GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] Nirvana Roleplay | N:RP | 08.06.2018 |

Başlatan Dystopian, 30 Nisan 2018, 16:29:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sunucu tanıtımı güzelmi ve sunucumuz tutarmı sizce ?

Sunucu Tutar
Sunucu tutmaz

Dystopian

Alıntı yapılan: !Adrogos - 04 Mayıs 2018, 16:20:02

Meslekleri ve sistemleri bence konuyla birleştirseniz daha hoş durur , İleti olarak atmak saçma geliyor bana  :hayir: , Sunucu tutar bence , yükselmeniz dileğiyle  :helal:

Yorumun için teşekkürler.

Dystopian

Teamspeak sunucumuz değişmiştir şuanlık bakımda fakat ts3 açıktır girip bilgi alabilirsiniz ; 185.128.113.40:9988

Helper / Admin alımları aktif.

Dystopian

[ + ] Yeni resimler eklendi
[ + ] Yeni 2 meslek eklendi
[ + ] Mod %67 tamamlandı
[ + ] Teamspeak %80 tamamlandı

Lloyd

Dystopian

TheHunter

Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

Dystopian

Alıntı yapılan: Oceanus - 08 Mayıs 2018, 08:58:16

Öncelikle hile koruması tavsiye ediyorum

Yorumun için teşekkürler şuan zaten hile koruması vs. eklenecek zamanla herşey hallolacak.

TheHunter

Alıntı yapılan: Dystopian - 08 Mayıs 2018, 10:05:46

Yorumun için teşekkürler şuan zaten hile koruması vs. eklenecek zamanla herşey hallolacak.

hayır herşey güzelde video durdurup gitmen gereken yere gidebilir yada hile açabilirdin ama sen direk göstere göstere adminlerimiz hile kullanıyor diye bagırdın :( garip degilmi

Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

Dystopian

Alıntı yapılan: Oceanus - 08 Mayıs 2018, 11:21:33

Alıntı yapılan: Dystopian - 08 Mayıs 2018, 10:05:46

hayır herşey güzelde video durdurup gitmen gereken yere gidebilir yada hile açabilirdin ama sen direk göstere göstere adminlerimiz hile kullanıyor diye bagırdın :( garip degilmi

Enterasan birşey var hile koruması eklendikten sonra hile nasıl kullanacaklar ? Ayrıca çektiğim tanıtım konusu trailler vs. gibi birşey değil adminlerimiz hiç bir zaman hile kullanmıyacaktır ve burda gelipte sunucuyu kötülemen biraz garip geldi bana yani kendin'de biliyorsunki oyunda user vs. yok sunucu pasif sistemlerin videoları çekiliyor ve hile kullanmakmı garip birde gelmiş adminleriniz hile kullanıyor diye bağırdın diyorsun sunucuda benden başka admin göremiyorum şuan ?

Dystopian