GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Novelty Roleplay - www.noveltyroleplay.com

Başlatan WizcârL, 25 Aralık 2019, 17:38:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

WizcârL

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

Goddeww

Baktığımızda yatırım yapılmış bir proje, bu kadar parayı gözden çıkarmak zordur umarım sistemlerinizi oyuncuların aleyhine geliştirir ve oyuncuları sunucunuzda tutmayı başarırsınız.

Başarılar.

arda?

WizcârL

Alıntı yapılan: Goddew - 01 Ocak 2020, 17:25:51
Baktığımızda yatırım yapılmış bir proje, bu kadar parayı gözden çıkarmak zordur umarım sistemlerinizi oyuncuların aleyhine geliştirir ve oyuncuları sunucunuzda tutmayı başarırsınız.

Başarılar.
Yorumunuz için teşekkürler.

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

WizcârL

Whatsapp ve telefon üzerinden canlı destek hattımızla iletişim kurmak isterseniz, bilgiler aşağıda mevcuttur.

Telefon ; +90 850 303 6324
Fax ; +90 850 303 6324

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

Bitroast

Kişiler oyun modunu da tarafımdan satın almışlardır, proje bu süreçten sonra onlara aittir.  :serefe:

WizcârL

Alıntı yapılan: Bitroast - 01 Ocak 2020, 22:09:28
Kişiler oyun modunu da tarafımdan satın almışlardır, proje bu süreçten sonra onlara aittir.  :serefe:
Bu kadar masraftan sonra sağlam bir şekilde geleceğiz.

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

Krater

Alıntı yapılan: _TrusteD_ - 25 Aralık 2019, 20:56:28
Aaa, bu adamlar şey değil mi ya Muteo'dan mod dilenip sonradan United Roleplay diye sunucu açıp Red County RP'nin logosunu (ç)alan arkadaşlar sonradan bunu üyelerine söylediğimde beni banlayanlar...

Dostum adamlar milletin sunucusunu kıskanıp vuran kişiler, onu geçiyorum allaha küfür eden kişiler  isteyenlere özelden SS atabilirim, 1 hafta sonra kapanır.
Son düzenlenme: 02 Ocak 2020, 12:31:38 AlqoliK

Rodriquez

Alıntı yapılan: AlqoliK - 02 Ocak 2020, 12:29:24
Alıntı yapılan: _TrusteD_ - 25 Aralık 2019, 20:56:28
Aaa, bu adamlar şey değil mi ya Muteo'dan mod dilenip sonradan United Roleplay diye sunucu açıp Red County RP'nin logosunu (ç)alan arkadaşlar sonradan bunu üyelerine söylediğimde beni banlayanlar...

Dostum adamlar milletin sunucusunu kıskanıp vuran kişiler, onu geçiyorum allaha küfür eden kişiler  isteyenlere özelden SS atabilirim, 1 hafta sonra kapanır.

Dün övüyordun, şimdi kötülüyorsun neyse :) bu arada sunucu ömür boyu açık.

Goddeww

Merhabalar, ben Goddew öncelikle yan geliştirme kadrosunda devam edeceğim proje hakkında biraz bilgi vermek istiyorum, projeye ciddi mânada çok maddi yatırımlar yapılmış durumda.

Öncelikle sizlerin karşısına çıkmadan önce bizzat oyun modunun geliştirilmesini ben üstleneceğim elimizden geldiğince AR&GE'yi bu hafta içerisinde alıyoruz. Tek yapmanız gereken discord adresimize bağlanarak Goddew#7218 mesaj olarak AR&GE bildiriminizi atmanız yeterli olacaktır.

Tekrardan oluşan aksaklıklardan dolayı özür dileriz.

Son olarak şunuda belirtmek isterim; Evet, sahip kadromuzda bulunan bir arkadaşım bir takım bâdireler atlatmış fakat bunu konuda belirtmemenizi rica ediyorum. Lütfen gelişmemizde sizde katkıda bulunun ve bizlere önerilerde bulunun. Bizzat gelen tüm önerileri gün içerisinde değişiklilik olarak sizlere görüntülü bir şekilde aktarmaya çalışacağız. Tek biz bizlerin zêvk alacağı konsept değil sizlerinde zêvk alacağı bir RolePlay konsepti düşünüyoruz. İyi günler & İyi akşamlar.
Son düzenlenme: 02 Ocak 2020, 14:01:04 Goddew

Juice

BurnS