GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Delta Gaming Hırsız Polis | 91.134.127.215:7777 |

Başlatan HeartS, 03 Nisan 2019, 18:48:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

juqi

Alıntı yapılan: Flash2024 - 11 Mayıs 2019, 16:55:50

Şuan Konumuzun İçine eden 10.Sayfadan 14.Sayfaya Kadar Yazan Herkezi Gözümde Bitirdim. Hepiniz Çocuksunuz... Herkez Dahil o Kısımlara.

@Zeta Bir El Atarmısın şu Konuya Temizlermisin. iletileri battı konumuz

Bunu diyen senmisin? Sen ve Emir için Lodosa katıldım ardından bizi hatta beni yarı yolda bıraktın gittin Ferhat asıl benim gözümde değerin bitti

juqi

Alıntı yapılan: BatuBeyTR - 11 Mayıs 2019, 16:57:17

Burası Şenlik Yerine Dönmüş Herkes Birbirinin Kirli Çamaşırın Döküyor Ne Enterasan İnsanlarsınız Yaw

Efe 13 Yaşındaki Çocuğa Adres Vermek Saçma Deilmi Sencede ? Sorunlarınızı Konu Üzerinden Deil Gelin DC'ye Orda Sesli Konuşarak Halledin Burda Bu Şekilde O onu demiş bu bunu demiş boş işler bunlar beyler

Medcezir Bey Bence Senin Yaran Var Gocunuyorsun Hani Problemin Varsa Buyur Gel DC'de Konuşalım Halledelim Bu Laf Attıgın İnsanlar Sana Benzemez Arkadan Vurmaz Kalleşlik Yapmaz Sonucta İnsan Diyorum Bak Onlara Sana Dicek Birşey Bulamıyorum.

Efe Senlede Akşam 11 De Konuşucam Dc de ol..

Konuşalım Batu seviyorum seni  :kalp:

Medcezir

Alıntı yapılan: BatuBeyTR - 11 Mayıs 2019, 16:57:17

Burası Şenlik Yerine Dönmüş Herkes Birbirinin Kirli Çamaşırın Döküyor Ne Enterasan İnsanlarsınız Yaw

Efe 13 Yaşındaki Çocuğa Adres Vermek Saçma Deilmi Sencede ? Sorunlarınızı Konu Üzerinden Deil Gelin DC'ye Orda Sesli Konuşarak Halledin Burda Bu Şekilde O onu demiş bu bunu demiş boş işler bunlar beyler

Medcezir Bey Bence Senin Yaran Var Gocunuyorsun Hani Problemin Varsa Buyur Gel DC'de Konuşalım Halledelim Bu Laf Attıgın İnsanlar Sana Benzemez Arkadan Vurmaz Kalleşlik Yapmaz Sonucta İnsan Diyorum Bak Onlara Sana Dicek Birşey Bulamıyorum.

Efe Senlede Akşam 11 De Konuşucam Dc de ol..

Ben sizden çok konusmak istedim sende laf salatası yapma abi dedik heryerden engel attın. Sebeb - Yüzleşme duygunuz olmadıgı için her türlü konusalım Ntie#8095 - BatuBeyTR Okadar safsın ki seni kullanan kullanana

TURK1Y3

Alıntı yapılan: Flash2024 - 11 Mayıs 2019, 16:55:50

Şuan Konumuzun İçine eden 10.Sayfadan 14.Sayfaya Kadar Yazan Herkezi Gözümde Bitirdim. Hepiniz Çocuksunuz... Herkez Dahil o Kısımlara.

@Zeta Bir El Atarmısın şu Konuya Temizlermisin. iletileri battı konumuz

10. Sayfa sorun yok bence neden sildiriyorsun?

DracDonix

Konuyu ne kadarda gereksiz şekilde uzatmışsınız.Halinize yazık  :uzgun:
Son düzenlenme: 11 Mayıs 2019, 17:48:03 Zeta
İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Zeta

Konu üzerinde 11-14 sayfa aralarında yapılan kavga, hakaret, aşşağılama, özel mesaj paylaşımı türünden tüm iletiler temizlenmiştir. Gözden kaçan kural ihlali olduğunu düşündüğünüz bir ileti varsa moderatöre rapor et kısmından bizlere ulaştırabilirsiniz.

TURK1Y3

Alıntı yapılan: DracDonix - 11 Mayıs 2019, 17:37:55

Şu var ben gelip düzgünce diyorum ki sahip hesabınızın şifresi basit değiştirin ve dikkat edin gelip boşuna tartışmaya giriyorlar ben kendimi savunuyorum @Zeta bey hayla işlem yapacak eğer bu konu kilit altına alınmazsa ne diyim zeta bey'e artık adaletli durmuyor derim geçerim.

Zeta

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 11 Mayıs 2019, 17:50:04

Alıntı yapılan: DracDonix - 11 Mayıs 2019, 17:37:55

Şu var ben gelip düzgünce diyorum ki sahip hesabınızın şifresi basit değiştirin ve dikkat edin gelip boşuna tartışmaya giriyorlar ben kendimi savunuyorum @Zeta bey hayla işlem yapacak eğer bu konu kilit altına alınmazsa ne diyim zeta bey'e artık adaletli durmuyor derim geçerim.

Bana ve pawnoturk ekibine adaletten bahsedecek en son kişilerden bir tanesiniz. Platform içerisinde yazılan çizilen bölüm içerisinde yer alan şeyleri incelemekle sorumluyum. Üye işlemlerini ben uygulamıyorum. Birdaha konular içerisinden aynı tarz ithamlarda bulunursanız gereken işlemi yetkili kişiler yapacaktır. İyi forumlar.

Zeta

Alıntı yapılan: Zeta - 11 Mayıs 2019, 17:49:19

Konu üzerinde 11-14 sayfa aralarında yapılan kavga, hakaret, aşşağılama, özel mesaj paylaşımı türünden tüm iletiler temizlenmiştir. Gözden kaçan kural ihlali olduğunu düşündüğünüz bir ileti varsa moderatöre rapor et kısmından bizlere ulaştırabilirsiniz.

Alıntı
  • Sunucu tanıtım konusunda proje sahibi veya ekip üyeleri hakaret içerikli bir yorumu moderatöre rapor etmeyip yanıt yoluyla tartışma ortamı yaratırsa sunucunun konusu Kilitli Konular bölümüne taşınacak ve 3 gün boyunca kilitli kalacaktır.

Konu 3 gün boyunca kilitli durumda bulunacaktır.

Joker

Sunucu aktifliğini yitirdiği için kilitlenmiştir. Hata olduğunu düşünüyorsanız ya da tekrardan aktifleştirmek istiyorsanız bölüm yöneticisiyle iletişime geçin.

open.mp Turkey Department Manager