GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] Nirvana Roleplay | N:RP | 08.06.2018 |

Başlatan Dystopian, 30 Nisan 2018, 16:29:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sunucu tanıtımı güzelmi ve sunucumuz tutarmı sizce ?

Sunucu Tutar
Sunucu tutmaz

juqi

Dystopian

juliusceaser

Tek tek yorum atan kişilere yanıt atıp konuyu öne çekmeye çıkarmayın, yasak.

Onun dışında önsöz bölümünde çok fazla Türkçe hatası var.
Bkz: söyliyim, ödüyecek, olmuyacak. vs.

Sistemleriniz zaten artık alışılagelmiş, her sunucuda olan sistemler. Ana sistemler. Farklı sistemleri ve tanıtım videolarını atsanız daha iyi olur.

Dystopian

Alıntı yapılan: Nedd - 30 Nisan 2018, 20:40:47

Sistemleriniz zaten artık alışılagelmiş, her sunucuda olan sistemler. Ana sistemler. Farklı sistemleri ve tanıtım videolarını atsanız daha iyi olur.

Yorumunuz için teşekkürler modumuz yeni olduğu için pek fazla sistem yok o , yazım hataları normal birşey direk copy paste yapmadığım için çoğu kelimeyi kendim yazdığım için yazım hataları var yakın zamanda konuyu duzenliyecem.

Jarveus

Alıntı yapılan: Dystopian - 30 Nisan 2018, 20:55:44

Yorumunuz için teşekkürler modumuz yeni olduğu için pek fazla sistem yok o , yazım hataları normal birşey direk copy paste yapmadığım için çoğu kelimeyi kendim yazdığım için yazım hataları var yakın zamanda konuyu duzenliyecem.

Kardeşim yolunda başarılar öncelikle. Türkçe kurallarına uyarak yazı diline hakim olman gerek sunucu yönetiminde gerek forum yönetiminde sana yardımcı olacaktır. Mod konusunda Metehan kardeşim haklı birazcık dikkat çeken sistem ve tanıtımlarını yaparsan elimden geldiğince dıştan sana yönetimsel olarak yardımcı olacağıma söz veriyorum inşallah istediğin ve istediğim yerlere gelirsin.

Not ; Türkçe konusunda yazım ve cümle düzenlerime dikkat edersen sana yardımcı olacaktır.

Murat

Sponsor adminlik satıyorsunuz tutmayacağı burdan belli para için sunucu açıyorsunuz belliki.

Dystopian

Alıntı yapılan: Murat - 01 Mayıs 2018, 06:48:04

Sponsor adminlik satıyorsunuz tutmayacağı burdan belli para için sunucu açıyorsunuz belliki.

Sponsor adminlik satışları pasif öyle birşey yok. Çok şükür bütçemiz yeterli teamspeak ' tan gördüysen orda zaten pasif yazıyor satışlar, Yorumun için teşekkürler.

Dystopian

Alıntı yapılan: Jarveus - 01 Mayıs 2018, 03:38:49

Alıntı yapılan: Dystopian - 30 Nisan 2018, 20:55:44

Kardeşim yolunda başarılar öncelikle. Türkçe kurallarına uyarak yazı diline hakim olman gerek sunucu yönetiminde gerek forum yönetiminde sana yardımcı olacaktır. Mod konusunda Metehan kardeşim haklı birazcık dikkat çeken sistem ve tanıtımlarını yaparsan elimden geldiğince dıştan sana yönetimsel olarak yardımcı olacağıma söz veriyorum inşallah istediğin ve istediğim yerlere gelirsin.

Not ; Türkçe konusunda yazım ve cümle düzenlerime dikkat edersen sana yardımcı olacaktır.

Değerli yorumun için teşekkürler daha dikkatli olacam.

Dystopian

Komutlar
/baliktut - Balık tutmanızı sağlar.
/balikci - Balıkçı menüsünü açar.
/baliklarim - Kaç tane balığınızın olduğunuzu görmenizi sağlar.

%70 oranla oltanıza balık takılır.

Dystopian

Valveron

Dystopian

TalhaB

!Adrogos

Meslekleri ve sistemleri bence konuyla birleştirseniz daha hoş durur , İleti olarak atmak saçma geliyor bana  :hayir: , Sunucu tutar bence , yükselmeniz dileğiyle  :helal: