GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

(TR)Sancak Hırsız/Polis 2018 - Sunucu Tanıtımı

Başlatan Emay41, 20 Mart 2018, 02:00:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HELLBOY

Alıntı yapılan: TestaMent - 21 Mart 2018, 22:09:19

Alıntı yapılan: Jawié - 21 Mart 2018, 19:41:31

Dandik bir oyun modu için bu kadar kargaşa yaratmanıza gerek yok. Küçük bir bugı fixlemeye aciz coderın paylaştığı modu kullanmamanızda fayda var. Modu birisine sattığı halde paylaşma hakkını nerede buluyor onu da anlamış değilim.  :kahkaha:
Nexor'u her ne kadar tanımasamda pawn işlerinde oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum, burada "aciz coder" ifadesini kullanman yanlış olmuş. Sevmeyebilirsin, hoşlanmayabilirsin ama saygı duymalısın. Amacım tartışma çıkarmak değil yanlış anlama, sadece kullandığın tabirden hoşlanmadım ve bunu dile getirmek istedim.
Yorumunuzu Boyle Düzgünce Belirttikce İki Taraftada sıkıntı cıkmaz Teşekkürler

155

Gene bakiyorumda bizim ismimize Alinti yaparak sunucular acilir hey ne günlere kaldik :kahkaha:

Jawié

Alıntı yapılan: SelimBasKaN - 21 Mart 2018, 21:25:05

Dandik bir oyun modu için bu kadar kargaşa yaratmanıza gerek yok. Küçük bir bugı fixlemeye aciz coderın paylaştığı modu kullanmamanızda fayda var. Modu birisine sattığı halde paylaşma hakkını nerede buluyor onu da anlamış değilim.  :kahkaha:

Aciz coder mı? Programlamada kendini bu kadar geliştirmiş, insanlara o kadar yardımda bulunmuş - özellikle bana çok yardımcı oldu - birine bu tabiri kullanmak çok yanlış. Benim sunucumun açılışında bulunması çok zor bi hata çıkmıştı ve 2 bin satırlık dialogresponse'u 10 dakikada temize çekti, üstüne 2 adet kritik bug giderdi. Kısacası; şu platformda emeği çok olan birisi ve senin yaptığın emeğe saygısızlık.

İçini dışını bilmiyorken böyle savunman yanlış, biliyorsun değil mi? Zamanında sa-mp camiasında yaptığı komik davranışları da (kendini küçük düşüren cinsten) gördük, izledik, güldük. Son cümlemimi de iyi oku. Emeğe falan saygısızlık yapmıyorum.

Alıntı yapılan: TestaMent - 21 Mart 2018, 22:09:19

Nexor'u her ne kadar tanımasamda pawn işlerinde oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum, burada "aciz coder" ifadesini kullanman yanlış olmuş. Sevmeyebilirsin, hoşlanmayabilirsin ama saygı duymalısın. Amacım tartışma çıkarmak değil yanlış anlama, sadece kullandığın tabirden hoşlanmadım ve bunu dile getirmek istedim.

Yukarıda açıklamayı yaptım. Buraya da aynısını yapıştırmama gerek yok sanırım. Saygı çerçevesini aşmadıkça konuşabiliriz. Sorun yok.

juqi

Forum Kalitenizi Belli Eder Fazla Birşey Değil Limitsiz Hosting / Domain ( Yıllık) 50 60tl arasında birşey.

Map lazım olduğunda Yazarsın Yardımcı olurum.

LionTR

TufanCan

Alıntı yapılan: HELLBOY - 21 Mart 2018, 13:55:02

Alıntı yapılan: Emay41 - 21 Mart 2018, 08:50:24

Sayın yetkili arkadaşlarım,
Konuyu silebilirsiniz,bugün itibari ile serveri kapatıyorum.
3-5 çoluk çocuk toplanmışlar bu mod çalıntı bu mod çalıntı diye sunucumun adını heryere yaydılar.
Güldüğüm nokta ise,bu mod çalıntı diyenlerin serverine baktım,aynı modu kullanıpta hiçbir değişikşlik yapmayan çoluk çocuk tayfası :)

Yine Benim Modumla Sunucu Açmışsın Başarılar..! ALINTI OLDUGUNU SÖYLESEYDİN KEŞKE
TUTMAZ
Senin modun mu? Yalan söylerken demi utanmıyorsun

Christian

Bari alıntı mod olduğunu söyleseydin. Utan.

Tell your men they work for me now, this is my city!

GNG

Alıntı yapılan: Christian - 02 Nisan 2018, 16:13:23

Sen nediyorsun kardeşim sunucu açacaksın sıfırdan mı kodladın modunu ?

ElysioNNN

Alıntı yapılan: Christian - 02 Nisan 2018, 16:13:23

senin Açtığın Alintı Değilmi Kardeş bug kaynıyor mod.

Kraus

Sunucu kapalı ve herhangi bir bilgi yok. Kilit.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net