GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nova Roleplay™ ~ Türk Konseptinde Yeni Evre! [0.3DL]

Başlatan Specter, 19 Haziran 2018, 18:32:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReaT

Safari Kopyalanıyor...
Oluşumlar Kopyalandı -
Bazı Politikalar Kopyalandı -
Bazı Sistemler Kapyolandı -

Bunu yazdığıma çok üzgünüm ama birazcık özgün olsanız mükemmel olacak.

Tunahan

Alıntı yapılan: CeeR - 22 Haziran 2018, 18:25:18

Safari Kopyalanıyor...
Oluşumlar Kopyalandı -

en güldüğüm yorum bu oldu :D :D :D

Buvak-chan

Alıntı yapılan: Hyper - 22 Haziran 2018, 13:31:41

Nova Roleplay Koşu Yarış Etkinliği

Bakıyorum da birazcık diğer serverdan alıntı texturelar var.

Serhat54

Specter

Alıntı yapılan: CeeR - 22 Haziran 2018, 18:25:18

Safari Kopyalanıyor...
Oluşumlar Kopyalandı -

Nası bi olusum sistemi bekliyorsunuz İEM yerine LSPD falan mı yapalım? politikalar vesaire sampda stabildir zaten, yani saçma bir yorum olarak gördüm, sunucumuzda farklı birçok sistem var, whatsapp sistemi vesaire.

Saygılarımla Specter...

Specter

Alıntı yapılan: Burakcan - 22 Haziran 2018, 21:37:31

Alıntı yapılan: Hyper - 22 Haziran 2018, 13:31:41

Nova Roleplay Koşu Yarış Etkinliği

Bakıyorum da birazcık diğer serverdan alıntı texturelar var.

Videoyu çeken kişide başka sunucunun modu kurulu oyuzden öle gözükmüs alıntı texture bulunmamakta.

Saygılarımla Specter...

Specter

Saygılarımla Specter...

MehmetC

HytReX

Türk konseptindeyseniz çok troll ile karşılaşacaksınız.

Jarveus

Alıntı yapılan: HytReX - 24 Haziran 2018, 14:27:19

Türk konseptindeyseniz çok troll ile karşılaşacaksınız.

Yönetim tarzına , kitle yönetimi ve algı yönetimlerine bağlı bir durumdur. Siz yaratırsınız dediğiniz olayı. Bu genelde de böyle görüldüğü için sunucu sahipleri demoralize olup kendini "troll" kavramına sürüklüyor.

#weneednewthing , #comingsoon

Specter

AÇILIŞ! 26.06.2018 ( 20:00 )
Son düzenlenme: 25 Haziran 2018, 19:29:40 Hyper

Saygılarımla Specter...

Specter

Merhaba Nova Roleplay Ailesi, bakımda bulunan sunucumuza birkaç yeni sistem ile yarın (26.06.2018) saat 20.00'da açılacaktır. Tüm oyuncularımızı TeamSpeak3 adresimize (ts.nova-roleplay.com) bekliyoruz. Ve ayrıca yarın süper çekilişimiz olacaktır. Detaylar için https://nova-roleplay.com/forum/index.php?topic=257.0 Sağlıcakla kalın!

Saygılarımla Specter...

DarkRoll

Sunucunuzun sezonluk sunucu olduğunu Web Developer'iniz bile kabulenmiş size tafsiyem samp platformunda gelişmek için admin kadronuzu tekrardan gözden geçirin.

(Videoda atabilirim admininiz sezonluk sunucu olduğunu kabuleniyor forumu felan internetde paylaşacakmış.)

Şu ekran görüntüsüne baksanıza admin kafasına göre gereksiz bir sebepten banlıyor çoluk çocukla uğraşmak istemiyorum 23 nisanda değiliz sonuçta.
https://prnt.sc/jzzthz
Son düzenlenme: 27 Haziran 2018, 18:07:18 DarkRoll
Buğra

REOSTA

kbrsev

Alıntı yapılan: DarkRoll - 27 Haziran 2018, 18:04:22

Sunucunuzun sezonluk sunucu olduğunu Web Developer'iniz bile kabulenmiş size tafsiyem samp platformunda gelişmek için admin kadronuzu tekrardan gözden geçirin.

(Videoda atabilirim admininiz sezonluk sunucu olduğunu kabuleniyor forumu felan internetde paylaşacakmış.)

Şu ekran görüntüsüne baksanıza admin kafasına göre gereksiz bir sebepten banlıyor çoluk çocukla uğraşmak istemiyorum 23 nisanda değiliz sonuçta.
https://prnt.sc/jzzthz

Bana olan kininden dolayı elemanlarını üzerime salıp ailevi hakaret ettirmeniz hiç hoş değil. Beni kötülemeye dair yaptığın şeyler sadece çocukça şeyler :) Server Owner'in yanında gönderdiğiniz arkadaş ailevi hakaretler etmiştir. Sezonuluk sunucu lafını hiçbir zaman kullanmadım. Sunucu tutacağına emin olduğumdan dolayı sunucuya yardım ettim ki zaten sunucu 52 kişi gördü ve saldırılardan dolayı hiç bir şey yapamadık, kapanma zorunda kaldık.

Ayrıca ben web developerim, eğer ücretsiz çalışıyorsam bu işte bir bildiğim var demektir. Ki zaten Pazar Yeri'ne bakarak çalışmalarıma ulaşabilirsin. Ücretsiz yardım ettiğim sunucu sayısı sayılıdır. Olduğum sunucuları başarıya ulaştırmayı görev bilirim ben.
Son düzenlenme: 13 Temmuz 2018, 16:30:40 kbrsev