GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Arcos Roleplay - We are new!

Başlatan ImHate, 26 Şubat 2019, 21:45:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ImHate

Merhabalar SA-MP Türkiye oyuncuları. Arcos Roleplay 2017 Mayıs ayında piyasaya giriş sağlayıp mod yetersizliğinden son verilmiş bir projedir. 2018 Şubat ayı itibari ile yeterli düzeyde PAWN bilgisi ile tekrardan yeni ve sıfırdan kodlanmaya başlamış oyun modu ile piyasaya yeni soluk getirecek "Hard" mentalitesi ile siz oyunculara kısacası aranan kan niteliğinde olacak bir sunucudur. Uzun süre üzerinde düşünülmüş rol planlaması ve politikalar ile Roleplay kavramını ön planda tutup Adminsel ihtiyacı geri planda tutacak düzenlemelere sahibiz. Kalıplaşmış "Mafya, Çete" politikalarından ziyade kendi oluşturduğumuz politikalar ile ilerleyip daha realistik bir düzen ile birlik düzenlemelerinde büyük yenilikler ile karşınızda olacağız.

Üzerinde çalıştığımız deneyim sistemi sayesinde kendi kimya bilginiz ile üreteceğiniz kimyasal uy****rucuların kalitesini deneyiminizi göre oluşturacaksınız ve şehirdeki en iyi ürüne sahip olup trafiğe yön vermek tamamen sizin elinizde. Bir düşünsenize, kaliteye göre müşteri kazanıp diğer oluşumlara en iyi ürününüzü satabilirsiniz. Kimyasal uy****rucuların yanı sıra esrar gibi organik uy****rucuların ekim biçimi ve ortaya çıkartacağınız ürün de deneyimlerinize dayalı olacak.

Silah elde etme işine gelecek olursak; şehirde ki silah yoğunluğundan kaynaklanan bazı problemleri farklı sunucularda görüp bu sistemlerden uzak bir sunucu aradığınızın farkındayız. Arcos Roleplay yönetimi olarak silah ticaretinin tek el üzerinden gerçekleşmesi yönünde karar aldık. Sunucu içerisinde silahtan çok sopa ve yumruğunuzun daha önemli olacağını unutmayın. Sunucu politikaları gereği en ufak bir olayda silah kullanmak gibi bir şansınız olmayacak ve silah erişimi belirli şartlar doğrultusunda kısıtlanacak [Onay sistemi]

Gelelim en önemli ve bizce olması gereken bir olaya. Arcos Roleplay içerisinde belirli şartları yerine getirmek kaydı ile kendi bölgenizi ele geçirip o bölge üzerinden [sistemin belirlediği koşullarda] para kazanımı mümkün olacak. Unutmayın ki ele geçirdiğiniz bölgeleri farklı oluşumlar daha sonra tekrardan alabilir.

Değinmem gerektiğini düşündüğüm bazı planlarımızı sizlere ilettiğimi düşünüyorum. Tabi ki her şey burada yazdığım ile sınırlı değil. Açıklayıcı ve detaylı politikalar forum adresimizde açıklayıcı bir dil ile bulunmakta. Umarım yakın süreçte karşınıza çıkabiliriz, sağlıcakla kalın.

Sunucu Adı: Arcos Roleplay
Sunucu Adresi: samp.arcos-roleplay.com [BAKIM]
Forum Adresi: https://www.arcos-roleplay.com/ [BAKIM]
Sunucu Durumu: BAKIM
Açılış Tarihi: Belirli değil
Discord:  : TIKLAYIN

Facebook:  : TIKLAYIN
Youtube:  : TIKLAYIN

We are new!

"Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum"
Son düzenlenme: 15 Mart 2019, 16:21:05 ImHate

ImHate

Kadro Duyurusu

Hate

Pentagon

Verdant

Dirtys
Mastwine
Bonez

Black
canercrime
KeanuA.
Kreator
Sangrento
Mpesd
Ofmes
Rapid
SentinuS
Soda
syn0t
Sır Integra
ZaWaa
Son düzenlenme: 12 Mart 2019, 02:14:45 ImHate

Bitroast

Pentagon

RyzeeN

Leeroy

Xchatt

Herkez, sunucu acıyor bakalım hangi sunucular tutucak  Başarılar.

Sa-Mp 2014-2020

Ramy

beratm

Alıntı yapılan: Chatt - 26 Şubat 2019, 22:37:46

Herkez, sunucu acıyor bakalım hangi sunucular tutucak  Başarılar.

Herkez değil herkes.

ayazcik

MistaGreen

Jarveus

Alıntı yapılan: MistaGreen - 27 Şubat 2019, 16:04:50

Hangi hate bu? başarılar

Bence orjinali. Değilse de başarılar. Oysa daha artı başarılar.

ImHate

Alıntı yapılan: Jarveus - 27 Şubat 2019, 17:01:11

Alıntı yapılan: MistaGreen - 27 Şubat 2019, 16:04:50

Hangi hate bu? başarılar

Bence orjinali. Değilse de başarılar. Oysa daha artı başarılar.

SA-MP Türkiye de başka Hate olacağını sanmıyorum, adım Sergen. Yorumlarınız için teşekkürler, discord adresimize katılmayı unutmayın.

Joker

Umarım başarılı olursun.  :helal:

open.mp Turkey Department Manager

ImHate

Yorumlarınız için teşekkürler. Discord sunucumuz üzerinden tester alımlarını açmış bulunmaktayız.