GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Novelty Roleplay - www.noveltyroleplay.com

Başlatan WizcârL, 25 Aralık 2019, 17:38:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dzudovic

Rodriquez

SSL Sertifikasından oluşan bir problem nedeniyle bağzı arkadaşlar siteye erişim sağlamamakta problem bu gece çözülecektir.
www.noveltyroleplay.com / www.noveltygaming.com
Son düzenlenme: 26 Aralık 2019, 21:48:41 Rodriquez

zeroo

hinbo24

Rodriquez

Teamspeak Sunucumuz Aktif edilmiştir

ts3.noveltygaming.com & ts3.noveltyroleplay.com & noveltyroleplay
Sürüm: 3.9.1

Son düzenlenme: 27 Aralık 2019, 13:20:04 Rodriquez

xDahdal

Eski, kayıtlar durucakmı yoksa sıfırdanmı başlanıcak?

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

Rodriquez

Alıntı yapılan: RulinG - 27 Aralık 2019, 14:50:23
Eski, kayıtlar durucakmı yoksa sıfırdanmı başlanıcak?

Sıfırdan projeyi biz satın aldığımızdan dolayı eski novelty hesapları olmayacak.
Son düzenlenme: 27 Aralık 2019, 15:15:51 Rodriquez

WizcârL

Açılış günü sizleri çok güzel etkinlikler bekliyor olacak, 31 Aralıkta herkesi sunucumuza bekliyoruz.
31.12.2019 - 20:30

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

EightyEightRoleplay

Başarılar ciğerim, umduğun yere gelmen dileği ile destekçinim.

WizcârL

Alıntı yapılan: EightyEightRoleplay - 28 Aralık 2019, 14:48:41
Başarılar ciğerim, umduğun yere gelmen dileği ile destekçinim.
Teşekkürler ciğerim, desteğin için teşekkürler.

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

Bitroast

Kendilerine güvenerek aptallığın en büyüğünü etmişim, kişiler oyun modunu benden almak yerine başkalarından aldıkları Novelty modunu kullanmayı tercih ettiler. Ve konu sahibine projeyi satın alabilmesi için oyun modunu + alan adını almasını söyledim. Sadece alan adını 150 TL karşılığında satın alıp tüm projeyi satın aldım kardeş hayırdır demeye başladı. Gerçekten yazık, çok yazık. Kendileri SAMP'ın yüz karasıdır. Şimdi de MTA'da ki sunucuma DDoS saldırısı yapmaya başladılar, sonrasında da Discord girip ERP'nin ortasında sunucu gitti deyip hakaretler savurdular. Aşağıdaki video onlara aittir.
Son düzenlenme: 28 Aralık 2019, 17:38:17 Bitroast

Bitroast

Çocuk yok karşında Rodriquez, satın alma işleminde şimdilik alan adını alayım oyun modunu sonra alırım dedin şimdi de Novelty modu olan adamı projeye dahil edip modu satın alma gereğinde bulunmadın. 1 aylık sunucunuzda başarılar, SAMP camiası kimlere kaldı...