GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Avrupa Hırsız Polis ~46.20.1.3:7778~ www.avrupa-hp.cf-

Başlatan Zeynel, 03 Mart 2019, 11:34:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zeynel

Sayın Pawno TURK yetkilileri ve üyeleri. Sizlere Avrupa Gaming'i tanıtmaktan gurur duyarım.

Öncellikle merhablar PawnoTürk ailesi. Açılmış Olan Avrupa Hırsız Polis sunucumuzun tanıtım konusuna Yapıyorum .  Kullandığımız Mod Anadolu Hırsız Polis Modu Yarısı Editlenmiş Ve Düzenlenmiş halini kullanıyoruz. Avrupa HP'nin Hedefi Sizlerle Birlikte Eğlenmek Ve Macera Veya Aksiyon Yaratmak, güvenilir Ve disiplinli bir ortam oluşturmak. Bu Nedenle Herkesi Serverime Bekliyorum

?Zeynel?
                                                                      ?Kayserili38?
                                                                       ?Hamit6969?

↬ IP / 46.20.1.3:7778
                                                                      ↬ Web / www.avrupa-hp.cf
                                                                       ↬ Discord / Tıkla
                                                                          ↬ Mod YapımcısıNexoR
                                                                          ↬ Mod Geliştiricisi: Zeynel

HeadShot Sistemi

Kar Sistemi

Hediye Kuponu Sistemi

Ev Sistemi

Çete Sistemi

Oduncu sistemi

Etkinlik Sistemi

Reklam Sistemi

LeveL & EXP  Sistemi

Yetenek & Başarı  Sistemi

Kumar Sistemi

Düello Sistemi

Çete Bölge Sistemi

Tecavüzcü : Bir oyuncunun yanına yaklaşarak /tecavuz id komutu ile tecavüz işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Gaspçı : Bir oyuncunun yanına yaklaşarak /asoy id komutu ile oyuncuya soygun işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Suikastçi: Göreviniz /hlistesi yazarak hedef listesindeki oyuncuları öldürmek

Tamirci : Arabanız hasar görmüş ise /atamir komutu ile tamir edebilirsiniz.

Bombacı : Bombacıdan bomba alarak /bombakur komutu ile istediğiniz yere bomba kurabilirsiniz .

Araba Hırsızı : Sokak arabalarını Liman ' a götürerek /aracsat komutu ile aracları satabilirsiniz.

Keskin Nişancı: Sniper ile kafadan tek atabilirsiniz.

DJ Alımlarımız 『Açık』
Rehber Alımlarımız 『Açık』
Admin Alımlarımız 『Açık』
Yeni Sistemler 『Çok Yakında』
Yeni Güncellemeler 『Çok Yakında』

NOT: Arkadaşlar Tanıtım Konumda Tartışma Yorumları İstemiyorum Yani Ona Göre Yorumlar Yazın

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Son düzenlenme: 26 Mart 2019, 15:41:35 Zeynel
Avrupa HP Hırsız Polis

Codes.

Başarılar.
Yönetim ekibi sağlam olursa tutabilir. Bana göre

Zeynel

Alıntı
Başarılar.
Yönetim ekibi sağlam olursa tutabilir. Bana göre
Yönetim Ekibimiz Sağlam En Kısa Sürede Hosted Tab Alıcaz

Avrupa HP Hırsız Polis

GHOSTX

Geri Döncem!!!!!!
ELVET BİR GÜN!!!

Zeynel

Avrupa HP Hırsız Polis

Zeynel

Avrupa HP Hırsız Polis

@Eren

Bu işler para vermeden olmaz. Web sitenizin sonunda .cf adlı bir uzantı var, demek ki ücretsiz, iş görmez. Sunucunuzun uzantısı :7778. Genellikle böyle uzantılı serverler ücretsiz olabiliyor. Lagdan oynanmaz.

Konu düzenine gelince Vasat.

İyi forumlar.

Neastron.

Sunucunun tutucağını hiç zannetmiyorum fakat yinede başarılar.

Rouge

bıktim su anadolu modunda acilan sunuculardan neden emeek vermiyorsunuz guzel kardesim cokmu zor textdraw deismek cokmu zor komutlari sifirlamak. Ondan sonra Rouge sunuculara neden saldiriyor!

ElChapo

Hosted almayın derim.Hatta hiç sunucu açmayın ha hevesiniz varsa vds alarak acın.

Zeynel

Siz Açınca Güzel Oluyor Biz Açınca Kötü Oluyor Herşeyden Önce Bi Kendinizi Düşünün Ve Ayrımcılık Yapmayın Vds'mizi Yeniden Alıcaz Forumuda Aynı Şekil Hosted Tab'a Gelince Serverimizdeki Herkes Hosted Tab Alın Diyor Bizde Alıcaz Ayrıca Mod Olarak Başka Moda Geçiş Yapıcaz

Avrupa HP Hırsız Polis

Medcezir

Alıntı yapılan: Zeynel - 04 Mart 2019, 13:33:34

Siz Açınca Güzel Oluyor Biz Açınca Kötü Oluyor Herşeyden Önce Bi Kendinizi Düşünün Ve Ayrımcılık Yapmayın Vds'mizi Yeniden Alıcaz Forumuda Aynı Şekil Hosted Tab'a Gelince Serverimizdeki Herkes Hosted Tab Alın Diyor Bizde Alıcaz Ayrıca Mod Olarak Başka Moda Geçiş Yapıcaz
Hostedi bu kadar gözünüde büyütmeyin. önemli olan ortam, adil ortam gelen her oyuncuna bakiye skor veriyorsun serverinde kalsın die üstteklerin yorumlarına katılıyorum bu yüzden.

Zeynel

Alıntı
Hostedi bu kadar gözünüde büyütmeyin. önemli olan ortam, adil ortam gelen her oyuncuna bakiye skor veriyorsun serverinde kalsın die üstteklerin yorumlarına katılıyorum bu yüzden.
Biz Vermiyoruz Onlar Kasıyorlar Hele Mi Tam Açılsın Sw Ve Hosted Tab Alalım Sen O Zaman Gör

Avrupa HP Hırsız Polis

Zeynel

Arkadaşlar Azcık Beni Kendiniz Yere Koysanız Sizde Aynısını Yapıcaksınız Önce Karşıdaki Tarafı Düşünün Unutmayın Ki Bütün Dünyadakiler Sizlerin Kardeşleriniz Abileriniz Ablalarınız Yapmayın Gözünüzü Seveyim

Avrupa HP Hırsız Polis