GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Delta Gaming Hırsız Polis | 91.134.127.215:7777 |

Başlatan HeartS, 03 Nisan 2019, 18:48:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

elyesa.

[quote author=
Mustafa. link=topic=9885.msg96776#msg96776 date=1555250434]
Başarılar Ömer abi, tutar diyeceğim de zaten tutmuş  :kahkaha:
[/quote]
Ömer yokta ben varım teşekkürler :D  :kalp:

PhenoMapping

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

HeartS

Alıntı yapılan: PhenoMapping - 15 Nisan 2019, 19:47:27

Yakında kapanır, heveslik sunucu.

Gelecek için çok emin konuştunuz :hayir:, umarım pişman olmazsınız.

Tyree

Map & Map Design - Semi Kutay

DracDonix

Alıntı yapılan: Tyree - 15 Nisan 2019, 22:24:38

Kendi yaptığım mapi gördüm sanki  ;)

Mapler değiştirilmeye devam ediyor kısa sürede Karton modundan eser kalmıyacak  :helal: benim yaptığım maplerde mevcut gereksiz yapıp ileti atma bence  :hayir:  :kahkaha: (şimdi alıntı yapıp atarsınız siz)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

N0SY

Başarılar
Tutması imkansız gibi birşey.

Kraus

Karşı tarafa hakaret içeren yanıt silindi. Lütfen yorumları karşı tarafa hakaret içeren içeriklerle yanıtlamayın.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Tyree

Alıntı yapılan: DracDonix - 15 Nisan 2019, 23:16:07

Mapler değiştirilmeye devam ediyor kısa sürede Karton modundan eser kalmıyacak  :helal: benim yaptığım maplerde mevcut gereksiz yapıp ileti atma bence  :hayir:  :kahkaha: (şimdi alıntı yapıp atarsınız siz)

Ben kendi mapimden bahsediyorum kardeşim. Benim mapim sadece tek bir sunucuya yapılmıştı. Sizin sunucunuza değil. Bu nedenle boş yapan ben değilim. Siz kimin boş yaptığını gayet iyi biliyorsunuz...

5YPEXE

Karton diyerek hakaret ettiğin sunucunun maplerini kullanıyorsunuz. Bizim ekibimizdeki insanlar neden haklarını aramasınlar? Size neden böyle bir cevap hakkı düşüyor acaba?

Emeğe saygınız olmadığı buradan da anlaşılıyor.  ;)
Son düzenlenme: 16 Nisan 2019, 17:00:23 5YPEXE

HeartS

Alıntı yapılan: N0SY - 16 Nisan 2019, 09:18:36

Başarılar
Tutması imkansız gibi birşey.

Gelecek için çok emin konuştunuz, umarım pişman olmazsınız.

HeartS

Alıntı yapılan: Tyree - 16 Nisan 2019, 16:49:28

Ben kendi mapimden bahsediyorum kardeşim. Benim mapim sadece tek bir sunucuya yapılmıştı. Sizin sunucunuza değil. Bu nedenle boş yapan ben değilim. Siz kimin boş yaptığını gayet iyi biliyorsunuz...

Mapler değişimini sürdürüyor..

DracDonix

Siz cidden hak arıyormusunuz ben anlamadım başka sunucuya giden userleri banlamak vs. Elraen bile hakkında yorum yaptı Tıkla Userlerin hakkını arıyor  :şeytan: :şeytan:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Tyree

Alıntı yapılan: DracDonix - 16 Nisan 2019, 18:05:21

Siz cidden hak arıyormusunuz ben anlamadım başka sunucuya giden userleri banlamak vs. Elraen bile hakkında yorum yaptı Tıkla Userlerin hakkını arıyor  :şeytan: :şeytan:

Banlanan hiçbir kişi başka bir sunucuda oynuyor diye banlanmıyor. Ya sunucuya bir tehdit unsuru oluyor ya da oyunculara bir tehdit unsuru oluyor. Hiçbir kişiyi X sunucusunda oynuyor diye banlamadık. İftira atmanın ne yeri ne zamanı. Ayrıca konumuz, neden başka bir sunucuda olan mapi sahibinden izin almadan kullandığınızı anlatmanızı istiyoruz. Anlatabildiysem ne mutlu....

Tyree

Banlanan hiçbir kişi başka bir sunucuda oynuyor diye banlanmıyor. Ya sunucuya bir tehdit unsuru oluyor ya da oyunculara bir tehdit unsuru oluyor. Hiçbir kişiyi X sunucusunda oynuyor diye banlamadık. İftira atmanın ne yeri ne zamanı. Ayrıca konumuz, neden başka bir sunucuda olan mapi sahibinden izin almadan kullandığınızdır. Anlatabildiysem ne mutlu....

5YPEXE

Gerçekten kişinin dediği şeyleri dahi anlayamıyorsun. Ciddi anlamda Türkçe anlayışında problem var. Orada Elraen diyor ki, ben yıllardır roleplay yapıyorum. Orada kast ettiği kişiler de gayet açık. CnR ile alakası olmayan kişilerden bahsediyor.

Kendi konumuza gelirsek;
Hiçbir kullanıcıyı farklı bir sunucuda oynadığı için ceza yaptırımına tabii tutmadık. Düşündüğünüz, örnek verebileceğiniz tüm isimler sunucunun ilerisinde problem yaratabilecek kişilerdi. Bizde gerekli uzaklaştırmayı kişilere verdik. Akabinde bu kişilerin yönetimsel olarak yaptığı faaliyetlerde ortadadır. Durduk yere "X sunucusunda, A Sunucusunda oynayan kişilere ceza yaptırımı uygulanıyormuş, gitmeyin" tarzı bir söylemde bulunmak yerine, kişisel problemleri aşıp sunucu bazında tutum takın. Sunucuda sizler varken iyi, sizler yokken kötü. Bu sunucuyu ne siz var ettiniz, ne de bir başkası. Bu şekilde saçma yorumlarla sadece kendine güldürürsün benden demesi.

Son düzenlenme: 16 Nisan 2019, 18:36:14 5YPEXE