GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Magia Roleplay - www.magia-roleplay.com

Başlatan psirograpth, 24 Mayıs 2020, 20:40:56

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Krater

Hevesinizi kırmak istemem lakin sizin gibi dev projeler gelip geçti. Bir anda yükselip Osmanlı gibi yıkıldılar. Buna örnek vericek olursam eğer başta Victim geliyor.
Sizden daha kapsamlı çevreleri ve daha tecrübeleri ekipleri olduğu halde tutunamadılar. Siz nasıl tutunmayı düşünüyorsunz modunuzlamı yoksa ekibinizle mi?

Ne yazık ki samp oyuncuları birkaç sunucudan başka projelere şans vermiyorlar ne kadar emek verirseniz o kadar uğraş verseniz bile tutulmuyor. Sizlere verdiğim maksimumu süre 1 ay umarım kalıcı olursunuz ümidim bu yanda.

Başarılar. Umarım dilediğiniz gibi olur.
Son düzenlenme: 08 Temmuz 2020, 08:13:45 AlqoliK

xSodyum

Alıntı yapılan: AlqoliK - 08 Temmuz 2020, 08:12:11
Hevesinizi kırmak istemem lakin sizin gibi dev projeler gelip geçti. Bir anda yükselip Osmanlı gibi yıkıldılar. Buna örnek vericek olursam eğer başta Victim geliyor.
Sizden daha kapsamlı çevreleri ve daha tecrübeleri ekipleri olduğu halde tutunamadılar. Siz nasıl tutunmayı düşünüyorsunz modunuzlamı yoksa ekibinizle mi?

Ne yazık ki samp oyuncuları birkaç sunucudan başka projelere şans vermiyorlar ne kadar emek verirseniz o kadar uğraş verseniz bile tutulmuyor. Sizlere verdiğim maksimumu süre 1 ay umarım kalıcı olursunuz ümidim bu yanda.

Bu kapanma olayları yönetici ekiplerin kavgaları yüzünden oluyor. Bu sunucuya güvenim sonsuz, kapanmayacağına inanıyorum.
Son düzenlenme: 08 Temmuz 2020, 10:29:58 xSodyum
LessLethal06 - xSodyum

%80 Mapper

%40 Photoshop CS6

%3 Blender

%1 Pawn Coder(Pawn giriş)

%5 Lua(Giriş)

%60 BBCode

En çok ilgilendiğim legal birlik Fire Department

Alice.

Başarılar.
Son düzenlenme: 14 Temmuz 2020, 22:58:31 Alice.

kracauer

Alıntı yapılan: AlqoliK - 08 Temmuz 2020, 08:12:11

Merhabalar bizim öyle tutunmak felan gibi bir kaygımız yok biz öyle bir anda patlamak felan da istemiyoruz zaten. Şuanda 50'e yakın has oyuncularımız var amaç içeride bu kadro ile güzel roller çevirmek. Bizi tercih edip gelen oyuncular arkadaşlarından duyarak geliyorlar zaten. Fakat bizden daha kapsamlı ve tecrübeli derken bu kıyaslamayı nasıl yaptığınızı merak ediyorum doğrusu. :) Yorum atan herkese teşekkür ederim. 

Magia Roleplay

TestaMent

Kesinlikle ziyaret etmek istediğim sunuculardan bir tanesi, başarılar.

● Ne mutlu Türküm diyene!

Krater

Alıntı yapılan: kracauer - 08 Temmuz 2020, 12:03:26
Fakat bizden daha kapsamlı ve tecrübeli derken bu kıyaslamayı nasıl yaptığınızı merak ediyorum doğrusu. :) Yorum atan herkese teşekkür ederim. 

Açık konuşmak gerekirse söylemek istediğim şuydu. Bahsi geçen projenin sizin oluşturduğunuz ekipten daha fazla tecrübe sahibi olması ve daha önce nam salmış insanlar oluşduğu halde yıkılması. (Kendi görüş açımla söylüyorum, katılıp katılmamak size kalmış.)

Kendilerininde belirli kemik oyuncu kitlesi vardı lakin durum ortada. Konuyu daha fazla uzatmak istemediğim için herşey gönlünüzce olsun.
Son düzenlenme: 08 Temmuz 2020, 20:44:23 AlqoliK

kracauer

Alıntı yapılan: AlqoliK - 08 Temmuz 2020, 20:42:06
Fakat bizden daha kapsamlı ve tecrübeli derken bu kıyaslamayı nasıl yaptığınızı merak ediyorum doğrusu. :) Yorum atan herkese teşekkür ederim. 

Açık konuşmak gerekirse söylemek istediğim şuydu. Bahsi geçen projenin sizin oluşturduğunuz ekipten daha fazla tecrübe sahibi olması ve daha önce nam salmış insanlar oluşduğu halde yıkılması. (Kendi görüş açımla söylüyorum, katılıp katılmamak size kalmış.)

Kendilerininde belirli kemik oyuncu kitlesi vardı lakin durum ortada. Konuyu daha fazla uzatmak istemediğim için herşey gönlünüzce olsun.

İşte bende bu tecrübe karşılaştırılmasını nasıl yaptığınızı merak ederek sual etmiştim lakin istediğim yanıt gelemedi. İyi dileğiniz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: TestaMent - 08 Temmuz 2020, 13:01:22
Kesinlikle ziyaret etmek istediğim sunuculardan bir tanesi, başarılar.

Teşekkür ederim, bekleriz.

Magia Roleplay

Xchatt

Alıntı yapılan: AlqoliK - 08 Temmuz 2020, 20:42:06

Bu yaptığın yorum bana mantıksız geldi hocam daha ortada fol yok yumurta yok? Sunucu açıldıda tutmadı mı sanki.

Sa-Mp 2014-2020

FlicT

Adminleri gerçekten çok ilgili, sorunumu yazdım 15 saniye sonra geri dönüş aldım discord üzerinden, çok fazla emek veriliyor ve efor sarfediliyor umarım değerlenecek.

ChemF

Yorumlar için teşekkür ederiz, beklemede kalın sayılı gün çabuk biter derler :)

Trigger

hmm, konu 24 mayısta acılmış fakat hala bir sistem tanımı vb birşey göremedim o günden bu güne kadar bir gelişme kaydetmediniz mi? Başarılar.

kracauer

Alıntı yapılan: Trigger - 09 Temmuz 2020, 03:20:10
hmm, konu 24 mayısta acılmış fakat hala bir sistem tanımı vb birşey göremedim o günden bu güne kadar bir gelişme kaydetmediniz mi? Başarılar.

Hmm, dostum bizim amacımız zaten bu platformun oyundan ibaret olduğunu insanlara göstermek boş vakitlerinizde ekibimiz istediği alanda çalışıyor ki en iyisi neyse onu yapabilelim. Sistem tanıtımları tamı tamına şu zaman paylaşılması gerekiyor diye bir kural da yok zaten. Biz burada telefon, tırcılık gibi sistemler tanıtacağımıza hiç tanıtmayız daha iyi. Yakında trailer gelecek, bize güvenip bizimle birlikte rol yapmak isteyen insanlar zaten yanımızda ;)
Son düzenlenme: 09 Temmuz 2020, 03:28:39 kracauer
Magia Roleplay

Drakath

Kayooo28

Güzel roller güzel dönecek pusudayız bekliyoruz. #magiaroleplay

Raisone35

Çok ilgili bir admin kadrosu var başarılı olacağını düşündügüm bir sunucu başarılar!

Kelimeler keşfedilmemiş yerlere köprüler kurar.