GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

MultiRPG - New Day New Life | www.multi-roleplay.com

Başlatan Rovzy, 21 Nisan 2019, 00:41:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rovzy




Biz Kimiz;


- Biz SAMP platformuna birşeyler katmayı düşünen insanlarız. Yeni bir harita ve yeni bir rol ortamı sağlayacak kişileri. Sevgili Multi RPG takipçileri , San Fierro'da geçen muhteşem bir hikayeye katılmak istemez misiniz ?
Kim istemez ki , yeni bir harita ile ezberleri bozmaya geliyoruz. 

Farkımız Nedir;
- Los Santos tabanlı birçok sunucunun varlığı nedeni ile birçok role player Santos haritasını ezberledi ve buda o kişinin sunucuya başlar başlamaz yaptığı rol fark edilmeksizin haritayı dört dörtlük bildiği ve bununda gerçekçiliği yok ettiğini düşündüğümüz için birçok sunucudan farklı olarak haritamızı değiştirmeyi istedik.
Peki bunun bize yararı ne olacak ? Ezberlenmiş birçok şeyi yok etmiş olacağız. Mesela birçok Santos haritası kullanan rol play sunucusunda belli başlı hood bölgeleri mevcuttur. Bu hood bölgeleri birçok il-legal rol yapan kullanıcının rol ortamını ele veriyor. Haritanın farklılığı bu ezberi yıkacak ve kimsenin bilmeyeceği yeni bir dünya yaratacaktır. 

İllegal Düzenimiz;

SanFierro Şehrinin Var Oluş Hikayesi

Hong Tao Ailesi ;

SanFierro'da ikamet eden Hong Tao ailesi eyaletin Valisi ve Polis Departmanının tanıdığı en büyük isimlerdendir. Bu aile yüzyıllardan beri SanFierro'daki tüm illegal işleri yönetmektedir. Vali'nin özel korumlarından, polis departmanındaki polislere kadar heryerde adamları bulunmaktadır. Hong Tao ailesi yasal bir silah fabrikasının sahibi ve ilaç sanayisindede büyük yere sahiptir. Söylentilere göre ilaç depolarının birçoğunda uy****rucu üretmekte ve satışını mafyalara ve sokak çetelerinde yapmaktadır. Yasal olan silah fabrikalarında kayda geçmeyen silahlar üretip SanFierro'daki illegal dengeyi ellerinde tutmaktadırlar. Hong Tao ailesinin liderinin ismi bilinmemekle birlikte şehirdeki kimsenin onlara karşı saygısızlık yapmak gibi bir cesareti yoktur. Efsanelere göre şehirdeki en güçlü mafyaları ve illegalleri toplayıp bir masa oluşturmuş ve bu masada silah/uy****rucu ticareti yapmaktadır. Bu masaya dahil olmak için şehirde ki güçlü isimler arasında yer almanız gerekiyor. Hang Tao ailesi sadece silah ve uy****rucu ticareti ile uğraşmayıp şehirdeki birçok illegal faaliyetin temsilcisi veya fikir babasıdır. Hang Tao ailesi şehirde ki baron vasfını karşılayan tek ailedir ve kimseye düşmanlık etmezler. Şehirdeki illegal dengeyi sağlayıp herşeyin düzen içerisinde gitmesini sağlarlar.
Hang Tao ailesinin görünen yüzü ve tek ferdi SanFierro'da ölü olarak bulunmuştu. Hang Tao bu duruma çok sinirlenmişti bu aileye ihanet edebilecek veya silah patlatabilecek kimsenin olacağı düşüncesinde değildi. Şehirdeki tüm illegalleri çağırıp ölü olarak bulunan Hang Tao ailesinin üyesinin kim tarafından öldürüldüğünü sordu ancak hiçbir cevap alamadı. Polis departmanında ki temel değişiklikler Hang Tao ailesinin ilgisini çekmişti. Yeni bir teğmenin şehire geleceğini duymuşlardı ancak Sanfierro'da göreve başlamadan önce Hang Tao ailesinin bir ferdinin öldürüldüğü gece yeni Teğmenin cinayet mahline yakın olduğu bilgileri geldi. Hang Tao bu teğmenin diğerleri gibi olmadığını fark edince işlerini eskisi kadar rahat yapamaz hale geldi. Teğmen ve Hang Tao mücadelesinin, ilk ateş aldığı yer aile fertlerinden birinin ölümüydü. Hang Tao bu acıya dayanamayıp şehirde bir süreliğine barış ilan etti ve şehirdeki tüm illegaller düşman dahi olsalar kurşun patlatamaz hale geldi. Yaslarından sonra ilk işleri yeni teğmene süikast düzenlemek oldu. Ancak başarılı olamadılar. Teğmen herşeyin farkındaydı ve önlemini almıştı...

Legal Düzenimiz; (SFPD)
Polis Departmanı ;

SanFierro Polis Departmanı suçla mücadelenin en sağlam direğidir. Polis departmanı ve şerefli polisleri sayesinde SanFierro'nun tüm gizemli ve karanlık sokakları aydınlanıyor. Çavuşları ve teğmenleri ile birlikte tüm departman şehirdeki illegal dengeyi sağlayan Hang Tao ailesinin varlığından haberdar ancak yasal olarak hiçbir şekilde suçlama yapamayacağı için herzaman açıklarını arıyor halde bekliyecektir. Hang Tao ve Departmanın savaşı hiçbitmeyecek destansı bir mücadele haline gelmiştir. Hang Tao şehirdeki tüm mafyaları ve diğer illegalleri toplayıp illegalizmi gizli bir şekilde yürütürken Polis Departmanı ise Hang Tao ailesinin yaptığı illegal eylemlerin bedelini SanFierro'nun masum halkına ödüyordu. Departmana yeni atanan teğmen büyük görevlere dahil olmuş ve büyük başarılara imza atmıştı. Departmana geldiği gün Hang Tao ailesine ilk darbeyi vurduğu gün olarak SanFierro tarihine geçmektedir. Yeni teğmen bir cinayet zanlısını konuşturmayı başarmış ve suçlamaları Hang Tao ailesine yıkmıştır. Ancak sebebi bilinmez bir şekilde itrafçı sorgu odasında ölü olarak bulundu. Teğmen bunu bir ilaca bağlayıp Hang Tao ailesinin ilaç sanayisinde ki fabrikalarına suçlamalarda bulundu. Ancak herşeyin önlemini alan Hang Tao ilacın yanlış kullanımından kaynaklı bir hataymış gibi gösterdi ve yırttı. O günden beri Teğmen ve departmanda teğmenin emri altındaki tüm memurlar Hang Tao ve Sanfierro daki illegalizmi bitirmek için yemin ettiler !
Adreslerimiz;
Discord;https://discord.gg/szh46E
Formumuz;https://www.multi-roleplay.com/index.php?action=anasayfa

Son düzenlenme: 21 Nisan 2019, 00:46:44 Rovzy

cudless

Modunu klasik Hera modu, textdrawı dahi değiştirmemişsiniz sanırım yaptığınız ekleme San Fierro'ya taşımak dediğim için discord sunucusundan banlandım, Farkımız nedir? olayı yalan yani.


volitina


No-Name

+ "Kanka sunucu açalım mı ya?"
- "Açalım kanka ama benim imlam kötü?"
+ "Boş ver kanka. Hera modunu indireyim ben, sen de tanıtım için birkaç bi' şey salla."
- "Tamam kanka."


balvenie

Başarılar, umarım her şey dilediğiniz gibi gider.


İPŞİR

Alıntı yapılan: No-Name - 21 Nisan 2019, 01:20:20

+ "Kanka sunucu açalım mı ya?"
- "Açalım kanka ama benim imlam kötü?"
+ "Boş ver kanka. Hera modunu indireyim ben, sen de tanıtım için birkaç bi' şey salla."
- "Tamam kanka."


Birebir aynısını söylemek istedim.


Jarveus

Alıntı yapılan: No-Name - 21 Nisan 2019, 01:20:20

+ "Kanka sunucu açalım mı ya?"
- "Açalım kanka ama benim imlam kötü?"
+ "Boş ver kanka. Hera modunu indireyim ben, sen de tanıtım için birkaç bi' şey salla."
- "Tamam kanka."

Alıntı yapılan: cudless - 21 Nisan 2019, 01:13:54

Modunu klasik Hera modu, textdrawı dahi değiştirmemişsiniz sanırım yaptığınız ekleme San Fierro'ya taşımak dediğim için discord sunucusundan banlandım, Farkımız nedir? olayı yalan yani.


Cudless ilk kez haklı


Rovzy

Yanıtlarınız için herkese teşekkürler , dikkate alacağız :)


Coln

Konuyu buraya taşıdığı için teşekkür ederiz lakin Rovzy yetkili kadromuzda değil , kendisinin yaptığı imla hatalarıyla yapacağınız tek şey gocunmak olur .

Discord kanalından yasaklanıp buraya yazmanızda pek ilgi çekici olmuş

Sunucu açıldı akşam boyunca +35 userle güzel bir gün geçirdik.

84.54.13.4:7777



if(serverstatus === true)
{
console.log(`Future Roleplay Başlatılıyor...`);
accounts();
settings();
console.log(`Future Roleplay Başlatıldı...`);
console.log(`created by ibrahimcetnr`);
}

Jarveus

Başka DClere girip reklam yapan , kalitesiz ve vizyonu olmayan bir ekip.
Karakter başvurusu açacaklarmış kim bilir nasıl başvurular kabul olacak.


Rammstein

Başka DC'ye gelip neden reklam yapıyorsun? Teen Wolf karakterini çal başına git. Çöp insan, çöp sunucu.

Ehm.

cudless


Discordda reklam yapma girişiminde bulunup yapamayan sunucu, bu nasıl yüzsüzlük yahu daha dün discord sunucunuzdan ufak bir eleştiriyi kabul etmeyip yasaklandım, şimdi ise gelmiş sunucumda reklam yapma girişiminde bulunuyorsunuz. Kesinlikle kalitenin üst safhalarda olduğu bir sunucu!  :kahkaha:


cudless

Alıntı yapılan: Coln - 22 Nisan 2019, 14:32:57

Konuyu buraya taşıdığı için teşekkür ederiz lakin Rovzy yetkili kadromuzda değil , kendisinin yaptığı imla hatalarıyla yapacağınız tek şey gocunmak olur .

Discord kanalından yasaklanıp buraya yazmanızda pek ilgi çekici olmuş

Sunucu açıldı akşam boyunca +35 userle güzel bir gün geçirdik.

84.54.13.4:7777

Ekibinizde olmayan bir kişinin sunucu tanıtımını açmasına ne demeli?  :@@


MeaV

Sunucuda emek görmüyorum. Hazır moda konmuşsunuz resmen.


twoground