GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[KAPANIŞ] Novelty Roleplay | noveltyroleplay.com

Başlatan Bitroast, 04 Temmuz 2018, 03:28:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bitroast

Bitroast

Discord mecramızdaki tüm banlı kullanıcıların banı kaldırıldı. 100 kullanımlık discord davet adresimiz: https://discord.gg/PAUTPJw

wowglarfist

Güzel bir adım atıldı. Novelty bir kez daha kendisini kanıtladı, umarım ki her şey gönlünüzce olur.  :bandit:

:şeytan:

balvenie

Eamon

Alıntı yapılan: balvenie - 05 Nisan 2019, 15:25:22

Karaliste dahil, tüm yasaklanmalar temizlendi.  :ban2:

Tüm banları kaldırmak yerine belirli banları kaldırmanız daha iyi olurdu, oyuncu sayınız düştü diye böyle şeyler yapmanız bence pek iyi bir şey değil. Örnek veriyorum Vendetta RPG, ne kadar oyuncu sayısı düşsede asla politikaları ve düzenlerini değiştirmiyor. Şuan hile kullanan, ana bacı, din dil ırk vb ayrımları yapan herkesin tüm banlarını açtınız. Ek olarak sunucunuz 200 250 kişi çekmenize rağmen nasıl oluyorda bu kadar oyuncu kaybediyorsunuz? Hiç bir şey mantıklı gelmiyor.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

PeoWen

Alıntı yapılan: Ferman - 05 Nisan 2019, 16:08:18

Tüm banları kaldırmak yerine belirli banları kaldırmanız daha iyi olurdu, oyuncu sayınız düştü diye böyle şeyler yapmanız bence pek iyi bir şey değil. Örnek veriyorum Vendetta RPG, ne kadar oyuncu sayısı düşsede asla politikaları ve düzenlerini değiştirmiyor. Şuan hile kullanan, ana bacı, din dil ırk vb ayrımları yapan herkesin tüm banlarını açtınız. Ek olarak sunucunuz 200 250 kişi çekmenize rağmen nasıl oluyorda bu kadar oyuncu kaybediyorsunuz? Hiç bir şey mantıklı gelmiyor.

adam tekrar hile açarsa yine banlarlar ferman olay biter, bana kalırsa boş yorum yapıyorsun.

Kolay gelsin baylar.

Bitroast

Cache dosyanızdaki "185.171.1.82.7777" klasör adını "51.75.96.242.7777" diye değiiştirip oyuna hızlı giriş sağlayabilirsiniz. samp.noveltyroleplay.com ipsi favori listesinde olanlar sunucuya giriş sağlayabilir. Eğer sunucu makinesi güncel gözükmüyorsa favori listenize şu adresi ekleyin: 51.75.96.242:7777

BilalYlmz7

benden bu kadar.

Edward_Richardson(1), Chris_Lemar(2), Nick_Wisson(3), Cody_McWood(4), Lucas_Holms(5), Stefano_Marcuez(6), James_Higby(7), Eva_Hordern(8),  Carlos_Carter(9), Jesse_Colvin(10), Robert_Ellison(11), Carter McWood(12), Elwood_Holms(13), Delonda_Hudson(14), Artur_Westbook(15), Alonzo_Wellington(16), Annie_Taylor(17), Alex_Keogh(18), Ashley_Griffin(19), Amber_Lujan(20), Dimitri_Zakhaev(21), Nick_Wisson(22), Brie_McCarly(23), Lyle_Rodriquez(24), Jemery_Louis(25), Elliot_Martin(26), Jerry_Vega(27), Ronald_Vinson(28)
Son düzenlenme: 06 Nisan 2019, 20:03:08 BilalYlmz7
Alaattin Çakıcıya Yanlış Yapılmaz.

Sir Ahmet John

Alıntı yapılan: PeoWen - 05 Nisan 2019, 20:43:50

Alıntı yapılan: Ferman - 05 Nisan 2019, 16:08:18

adam tekrar hile açarsa yine banlarlar ferman olay biter, bana kalırsa boş yorum yapıyorsun.

Kolay gelsin baylar.

Ne zaman büyüdünde büyüklere saygısızca cevap veriyorsun umut? Terbiyeli ol biraz. Kimsenin kimseyi kötülediği yok.

canzzers

*** https://noveltyroleplay.com/forum/index.php?/topic/70-2019-nisan-helper-al%C4%B1mlar%C4%B1/ ***
- Nisan ayının helper alımları açıldı. Helper ekibine dahil olmak istiyorsan sende başvurmalısın!

Alaattin çakıcıya yanlış yapılır.

Heson

canzzers

Alaattin çakıcıya yanlış yapılır.

balvenie

YavuzSemih adlı oyuncumuzun çalışması, kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz.  :serefe: :kral:

Rookie4K

Başarılar Kardeşim başkalarının boş lafla gelmeye calıştığı yere emekle geldin  :kalp: herşey gönlünüzce olsun askerde olmasam elimden gelen desteği esirgemeyeceğim bir sunucu başarılar.  :helal:

Bitroast

Alıntı yapılan: Rookie4K - 13 Nisan 2019, 03:51:26

Başarılar Kardeşim başkalarının boş lafla gelmeye calıştığı yere emekle geldin  :kalp: herşey gönlünüzce olsun askerde olmasam elimden gelen desteği esirgemeyeceğim bir sunucu başarılar.  :helal:
:kalp: :kalp: :kalp: