GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Gerekçeyi okuyun.

Başlatan Goddeww, 08 Temmuz 2018, 18:22:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Goddeww

Yeni bir projeye geçiş yapılacak Tırcılar mekanı açık olduğundan dolayı az çekeceğimiz düşünelerek sunucu projesi iptal edilmiştir.
Son düzenlenme: 08 Temmuz 2018, 21:28:22 Quintx

EvoturK

Merhabalar. Konunuzdaki görseller kendi tarafımdan yeni konu için yeni tasarlanmış olup bana aittir. Matite Bey'in satın aldığım dediği görseller sistemler bölümündeki ekran görüntüleri olmaktadır. Onun dışında onun eski konusunda diğer başlık görsellerini de bulabilirsiniz. Burada bir yanlış anlaşılma olmuş düzeltmek istedim.

Sunucu projenizde başarılar dilerim.
Son düzenlenme: 08 Temmuz 2018, 18:55:43 EvoturK

Goddeww

Alıntı yapılan: EvoturK - 08 Temmuz 2018, 18:54:01

Merhabalar. Konunuzdaki görseller kendi tarafımdan yeni konu için yeni tasarlanmış olup bana aittir. Matite Bey'in satın aldığım dediği görseller sistemler bölümündeki ekran görüntüleri olmaktadır. Onun dışında onun eski konusunda diğer başlık görsellerini de bulabilirsiniz. Burada bir yanlış anlaşılma olmuş düzeltmek istedim.

Öncelikle yanlış anlaşılmayı düzelttiğiniz için teşekkürler, evet haklısınız yanlış görmüşüm insanlık hali kısa süre içerisinde kendi grafiklerimiz gelecektir şuanlık kusura bakmayın.

EvoturK

Alıntı yapılan: Quintx - 08 Temmuz 2018, 18:57:00

Öncelikle yanlış anlaşılmayı düzelttiğiniz için teşekkürler, evet haklısınız yanlış görmüşüm insanlık hali kısa süre içerisinde kendi grafiklerimiz gelecektir şuanlık kusura bakmayın.

Estağfurullah ne kusuru insanlık hali olabilir böyle şeyler.

Goddeww

Alıntı yapılan: EvoturK - 08 Temmuz 2018, 19:00:24

Alıntı yapılan: Quintx - 08 Temmuz 2018, 18:57:00

Estağfurullah ne kusuru insanlık hali olabilir böyle şeyler.

Eyvallah.

javasde_

Omer reis adli admininiz benim sunucum icin alim isteginde bulunmustur EuroTruckSimulator samp kanit icin JAVASDE skype

pag

Tutmayacak gibime geliyor, umarım beni yanıltırsınız başarılar.

Jizzy

Alıntı yapılan: javasde_ - 08 Temmuz 2018, 20:32:43

Omer reis adli admininiz benim sunucum icin alim isteginde bulunmustur EuroTruckSimulator samp kanit icin JAVASDE skype

Kardeşim cok akıllısın be biz zaten teamspeak 3 üzerinde konuşuyoruz :)

Goddeww

Alıntı yapılan: ReDDooM - 08 Temmuz 2018, 20:35:10

Tutmayacak gibime geliyor, umarım beni yanıltırsınız başarılar.

Yanıltırız inşallah amaç herkesi bi arada toplamak.

javasde_

Pazartesi vds teslimi yapacagim turkey bilisimden a8 ortak kosulu ile bu arada omer reis yalana gerek yok skypeden atacagim ss leri

Goddeww

Alıntı yapılan: javasde_ - 08 Temmuz 2018, 20:42:36

Pazartesi vds teslimi yapacagim turkey bilisimden a8 ortak kosulu ile bu arada omer reis yalana gerek yok skypeden atacagim ss leri

Konuyu kirletmeye devam ederseniz şikayette bulunacağım.

Goddeww

Alıntı yapılan: javasde_ - 08 Temmuz 2018, 20:54:27

Öm ye bak ozaman sen demdinmi elinde hazir vds var ise alacagim diye

Gerek yok satın alınacaktır sağ olun lütfen özel işleriniz Ö.M ile halledin, ve yorumlarınızı kaldırın.

javasde_

Kraus

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net