GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
19 Nisan 2026, 07:00:38

-

Başlatan sharax, 18 Nisan 2021, 14:45:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sharax

Alıntı yapılan: Fwtroyes - 29 Nisan 2021, 01:54:01
ergenlik döneminizi anlayışla karşılayan olgun kitle sayesinde burada barınıyorsunuz, kimse sizin kışkırtıcı/argo yazılarınızı okumak veya görmek zorunda değil. başarılar dilerim.
Teşekkürler.

squerzy

Alıntı yapılan: Sulozzy - 29 Nisan 2021, 03:01:30
Alıntı yapılan: sixred - 26 Nisan 2021, 20:50:34
Bana karşı olan düşmanlıklarınızı, kininizi tanıtımıma kusmayın yüzüme kusun.İĞRENÇSİNİZ İĞRENÇ hiçbir şey hak etmiyorsunuz.
Peki her tanıtımı  tutmaz diyip başka türlü kötüleyip daha sonra kendi tanıtımında eleştiri alınca neden bu kadar kuduruyorsun çınarcım? :)

Merhaba eleştirilere açığız fakat hakaret içerikli fotoğraf ve kışkırtıcı kelimeler sencede kalp kırıcı değil mi? Biz sizin tanıtımınıza bir şey demiyoruz, kusmuyoruz fakat bakıyorum sizler bizim tanıtımdan çıkmıyorsunuz kendine iyi bak görüşürüz.

Sulozzy

Alıntı yapılan: squerzy - 29 Nisan 2021, 03:24:21
Bana karşı olan düşmanlıklarınızı, kininizi tanıtımıma kusmayın yüzüme kusun.İĞRENÇSİNİZ İĞRENÇ hiçbir şey hak etmiyorsunuz.
Peki her tanıtımı  tutmaz diyip başka türlü kötüleyip daha sonra kendi tanıtımında eleştiri alınca neden bu kadar kuduruyorsun çınarcım? :)

Merhaba eleştirilere açığız fakat hakaret içerikli fotoğraf ve kışkırtıcı kelimeler sencede kalp kırıcı değil mi? Biz sizin tanıtımınıza bir şey demiyoruz, kusmuyoruz fakat bakıyorum sizler bizim tanıtımdan çıkmıyorsunuz kendine iyi bak görüşürüz.

Kanka kendini açıklamaya çalışmışsın ama yazdığını okusan kendin bile anlamazsın benim tanıtımım bulunmuyor bile genelleme yaptım, her tanıtımda arkadaşın kötüleme yorum sallamasından bahsetdim :)

Marcy

Alıntı yapılan: Sulozzy - 29 Nisan 2021, 05:31:23
Alıntı yapılan: squerzy - 29 Nisan 2021, 03:24:21

Kanka kendini açıklamaya çalışmışsın ama yazdığını okusan kendin bile anlamazsın benim tanıtımım bulunmuyor bile genelleme yaptım, her tanıtımda arkadaşın kötüleme yorum sallamasından bahsetdim :)
sen sus
main()
{
print("Sulozzy development");
}

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

sharax

Konu K/A

Yeni sunuvu adıyla konu açacağım.