GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3 DL] Alfa Gaming Askeri Roleplay #Askeri Konspet (Beta Başlangıç Hazırlık)

Başlatan TheHunter, 01 Mayıs 2019, 19:09:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TheHunter

Alfa Gaming

Askeri Konsept Roleplay

Sizlere biraz bu projeden bahsetmem gerekir ise ;

Aslında bu proje 2017 yılında düşünüp açılma kararı verildi,fakat zaman eksikliği ve ekibin toplanamaması nedeni ile proje kurucumuz Umut Kara tarafından askıya alınmıştı.2019'da ekibimizin genişlemesi,kullanışlı bir modun kodlanması ve piyasada sürekli tekerrür eden roleplay modları ve konseptlerinin olması bize bu projenin tekrar düşünülmesine ve açılması için bir umut verdi.Bizde Alfa Gaming olarak bu konseptin tutacağına ve siz sevgili SAMP roleplay oyuncuları için yeni ve keyifli bir roleplay keyifi yaşatmak için çalışma fikir oluşturdu....

Biz tamamen farklı bir roleplay konsepti kullanarak,alışılmış roleplay kavramını kırmak istiyoruz.Siz farklı bir ortam ve konspet arayan degeri oyuncularımızın isteklerine uygun bir proje kurmak ve bunu sürdürerek "Heves ve para kazanma uğruna acılıp kapanan" sunuculardan olmadığımızı kanıtlamak istiyoruz.Biz Vave roleplay'in yapmaya çalıştığı konsepti tamamlamak ve Türkiyede Askeri Konsept'i tam anlamı ile oturtmak istiyoruz.

Biz Vave Roleplay'in kullanmış oldugu modu aldık ve geliştirerek,bugları kapattık.Ayrıca bazı sistemlerin hatalarını kapatarak,modu daha düzenli bir hale getirdik.Şimdi moda yeni maplar ve sistemler ekleyerek modu geliştiriyor,daha kullanışlı bir hale getirerek siz değerli oyuncularımıza keyifli roller sunmak için sürekli mod üstünde çalışıyoruz.Modumuz alıntı olduğunu inkar etmesekte yeni ve 0 bir mod için bir yandan uğraşıyoruz.

Siz değerli oyuncularımızın daha keyifli roller yapması için modumuza bazı yeni sistem ve mapler ekliyoruz,fakat sadece bizim ekledigimiz map ve sistemler değil siz değerli oyuncularımızın fikirleri,düşünceleri ve önerileri bizim için çok önemlidir.Bu yüzden discord adresimizden bize tavsiyede bulanabilirsiniz ve sunucuda görmek istediğiniz fikirleri bize ulaştırabilirsiniz.

Sunucu Sahibi : DeekzYy

Yönetim Başkanı : Alpha
Yönetim Başkanı: VeKToR

Baş Yönetici : Mücahit

Yardımcı Baş Yönetici : Furkan
Yardımcı Baş Yönetici : A W A N !
Yardımcı Baş Yönetici : Mafik

Oyun Yetkilisi : Frequency
Oyun Yetkilisi : Mahmut

Kadromuz yaşça büyük,SAMP bilgisi,Roleplay bilgisi yüksek olan,ve bilgisine güvendigimiz kişilerden oluşuyor.Bu kişiler aynı zamanda Arma3 oynamış,askeri roleplay konspeti hakkında bilgisi olan kişilerdir.Farklı alanlarda ve farklı yönlerde iyi olan kişilerin biraraya gelerek oluşturduğu bir ekibiz ve tek amacımız siz değerli oyuncularımıza keyifli roller yaşamaktır.

Sunucumuzda her zaman bir admin kontrolü olucaktır.Ama bu yönetimler siz değerli oyuncularımızın rollerini baltalamak ve zorlaştırmak için değil kurallara uyulması ve rol düzeninin daim ve devamlı olmasını sağlamak içindir.Bununla birlikte AP karşıtı olarak Adminlerin silah ve para verme komutları moddan kaldırılmış olup kullanımı önlenmiştir.Böylece hiç bir sınıf diğer sınıftan AP sayesinde üstün olmayıp bütün taraflar eşit sayıda desteklenecektir.

Kara Kuvetleri
Hava Kuvvetleri
Terör Örgütü 2 Adet

Discord : Discord

"Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum."

Son düzenlenme: 08 Mayıs 2019, 18:18:09 Proton Expert
Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Glyph

Sampda Askeri Roleplay Farklı Olabilir Başarılar. :tr:

Palm Roleplay | Level 5 Admin
Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

TheHunter

@AlphaCode ve @DracDonix

Olumlu yorumlarınız için teşekkürler ederim(z)....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

kopkopmy

Cengo

TheHunter

@kopkopmy

Olumlu yorumun için tesekkur ederim (z)   

-TheVeKToRs

TheHunter

@Cengo

Olumlu yorum için teşekkür ederim(z).

Son düzenlenme: 01 Mayıs 2019, 21:08:35 Proton Expert

-TheVeKToRs

Cengo

TheHunter

Alıntı yapılan: Cengo - 01 Mayıs 2019, 21:25:05

Discord adresi geçersiz. yenileyin @Proton Expert

Uyarı için teşekkürler,forum ve dc adresi yenilendi...
Son düzenlenme: 01 Mayıs 2019, 21:44:33 Proton Expert

-TheVeKToRs

TheHunter

@Liva RPG   

Olumlu yorumunuz icin teşekkür ederim(z)
Son düzenlenme: 02 Mayıs 2019, 12:45:02 Proton Expert

-TheVeKToRs

wowglarfist

Başarılar dilerim. Değişiklik adına tebrik ederim fakat bu kitle buna hazır değil.
Tutacağını sanmıyorum ama umarım ki beni yanıltırsınız, her şey gönlünüzce olsun.

Kronos

Değişik konsept umarım dilediğiniz gibi olur arkadaşlar, başarılar!

TheHunter

Alıntı yapılan: wowglarfist - 02 Mayıs 2019, 13:42:40

Başarılar dilerim. Değişiklik adına tebrik ederim fakat bu kitle buna hazır değil.
Tutacağını sanmıyorum ama umarım ki beni yanıltırsınız, her şey gönlünüzce olsun.

Olumlu ve guzel yorumunuz icin teşekkür ederim(z).Biliyoruzki bu piyasada hep aynı konspetten bıktı,bizde bir farklılık yapmak istedik.Ve en büyük kozumuz ise oyuncularımızın bu yeni konspete hazır olmaması..

Alıntı yapılan: Kronos - 02 Mayıs 2019, 14:05:19

Değişik konsept umarım dilediğiniz gibi olur arkadaşlar, başarılar!

Olumlu yorumunuz için teşekkür ederim (z)
Son düzenlenme: 02 Mayıs 2019, 15:01:19 Proton Expert

-TheVeKToRs