GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] CeeR Prison RolePlay ~ AKTİF

Başlatan ReaT, 08 Haziran 2018, 16:55:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReaT

Sunucu 3 Temmuz (Yarın) Aktif Edilecektir Yeni İP Adresi : 185.169.52.96

Lork

Roleplayer

Sunucu açıldığında büyük bir hayalle girip yine büyük bir hayal kırıklığıyla ayrıldım. 4-5 günlük bir çalışmanın ardından, tek bir yenilik bile olmadan sadece önümüze servis edilmiş o kadar. Ta ki bu benim düşüncem, ardından kesin olarak çökmeme garantisi verilmesine rağmen sunucu açıldığı günde bir-iki kere çöktü maalesef  :pcyumruk:

Şunu söylemek istiyorum, sadece tek değişen şeyin sunucunun IP adresi olduğunu düşünüyorum o kadar. Onun dışında konsept, sistemler, kişiler tamamiyle aynı. Fakat bir yenilik yapıldıysa da ve ben göremediysem bilemeyeceğim.

Sunucunun forum sitesi hala aynı şekilde, ücretsiz site. Üstte de çok sinir bozucu bir şekilde sitenin tasarımının yapıldığı markanın reklamı çıkıyor. Forum da sıfır denecek kadar içerik duruyor hala, bunu düzeltmeniz gerek.

Ek olarak sunucunun tanıtım konusunu gerek yaptığınız güncellemelerle gerek yaptığınız etkinliklerle aktif tutmanız gerekiyor. Bu kadar kalabalık sunucular arasında bir gün içinde en alta düşüyor ve bir yorum sayesinde ancak 10-20 dakika üstte kalabiliyor. Ayrıca bu gün sunucuda rol yapmak istemiştim fakat sunucu sabah 08:00 itibariyle şu ana kadar 22:01'e kadar toplamda sıfır kişi çekti. Yani bu da olmadı.

Demek isteyeceğim şu ki, çabalamanız gerekiyor hem de fazlasıyla. Önünüzde yüzlerce oyuncu çeken sunucu arasında eğer bu konseptle birinci olmak istiyorsanız yepyeni sistemler ve fikirler sunmanız, daha iyi bir forum içeriğine sahip olmanız ve daha buna benzer bir çok şey yapmanız gerekiyor.

darkshadow

Kendi görüşüm "AP" çok fazla bir süre geçmedi ve bir arkadaşımız "13" seviye ?

Tunahan

Alıntı yapılan: Leopar. - 05 Temmuz 2018, 18:42:00

Saat başı seviye artıyor. 20 dahi görebilirsin.

darkshadow

Alıntı yapılan: Tunahann - 05 Temmuz 2018, 23:27:12

Alıntı yapılan: Leopar. - 05 Temmuz 2018, 18:42:00

Saat başı seviye artıyor. 20 dahi görebilirsin.

Abi ciddimisin ? şöyle olsa daha iyi ya,. 3 saat sonra 2 seviye 6 saat sonra 3. seviye

Saat başı seviye hah ? bu yönde giderseniz tutmayacaktır.

Roleplayer

Alıntı yapılan: Leopar. - 05 Temmuz 2018, 23:43:04

Abi ciddimisin ? şöyle olsa daha iyi ya,. 3 saat sonra 2 seviye 6 saat sonra 3. seviye

Saat başı seviye hah ? bu yönde giderseniz tutmayacaktır.

Bunu sunucu açıp üç gün sonra kapatıp, daha sonra aynı sunucuyu yeniden açıp ertesi gün kapatan birisimi söylüyor yani?

En azından tek günlük sunucu değil, buna şükretmelisin. Eleştrini yapıcaksan doğru bir şekilde yap.

NOT : Sunucuda yetkili değilim, şimdi sunucuya falan laf atarsın diye söylüyorum.

Rnat

Bazı yöneticiler haritaya yeni eklemeler ve bloklamalar yapacağını söyledi, umarım olur.
  Bunun dışında çok ufak hatalar mevcut, işten ayrılmak gibi.
Yönetim ekibinde sorun yok fakat oyuncular gardiyan-revir-mahkum aralığında fazla yer değiştiriyor roller kesilebiliyor bu yüzden.
  Sunucu gayet başarılı, çoğu zaman 15 oyuncu ve yukarısında görüyorum, umarım daha yüksek oyuncuya da ulaşabilirsiniz.

Ayrıca sunucuya '' Minigun '' alıp tarayabilen kimseyi de göremedim. Kendini '' Hacker '' sanan arkadaşlar ilk yorumlara doluşmuşlar fakat şuan yoklar?
Son düzenlenme: 07 Temmuz 2018, 18:50:07 Rnat

ReaT

Alıntı yapılan: Rnat - 07 Temmuz 2018, 18:48:27

Bazı yöneticiler haritaya yeni eklemeler ve bloklamalar yapacağını söyledi, umarım olur.
Yönetim ekibinde sorun yok fakat oyuncular gardiyan-revir-mahkum aralığında fazla yer değiştiriyor roller kesilebiliyor bu yüzden.
  Sunucu gayet başarılı, çoğu zaman 15 oyuncu ve yukarısında görüyorum, umarım daha yüksek oyuncuya da ulaşabilirsiniz.

Ayrıca sunucuya '' Minigun '' alıp tarayabilen kimseyi de göremedim. Kendini '' Hacker '' sanan arkadaşlar ilk yorumlara doluşmuşlar fakat şuan yoklar?

Harita Eklemeleei Yapıldı Sunucuya Ekleniyor...

Dystopian

Alıntı yapılan: CeeR - 08 Temmuz 2018, 11:58:49

Kayıt sistemi saçma olmuş oyunda admin yokken biri kayıt olsa ne yapacak 2 saat admin'mi bekliyecek onaylaması için ? baya saçma olmuş bu sistem.

ReaT

:anons:Alıntı yapılan: Dystopian - 08 Temmuz 2018, 12:01:51

Alıntı yapılan: CeeR - 08 Temmuz 2018, 11:58:49

Kayıt sistemi saçma olmuş oyunda admin yokken biri kayıt olsa ne yapacak 2 saat admin'mi bekliyecek onaylaması için ? baya saçma olmuş bu sistem.

Bu gerekli bir sistemdir aksi takdirde sunucu bir freeroam sunucusuna dönmekte ve bu sistem bazı şeyleri engellemek için aktif olarak kullanılmakta yöneticilerimiz genel olarak aktif durumdadır bu sistem belki ileriki zamanlarda kaldırılabilir.

Rnat

Pawno'nun sorumlusu kimse bayağı bi tembel.
Hala bir şeyleri çözemedi sunucu açıldığı gibi duruyor ne harita ne bug fix ne de başka bir şey.

ReaT

Alıntı yapılan: Rnat - 08 Temmuz 2018, 14:59:46

Pawno'nun sorumlusu kimse bayağı bi tembel.
Hala bir şeyleri çözemedi sunucu açıldığı gibi duruyor ne harita ne bug fix ne de başka bir şey.

Sunucunun Developer'i bulunmamakta...
Pawno'dan sorumlu kişi benim lakin coder değilim başlı şeyler ile ilgileniyorum ve tatildeyim mobil olarak çoğu şey zor mapleri bu gece yükliyeceğim,,,

Bitroast

Yıl 2018 hala .tk domainli bir site açmanız beni cidden üzüyor.  :uzgun:
Ve site ne hikmetse wix üzerinden kurulmuş.  :D :D :D

ReaT

Sunucunun .com domaini ve cr-gaming alan adı bulunmakta fakat tema çalışması yapmaktayız böyle bir yorumunuza cevap vermekten mutluluk duydum