GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Avrupa Hırsız Polis ~46.20.1.3:7778~ www.avrupa-hp.cf-

Başlatan Zeynel, 03 Mart 2019, 11:34:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zeynel

Yakında Aktifliğimiz Artıcaktır. DJ,Rehber Alımlarımız Hala AÇık

Avrupa HP Hırsız Polis

Enkei

Zeynel

Avrupa HP Hırsız Polis

Zeynel

Serverimizde Cumartesi Ve Pazar Günleri Full Etkinlik Olucaktır Hepinizi Bekliyoruz.

Avrupa HP Hırsız Polis

Zeynel

İnşallah Hafta Sonu Soygun Etkinliğe Başlayacaz

Avrupa HP Hırsız Polis

Rouge

Modda yardim almadan kendi yazdigin bir kod varmı ?

Zeynel

Avrupa HP Hırsız Polis

Zeynel

Admin Alımlarımız Açıldı Detaylar www.avrupa-hp.cf >> Avrupa HP Yetki Alımları >> Admin Alımları >> BAŞARILAR

Avrupa HP Hırsız Polis

Caner K.

Gelen geçene yetki, skor gibi şeyler verip sunucuda tutmaya çalışırsanız 1 hafta içerisinde batarsınız. Sunucuya düzen getirmelisiniz, şu anlık cidden saçma bir iş yapmışsınız.

Zeynel

Alıntı
Gelen geçene yetki, skor gibi şeyler verip sunucuda tutmaya çalışırsanız 1 hafta içerisinde batarsınız. Sunucuya düzen getirmelisiniz, şu anlık cidden saçma bir iş yapmışsınız.

Onu Ben Değil Diğer Sahipler yaptı zaten yeni vds ve moda herşey kontrol altına alınıcak

Avrupa HP Hırsız Polis

@Eren

Alıntı yapılan: Zeynel - 26 Mart 2019, 07:14:16

Alıntı

Onu Ben Değil Diğer Sahipler yaptı zaten yeni vds ve moda herşey kontrol altına alınıcak

Bir şey yazıp hevesini kırmayayım diyorum ama AyYıldız kapandığından beridir kendi sunucumu(Avrupa) ha açtım, ha açıyorum diye 4-5 ay milleti oyaladın. Şimdi de VDS alıyorum diye 4-5 ay oyalayacaksın. Hadi diyelim makine aldın, kaç liralık alacaksın? Allah'a hoş varsın kimseyi küçümseme ve ya karalama derdinde değilim. Yukarıdaki yanıtlarını biraz inceledim de "VASAT" yazan sayın PawnoTürk üyelerine kışkırtıcı sözler sarf etme çabasında bulunmuşsun. Nedir derdin?
Son düzenlenme: 26 Mart 2019, 07:29:57 @Eren

Caner K.

Alıntı yapılan: Zeynel - 26 Mart 2019, 07:14:16

Alıntı

Onu yapanın kim olduğu önemli değil, sonuçta hepiniz bu sunucunun sahibisiniz.
Herkesi düzene sokmalısınız, saçma sapan işler yapmayı kesin yada biz kestiririz.

Caner K.

Tek yaptığınız sunucudaki saçmalıklar değil, başka sunuculara o sunucunun sahip nickiyle girip yetki almaya çalışıyorsun.

Zeynel

Alıntı
Bir şey yazıp hevesini kırmayayım diyorum ama AyYıldız kapandığından beridir kendi sunucumu(Avrupa) ha açtım, ha açıyorum diye 4-5 ay milleti oyaladın. Şimdi de VDS alıyorum diye 4-5 ay oyalayacaksın. Hadi diyelim makine aldın, kaç liralık alacaksın? Allah'a hoş varsın kimseyi küçümseme ve ya karalama derdinde değilim. Yukarıdaki yanıtlarını biraz inceledim de "VASAT" yazan sayın PawnoTürk üyelerine kışkırtıcı sözler sarf etme çabasında bulunmuşsun. Nedir derdin?

Kardeşim Vds Ve Hosted Tab Alıcaz Kesin

Avrupa HP Hırsız Polis

Zeynel

Alıntı
Onu yapanın kim olduğu önemli değil, sonuçta hepiniz bu sunucunun sahibisiniz.
Herkesi düzene sokmalısınız, saçma sapan işler yapmayı kesin yada biz kestiririz.

Şöyle Söylim Bİ Arkadaş Bu Vds'yi Bize Hediye Etmişti Vds'Ye Erişemediğim İçin Fazla Birşey Yapamıyordum Normal En Yüksek Vds'yi Alalım Kontrol Elime Geçicek

Alıntı
Tek yaptığınız sunucudaki saçmalıklar değil, başka sunuculara o sunucunun sahip nickiyle girip yetki almaya çalışıyorsun.

Bunu Size Kim Söylediyse Yalan Söylemiş Öyle Bişi Yapanlar Ban Yiyor

Avrupa HP Hırsız Polis