GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Delta Gaming Hırsız Polis | 91.134.127.215:7777 |

Başlatan HeartS, 03 Nisan 2019, 18:48:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TURK1Y3

Şuan o kadar çok gülüyorum ki sen bi yandan umut bi yandan ferhat bi yandan bana iftiralar ile geliyorsunuz fakat her türlü savunmayı yaptığım halde kudurup başka şeyler diyorsunuz. AZ İFTİRA AZ.

Senin iftirana gelirsek zaten şunu söyleyebilirim. Samp Sunucusunda sizin gibi kişiler olduğundan Girl oyuncu bulunmuyor yani bi kız adı ile biri gelse tecavüz etmeye bile çalışanlar siz. Ben sadece sunucuda kalıcı olmaları için oyunu anlatıp geçen biri. Aynaya dönüp kendinize bakın.

TURK1Y3

Konu dışı konuşmalarınızı lütfen kesiniz Purebredturk.

@Zeta Burayla ilgilenebilir misiniz?

Neastron.

Daha fazla konuyu tartışmalar ile doldurmayın. Kimin ne şey olduğunu, kim ne işe yaradığını, kimin ne iş yaptığını millet iyi bilir.  :serefe:

Guapo

Alıntı yapılan: Cagdas. - 11 Mayıs 2019, 15:06:49

Daha fazla konuyu tartışmalar ile doldurmayın. Kimin ne şey olduğunu, kim ne işe yaradığını, kimin ne iş yaptığını millet iyi bilir.  :serefe:

Biliyoruz kardeşim sen rahat ol, kimin prim yapıp yapmadığınıda görüyoruz.
Son düzenlenme: 11 Mayıs 2019, 15:13:47 Guapo

HeartS

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 11 Mayıs 2019, 14:55:27

Şuan o kadar çok gülüyorum ki sen bi yandan umut bi yandan ferhat bi yandan bana iftiralar ile geliyorsunuz fakat her türlü savunmayı yaptığım halde kudurup başka şeyler diyorsunuz. AZ İFTİRA AZ.

Senin iftirana gelirsek zaten şunu söyleyebilirim. Samp Sunucusunda sizin gibi kişiler olduğundan Girl oyuncu bulunmuyor yani bi kız adı ile biri gelse tecavüz etmeye bile çalışanlar siz. Ben sadece sunucuda kalıcı olmaları için oyunu anlatıp geçen biri. Aynaya dönüp kendinize bakın.

"Birisi kız adı ile gelse tecavüz etmeye çalışanlar" Hmm... Bende Creation Gaming'de bulundum hatta "Baş Admin" dahi oldum. Hiç bir zaman oyuncuları veyahut adminleri kız adıyla gelenleri veya gerçek kız olanlara bu şekilde davranmadı. Ne kadar ayrılmış olsamda gerçekleri söylemeyeceğim anlamına gelmiyor. İftira atmayı bırakırsan sevinirim, kimin "hırsız" kimin "emek çalan" olduğunu herkes biliyor.
Son düzenlenme: 11 Mayıs 2019, 15:14:17 heartizm

TURK1Y3

Alıntı yapılan: heartizm - 11 Mayıs 2019, 15:12:30

"Birisi kız adı ile gelse tecavüz etmeye çalışanlar" Hmm... Bende Creation Gaming'de bulundum hatta "Baş Admin" dahi oldum. Hiç bir zaman oyuncuları veyahut adminleri kız adıyla gelenleri veya gerçek kız olanlara bu şekilde davranmadı. Ne kadar ayrılmış olsamda gerçekleri söylemeyeceğim anlamına gelmiyor. İftira atmayı bırakırsan sevinirim, kimin "hırsız" kimin "emek çalan" olduğunu herkes biliyor.

Ömercim bakıyorumda sana dünki olay için bi taraf tutmaya çalışıyorsun fakat yanlış etiketlemeler yapıyosun bi orucunu aç öyle konuş sen

HeartS

Alıntı yapılan: Reaper - 11 Mayıs 2019, 10:34:16

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 11 Mayıs 2019, 01:50:23

Sunucuya Admin Alırken ilk kural neydi @heartizm ? 1- Şifreni başka sunucularda kullanma. 2- Admin Şifreni sunucu şifren ile aynı yapma.

Sadece Dikkat etmeniz için baktım kötü amacım yoktur.

Admin power süpermiş. Banka parasından ne kadar adaletli bir server olduğu anlaşılıyor. Başlayacak olanlar bunu göz önünde bulundurup başlamasını öneririm.

Fark ettiyseniz "7" level Sahip oluyor. Yanii sahip de kasacak değil öyle değil mi Reaper? Sen benimle ortakken kendine attığın bakiyeleri vs. unutma derim. İyi günler.

TURK1Y3

Alıntı yapılan: Guapo - 11 Mayıs 2019, 15:15:27

Gelip gördün mü böyle konuşabiliyorsun, adamlık yapıyorsun?

Öyle bi iftira atma peşine düşmüşsünüz ki şimdi creation da demişim gibi konuşuyorsunuz. HELAL BRAVO SİZE SİZ HAKLISINIZ BEN YANLIŞIM OKEY.

Yapuva

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 11 Mayıs 2019, 15:18:52

Alıntı yapılan: Yapuva - 11 Mayıs 2019, 15:15:44

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 11 Mayıs 2019, 15:09:16

Sistem arızası geç gelmiş olabilir değil mi? BOŞ YAPIYORSUN BOŞŞ.
Spoiler incele

Fazla inandırıcı

Yeni farkettim cevabını verdim. İşlemi yapıyorum yapmıyor değilim ve hayla müşterilerim var burada istersen onları da koyarım kimsenin parasını çalacak duruma düşmedim.

Anlattığına degim gordugume inanıyorum  :dans: :dans: :dans: :polis: :polis:

HAYAT...

TURK1Y3

Alıntı yapılan: Yapuva - 11 Mayıs 2019, 15:20:44

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 11 Mayıs 2019, 15:18:52

Alıntı yapılan: Yapuva - 11 Mayıs 2019, 15:15:44

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 11 Mayıs 2019, 15:09:16

Sistem arızası geç gelmiş olabilir değil mi? BOŞ YAPIYORSUN BOŞŞ.
Spoiler incele

Fazla inandırıcı

Yeni farkettim cevabını verdim. İşlemi yapıyorum yapmıyor değilim ve hayla müşterilerim var burada istersen onları da koyarım kimsenin parasını çalacak duruma düşmedim.

Anlattığına degim gordugume inanıyorum  :dans: :dans: :dans: :polis: :polis:

İyi bi oku derim ? Orada paramı çaldı vs değil işlem yapmıyor demiş ve zaten sistem düzeldiğinde o kişiye işlem yapıldı. Eğer para çalan biri olsaydım şikayetvar sitesinde bir çok paramı çaldı gibi makaleler görürdün fakat öyle bir makale yok.

HeartS

TURK1Y3

Dwayne

Alıntı yapılan: heartizm - 11 Mayıs 2019, 15:18:27

Sunucuya Admin Alırken ilk kural neydi @heartizm ? 1- Şifreni başka sunucularda kullanma. 2- Admin Şifreni sunucu şifren ile aynı yapma.

Admin power süpermiş. Banka parasından ne kadar adaletli bir server olduğu anlaşılıyor. Başlayacak olanlar bunu göz önünde bulundurup başlamasını öneririm.

Fark ettiyseniz "7" level Sahip oluyor. Yanii sahip de kasacak değil öyle değil mi Reaper? Sen benimle ortakken kendine attığın bakiyeleri vs. unutma derim. İyi günler.

Senle ortakken sunucuya biz yetkililerden başka kimse girmiyordu ki zaten  :kahkaha: Ayrıca sahip bile olsa admin power. Şahsen ben bile olsam sırf adalet olsun diye sırf ayrımcılık olmasın onlarla bir olayım diye kendim kasarım siz böylesiniz işte. Ayrıca Kribb adlı arkadaşının yaptığını da hatırlatayım onu da unutma.  :hm: :oku2:

HeartS

Alıntı yapılan: Reaper - 11 Mayıs 2019, 15:31:00

Alıntı yapılan: heartizm - 11 Mayıs 2019, 15:18:27

Senle ortakken sunucuya biz yetkililerden başka kimse girmiyordu ki zaten  :kahkaha: Ayrıca sahip bile olsa admin power. Şahsen ben bile olsam sırf adalet olsun diye sırf ayrımcılık olmasın onlarla bir olayım diye kendim kasarım siz böylesiniz işte. Ayrıca Kribb adlı arkadaşının yaptığını da hatırlatayım onu da unutma.  :hm: :oku2:

Cidden kendin mi kastın? Sadece gülüyorum o kadar bakiye attın kendine... Keşke logları dursaydı. Kribb in yaptığı geçici bir olaydı uzatıma gerek yok. Bu arada sunucuyu o zaman ilk açışımızdı ve 13 kişi olmuştuk daha tanınmıyorken. Bazı şeyleri atlıyorsun.  :hayir: