GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Novelty Roleplay - www.noveltyroleplay.com

Başlatan WizcârL, 25 Aralık 2019, 17:38:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

santiagocss

Alıntı yapılan: Despierto - 28 Aralık 2019, 18:52:53
Son yaşanan tatsız olaylar nedeniyle "Haksız" olduğum yerler var ise kusura bakmayın. Projenin isim hakları bize aittir, alan adları vs. alınmıştır. Projemize Novelty adıyla devam edeceğiz. Tekrardan kusura bakmayın, ilgi ve alakası nedeniyle GTAMULTİ ekibine teşekkür ederim.

İsim haklarınızı görmek istiyorum, iletebilir misiniz?

Rodriquez

Alıntı yapılan: Prank - 28 Aralık 2019, 22:31:30
Alıntı yapılan: Despierto - 28 Aralık 2019, 18:52:53
Son yaşanan tatsız olaylar nedeniyle "Haksız" olduğum yerler var ise kusura bakmayın. Projenin isim hakları bize aittir, alan adları vs. alınmıştır. Projemize Novelty adıyla devam edeceğiz. Tekrardan kusura bakmayın, ilgi ve alakası nedeniyle GTAMULTİ ekibine teşekkür ederim.

İsim haklarınızı görmek istiyorum, iletebilir misiniz?

Tabiki, discord üzerinden benle iletişime geçin ileteyim.

RuLinGS

Ben modu kendilerine sağlıyorum,ve bu modu bizzat kendim Emircan'dan aldım ve Rodriquezlere veriyorum,bendeki geliştirilmiş içine sistemler eklenmiş bir novelty modu,neden tekrar boşa para verip modu alalım?,başarılar.

WizcârL

Alıntı yapılan: RuLinGS - 29 Aralık 2019, 11:18:02
Ben modu kendilerine sağlıyorum,ve bu modu bizzat kendim Emircan'dan aldım ve Rodriquezlere veriyorum,bendeki geliştirilmiş içine sistemler eklenmiş bir novelty modu,neden tekrar boşa para verip modu alalım?,başarılar.
Destekleyici yorumunuz için teşekkürler.

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

Jizzy

Rodriquez

Alıntı yapılan: Goddew - 29 Aralık 2019, 13:44:19
Alıntı yapılan: RuLinGS - 29 Aralık 2019, 11:18:02

Öyle bir şey mümkün değil adam satarken belirtiyor, sadece siz kullanmanız için satın alıyorsunuz başkasına verip & devredemezsiniz. Çünkü adam modu bir çok kişiye satıyor tek kişiye değil o yüzden hala sahibi sen değilsin modun sahibi eğer o mod ile açılırsa kapatma hakkına sahip sunucuyu kapatamazsada GTAMULTİ'den kaldırtır konuyu.

Özelden hallettik problemleri, sadece isim haklarını satın aldık.

Prisonero

Konu ile alakasız, bireysel tartışma ve kural dışı iletiler silinmiştir. Devamı hâlinde taraflara yorum yasağı yapılacaktır.

Konunun Trend'e çıkması için konu sahipleri ve ekip üyeleri tarafından arka arkaya ileti atılmaya devam edildiği taktirde konu 1 hafta kilitlenecektir. İyi forumlar.

Charles_Watson

Hakan'ın olduğu yer tutmaz insanların mallarını para vb. çalmaktan modu insanların verdiği para ile alıyor vermek değil çaldığı para ile alıyor haram sunucu tutmaz. Developerinizi iyi seçmelisiniz.

WizcârL

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

Rodriquez

Alıntı yapılan: Charles_Watson - 29 Aralık 2019, 21:07:30
Hakan'ın olduğu yer tutmaz insanların mallarını para vb. çalmaktan modu insanların verdiği para ile alıyor vermek değil çaldığı para ile alıyor haram sunucu tutmaz. Developerinizi iyi seçmelisiniz.

Kötülemek için elinizden geleni yapmayın, iftira atmak bu kadar kolaymı hiç düşündünüzmü öyle birşey varsa zaten şikayet edebilirsiniz ve hakkınızı arayabilirsiniz, kanıtınız varsa sunun lütfen :)
Son düzenlenme: 31 Aralık 2019, 21:43:36 Rodriquez

lacosapalm

Konu kilitli konular bölümüne taşınmıştır.

- S O N

Zoxy

Konu sahibinin isteği üzerine konu tekrardan aktif edilmiştir.

Rodriquez

Merhabalar, toplamda 430TL ödenerek hem mod hem alan adı tarafımıca satın alınmıştır. Proje tamamen bana ait olup tüm hakları bana aittir. Kötü yorumları kendinize saklayın, eleştiri ve önerilerinizi dikkate alacağız...

GTAMulti Ekibi'nin ve Tüm Üyelerin Yılbaşını Kutlarız Mutlu Noeller....

www.noveltyroleplay.com & www.noveltygaming.com

Son düzenlenme: 31 Aralık 2019, 22:13:23 Rodriquez

WizcârL

Teamspeak sunucumuz aktif edilmiştir, tüm herkesi teamspeak sunucumuza beklemekteyiz.
ts3.noveltyroleplay.com

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)