GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

(TR)Sancak Hırsız/Polis 2018 - Sunucu Tanıtımı

Başlatan Emay41, 20 Mart 2018, 02:00:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lé Spîke

Nedir bu SANCAK merakı. Alsancak vardı Sancak olarak biz vardık şimdi de bir başkası. Başarılar....

Emay41

Sayın yetkili arkadaşlarım,
Konuyu silebilirsiniz,bugün itibari ile serveri kapatıyorum.
3-5 çoluk çocuk toplanmışlar bu mod çalıntı bu mod çalıntı diye sunucumun adını heryere yaydılar.
Güldüğüm nokta ise,bu mod çalıntı diyenlerin serverine baktım,aynı modu kullanıpta hiçbir değişikşlik yapmayan çoluk çocuk tayfası :)

HELLBOY

Alıntı yapılan: Emay41 - 21 Mart 2018, 08:50:24

3-5 çoluk çocuk toplanmışlar bu mod çalıntı bu mod çalıntı diye sunucumun adını heryere yaydılar.
Güldüğüm nokta ise,bu mod çalıntı diyenlerin serverine baktım,aynı modu kullanıpta hiçbir değişikşlik yapmayan çoluk çocuk tayfası :)

Yine Benim Modumla Sunucu Açmışsın Başarılar..! ALINTI OLDUGUNU SÖYLESEYDİN KEŞKE
TUTMAZ

[R]ussell_Savrinn

Alıntı yapılan: TheLife - 20 Mart 2018, 20:39:59

Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 20 Mart 2018, 18:45:10

Türk Sancak ismi bizim sunucumuzun ismi, sunucu isminizi değiştirirseniz iyi olur.Kimse zarar görmesin bence.

Derken kardeşim siz nesiniz mafyamı? adamın serveri istediği ismi koyar patenti sana mı ait serverinin burada Sancak adında bir reklamı bile yok neyin kafasını yaşıyorsun?

Kardeşim, bilmediğin her konuya burnunu sokma.

TheLife

Alıntı yapılan: HELLBOY - 21 Mart 2018, 13:55:02

Yine Benim Modumla Sunucu Açmışsın Başarılar..! ALINTI OLDUGUNU SÖYLESEYDİN KEŞKE
TUTMAZ

Senin modun mu kardeş heralde 3-5 edit yapıp senin modun mu oluyor bunun temeli Bozkurt modu ne sahipleniyorsun patenti de @NexoR'a ait.

TeaMTurKeY

Alıntı yapılan: TheLife - 21 Mart 2018, 17:07:17

TUTMAZ

Senin modun mu kardeş heralde 3-5 edit yapıp senin modun mu oluyor bunun temeli Bozkurt modu ne sahipleniyorsun patenti de @NexoR'a ait.

LanceX

Alıntı yapılan: Wiggles - 21 Mart 2018, 01:11:49

Nedir bu SANCAK merakı. Alsancak vardı Sancak olarak biz vardık şimdi de bir başkası. Başarılar....

Onlar yokken benim Sancak FR ve Sancak TDM vardı. Öylesine mod kodluyordum, adlarını Sancak koymuştum. :P

Nithral

Gerçek anlamda telif hakkı sizde olmadığı sürece tartışmak anlamsız bana kalırsa.

[R]ussell_Savrinn

Alıntı yapılan: Wiggles - 21 Mart 2018, 01:11:49

AlSancak HP
Alsancak FR
Türk Sancak RP
Türk Sancak HP
Sancak Gaming HP
Siyah Sancak HP
Siyah Sancak HP

Birsürü SANCAK adında sunucu var(dı)...

HELLBOY

Alıntı yapılan: TheLife - 21 Mart 2018, 17:07:17

TUTMAZ

Başta Açıklamayı Yapmış Bulunmaktayım Modu Satın Alınca Mod suan benden baska kulanan yok asıl hali bende nexor kardeşimiz de açıklamayı yapmıstır patenti onun mod benim artık Böyle Devam edebilirsiniz Boş Yapmaya Modu Modum Olmuştur yani ben satmadıkca asıl mod elimden gitmedikce Mod BENİMDİR
Son düzenlenme: 21 Mart 2018, 19:36:05 HELLBOY

Jawié

Dandik bir oyun modu için bu kadar kargaşa yaratmanıza gerek yok. Küçük bir bugı fixlemeye aciz coderın paylaştığı modu kullanmamanızda fayda var. Modu birisine sattığı halde paylaşma hakkını nerede buluyor onu da anlamış değilim.  :kahkaha:

LanceX

Alıntı yapılan: Jawié - 21 Mart 2018, 19:41:31

Dandik bir oyun modu için bu kadar kargaşa yaratmanıza gerek yok. Küçük bir bugı fixlemeye aciz coderın paylaştığı modu kullanmamanızda fayda var. Modu birisine sattığı halde paylaşma hakkını nerede buluyor onu da anlamış değilim.  :kahkaha:

Aciz coder mı? Programlamada kendini bu kadar geliştirmiş, insanlara o kadar yardımda bulunmuş - özellikle bana çok yardımcı oldu - birine bu tabiri kullanmak çok yanlış. Benim sunucumun açılışında bulunması çok zor bi hata çıkmıştı ve 2 bin satırlık dialogresponse'u 10 dakikada temize çekti, üstüne 2 adet kritik bug giderdi. Kısacası; şu platformda emeği çok olan birisi ve senin yaptığın emeğe saygısızlık.
Son düzenlenme: 21 Mart 2018, 21:35:42 SelimBasKaN

[R]ussell_Savrinn

@Nexor , bu adama zamanında çok çektirmişsin galiba ? Adam "ACİZ CODER" Diyor.Şakamısın sen  :kahkaha: :kahkaha: Akşam Akşam ne güldürdün be..

HELLBOY

Tartışma çıkaracak kadar aciz insanların alınmaması lazım foruma 18yaş altı mesala cocukca yorumlarınızı kendinize saklayın karşınızda Jawie yardımsever üye secilmişken ona hakaret etmeniz çok yanlış
Son düzenlenme: 21 Mart 2018, 22:12:42 HELLBOY

TestaMent

Nexor'u her ne kadar tanımasamda pawn işlerinde oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum, burada "aciz coder" ifadesini kullanman yanlış olmuş. Sevmeyebilirsin, hoşlanmayabilirsin ama saygı duymalısın. Amacım tartışma çıkarmak değil yanlış anlama, sadece kullandığın tabirden hoşlanmadım ve bunu dile getirmek istedim.

● Ne mutlu Türküm diyene!