GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Beta Roleplay ~ Karakter Başvuruları Açıldı - beta-roleplay.com

Başlatan Belkide Gameover, 15 Ocak 2021, 15:23:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Belkide Gameover

Sunucu aktif edildi giriş sağlıyabilirsiniz
Yarına kadar 2X Payday aktif.
80.93.220.72:7777

bloodsucker

baum224

to greatest marina reborn

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Kenzy144p - 22 Ocak 2021, 13:13:03
Unique Rolepilav modu mu ıyyhh
Alt yapımız Victim gelişmiş hali daha da geliştirmeler yapılıyor arka planda, Yorumunuz için teşekkürler, Bu arada kendi kullandığınız oyun modu neydi? alt yapısı Unique miydi?

bloodsucker

TheLover

Alien

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 22 Ocak 2021, 13:44:55
Alıntı yapılan: Kenzy144p - 22 Ocak 2021, 13:13:03
Unique Rolepilav modu mu ıyyhh
Alt yapımız Victim gelişmiş hali daha da geliştirmeler yapılıyor arka planda, Yorumunuz için teşekkürler, Bu arada kendi kullandığınız oyun modu neydi? alt yapısı Unique miydi?
Modunuz unique modu, inkar etmeniz saçma. Bundan utanıyorsanız kendiniz bir mod geliştirebilirsiniz bence.

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: TheLover - 22 Ocak 2021, 16:00:20
Yok babam yok 30 tane botla tutmaz
Oynarken iyiydi /b den PD ye dini küfür ettin diye şimdi mi kötülemeye başladın?
Son düzenlenme: 22 Ocak 2021, 18:46:11 Belkide Gameover
bloodsucker

!Cratos

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 22 Ocak 2021, 18:45:03
Oynarken iyiydi /b den PD ye dini küfür ettin diye şimdi mi kötülemeye başladın?

Kardeşim adam girip serverine bakıcak iyimi kötümü diye sen neden insanlara böyle sinirli davranıyorsun biraz saygılı olurmusun sunucuyu eleştirir eğer bir hata yaptıysada banlarsın burdan konuşmanın anlamı yok ayrıca 60 kişi gördünüz ve 25 kişi görebildim serverde bot demiyeceğim ama ben genede öyle düşünüyorum kendinize özgün bir mod geliştirin eğer kullanılmış mod kullanıyorsanız bunuda belirtin yalan söylemeye gerek yok..

''Sana yeleğim kadar değer vereceğime ve seni Harley'im kadar süreceğime söz veriyorum.''

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: !Cratos - 23 Ocak 2021, 02:06:07

Kardeşim adam girip serverine bakıcak iyimi kötümü diye sen neden insanlara böyle sinirli davranıyorsun biraz saygılı olurmusun sunucuyu eleştirir eğer bir hata yaptıysada banlarsın burdan konuşmanın anlamı yok ayrıca 60 kişi gördünüz ve 25 kişi görebildim serverde bot demiyeceğim ama ben genede öyle düşünüyorum kendinize özgün bir mod geliştirin eğer kullanılmış mod kullanıyorsanız bunuda belirtin yalan söylemeye gerek yok..

Version 2 de basketbol poker sistemi eklemeyi dusunuyorum V1 surumunde cok sistem olamaz suanki gunumuzde 400 500 ceken sunucular ilk acildiğinda bizden bile kötüydü sistemleri Bir yandanda oyun ici slient aimbot hilesi algilamayla ilgili calisiyorum durmadan Anti hile sistemide önemli kusura bakma v1 surumunda hepsini bi anda yapamiyoruz bir yandan oyuncularla ilgileniyoruz Bu arada evet bir modun alt yapisindan ilerleyip gelistiriyoruz yalan yok sıfırdan kendim yapmadim para bugu silah kopyalama buglarini fixledik trucker sistemini ekledik yakın zamanda büyük youtuberlere reklam verdirmeyide dusunuyoruz bu arada çok iyisin ya sıfırdan yap diyorsun sen açta sifirdan yap görelim adminlik istedin vermeyince kötule tabi acilista cok iyi sunucu sunucu de adminlik iste vermedik diye kötuleme cok iyi icerlemis gibisin sanki.
Son düzenlenme: 23 Ocak 2021, 03:49:21 Belkide Gameover
bloodsucker

Alperen18

Sunucu sahibinin olgunluğu yok , yönetim kadrosu bir işe yaramıyor , sistemler alıntı samp platformunda bir ay bile barınamadan kapatır giderler projeyi.

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 23 Ocak 2021, 09:51:40

Sunucu sahibinin olgunluğu yok , yönetim kadrosu bir işe yaramıyor , sistemler alıntı samp platformunda bir ay bile barınamadan kapatır giderler projeyi.

Ah be alperen keşke gtamultiye görüntü paylaşabilsek discorddan yazdıklarını be

bloodsucker

!Cratos

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 23 Ocak 2021, 03:38:33
Alıntı yapılan: !Cratos - 23 Ocak 2021, 02:06:07

Version 2 de basketbol poker sistemi eklemeyi dusunuyorum V1 surumunde cok sistem olamaz suanki gunumuzde 400 500 ceken sunucular ilk acildiğinda bizden bile kötüydü sistemleri Bir yandanda oyun ici slient aimbot hilesi algilamayla ilgili calisiyorum durmadan Anti hile sistemide önemli kusura bakma v1 surumunda hepsini bi anda yapamiyoruz bir yandan oyuncularla ilgileniyoruz Bu arada evet bir modun alt yapisindan ilerleyip gelistiriyoruz yalan yok sıfırdan kendim yapmadim para bugu silah kopyalama buglarini fixledik trucker sistemini ekledik yakın zamanda büyük youtuberlere reklam verdirmeyide dusunuyoruz bu arada çok iyisin ya sıfırdan yap diyorsun sen açta sifirdan yap görelim adminlik istedin vermeyince kötule tabi acilista cok iyi sunucu sunucu de adminlik iste vermedik diye kötuleme cok iyi icerlemis gibisin sanki.

Dostum Sen herkesi böyle kötülemek zorundamısın bak tekrar diyorum oyuncular her türlü yorumu yapabilir sen  böyle yaptıkça insanların gözünde düşüyorsun bu arada adamlar haklı biraz saygı lütfen sana başarılar diliyoruz diliyorsakta teşekkürler eğer kötü yorum yapıyorsakta içerlenmene gerek yok diyeceksinki yorumunuz için teşekkürler olay bu kadar..

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 23 Ocak 2021, 13:33:24

Sende herkesin sana yazdıklarını ortaya çıkarmak istiyorsun ha ne oldu Freeroam projesine atılmıştın sana adminlik konusunda yardım etmek isteyenler olmuştur ama sen hiçe sayıp hala kötülemeye devam ediyor kardeşim sen bu yolda ilerle o sunucu  bidaha 60 kişi görürmü ozaman görürüz botlara devam bebeğim.

Ayrıca  başkalarının discordsunucusuna girip reklam yapmakta baya iyi ha bunuda senin gibiler yapar..
Son düzenlenme: 23 Ocak 2021, 15:08:09 Coiner Sebep: Flood ileti yasaktır.

''Sana yeleğim kadar değer vereceğime ve seni Harley'im kadar süreceğime söz veriyorum.''

muhlyzofficial

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 21 Ocak 2021, 23:31:05
Arkadaşlar hile kullanan kişiler banlandı, suçsuz yere kimse banlanmadı.

Benide boş boş banlaman peki? Hile kullanmadığım halde banlıyorsun. Arkadaşımıda hile olmadığı için banlamışsın. Birde savunma yapmışsın ben sunucu sahibiyim diye. Çok güzel bir sunucun var gerçekten. Kanıtsız bir oyuncu'yu yasaklıyorsan gerisini düşünmüyorum bile..

Efsun

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 23 Ocak 2021, 13:33:24

alperen değil Alperen ve şunu bilki herkes eleştiri, öneri yapabilir. Oda orada yapmış zaten.