taşımadan önce lütfen 1 hafta içerisinde bahsinde bulunduğum referanslardan birisini edinin. Eğer sunucunuzu yakın değil uzak bir tarihde açacaksanız ve bu referanslar için henüz erken diyorsanız, lütfen tanıtım konunuzu referansları ile birlikte açılışınıza yakın bir tarihte açın. Güzel forumlar.

Bilgilendirme için teşekkürler.

sharax

eternal066

HeartlesS