GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nova Roleplay™ ~ Türk Konseptinde Yeni Evre! [0.3DL]

Başlatan Specter, 19 Haziran 2018, 18:32:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ceto.

Sunucu ilk açıldığı zamanlar girmiştim. LSPD'de filan takılmıştım öyle, güzeldi. Fakat sunucunun sürekli kapanıp, açılması oyuncu kaybına neden oldu onu fark etmiştim. Umarım bu projenizde de başarılı olursunuz.

M.Kemal ATATÜRK

Eren Sen

Alıntı yapılan: Ceto. - 24 Nisan 2019, 22:10:48

Sunucu ilk açıldığı zamanlar girmiştim. LSPD'de filan takılmıştım öyle, güzeldi. Fakat sunucunun sürekli kapanıp, açılması oyuncu kaybına neden oldu onu fark etmiştim. Umarım bu projenizde de başarılı olursunuz.

Sunucu tekrar güzel hale gelecek merak etmeyin bu sefer asla kapanıp açılma gibi bi durum yaşanmayacak. Aldığımız VDS'ten dolayı.

Umut52!

Eren Sen

kbrsev

Sunucunun açılışında Ülkü Ocakları rolleri yapacağım, gelecek varsa ocağımıza gelsin bir çay içirelim  :kahkaha2:

Buzz

Alıntı yapılan: kbrsev - 25 Nisan 2019, 20:19:20

Sunucunun açılışında Ülkü Ocakları rolleri yapacağım, gelecek varsa ocağımıza gelsin bir çay içirelim  :kahkaha2:

Türkçe konsepti savunmayan arkadaşlarda tam bu konunun üzerine basıyor işte, admin bile böyle düşünüyorsa rol yapacak kitle "50 kuruş ver tirrek" rolü yapar sanırım. Vermeyen oluncada silahına sarılır.

Eren Sen

Alıntı yapılan: Buzz - 25 Nisan 2019, 20:40:54

Türkçe konsepti savunmayan arkadaşlarda tam bu konunun üzerine basıyor işte, admin bile böyle düşünüyorsa rol yapacak kitle "50 kuruş ver tirrek" rolü yapar sanırım. Vermeyen oluncada silahına sarılır.

Kin tutmak yerine Realistik düşünseniz böyle olmayacak zaten  ;)

Buzz

Alıntı yapılan: Eren Sen - 25 Nisan 2019, 20:42:07

Kural koymazsan olay çığrından çıkar, bu tür saçma rollerin gibi rollerin yasaklanması gerekli kin ile alakalı bir durum değil ki. Realistik düşünürsen takıntılı olduğun birini veya para için birini öldürürsün ama RP'de bunu serbest kılarsan ortada karmaşa olur.
Son düzenlenme: 26 Nisan 2019, 00:50:41 Buzz

Specter

Alıntı yapılan: Buzz - 25 Nisan 2019, 20:52:52

Alıntı yapılan: Eren Sen - 25 Nisan 2019, 20:42:07

Kural koymazsan olay çığrından çıkar, bu tür saçma rollerin gibi rollerin yasaklanması gerekli bir kural kin ile alakalı bir durum değil ki. Realistik düşünürsen takıntılı olduğun birini veya para için birini öldürürsün ama RP'de bunu serbest kılarsan ortada karmaşa olur.

Oyunun realistik ve gerçekci olması için, Türkiyenin güncel ekonomisi ve durumunun ortalaması göze alınacak, parti sistemi, Belediye Meclisi gibi aklımızda siyasi rp rolleri var ve bunlara ağırlık göstereceğiz ve dediğiniz gibi gerçek hayatta para için yada akıl sağlığından dolayı adam öldüren kişiler var, oyuna gelirsek biz bunları önceden düşündük IC ve OOC olarak bu konularda en ağır cezaları vereceğiz, ek olarak biz oyuna göre nasıl yapabiliriz bu işi karmaşa çıkmadan önce diye çok fazla düşündük ve belirli kurallar koyduk, kurallarımız katı ve ciddi derecede olacaktır, siyasi rolleri herkes yapamayacaktır, Türk Kürt ayrımı oyunda asla olmayacaktır.
Son düzenlenme: 28 Nisan 2019, 20:52:55 Hyper

Saygılarımla Specter...

Specter

Alıntı yapılan: Ceto. - 24 Nisan 2019, 22:10:48

*İEM  :polis:

Saygılarımla Specter...

kbrsev

Anti türk konseptciler yavaş yavaş ortaya cıkıyor, Ulku Ocaklari denilince direk gidip kafa kesme rolleri vesayre yapmayacağiz. Bunda herhangi bir yanlislik goremiyorum. Sirf kisisel kininiz muhakemenizi engelleyecekse kinci yorumlar atmamanizi oneririm :) Sonucta oyun oynuyoruz ne bu ciddiyet.

5YPEXE

Önsöz değil, "Ön söz" şeklinde yazılmalıydı. Durduk yere sevemedim sunucuyu şimdi.. Başarılar.

Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer

NikolaiS

Aktif olarak Türk Konsept altında yoluna devam eden bir 'çınar ağacı' var ve sizin potansiyel rakibiniz.
Klasik şeyler yerine bir şeyler getirmelisiniz ki oyuncularınızın kalma sebebi olsun.
Bir rakip her zaman iyidir, başarılar.

Eren Sen

Alıntı yapılan: NikolaiS - 26 Nisan 2019, 13:24:30

Aktif olarak Türk Konsept altında yoluna devam eden bir 'çınar ağacı' var ve sizin potansiyel rakibiniz.
Klasik şeyler yerine bir şeyler getirmelisiniz ki oyuncularınızın kalma sebebi olsun.
Bir rakip her zaman iyidir, başarılar.

Her gün gece gündüz çalışıyoruz, en iyisine ulaşmak için,  basit bir server açabiliriz ama biz rakiplerimizden farklı olmak için geliyoruz. Teşekkürler..  :)