GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Novelty Roleplay - www.noveltyroleplay.com

Başlatan WizcârL, 25 Aralık 2019, 17:38:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Krater

Alıntı yapılan: Rodriquez - 02 Ocak 2020, 13:10:17
Alıntı yapılan: AlqoliK - 02 Ocak 2020, 12:29:24
Alıntı yapılan: _TrusteD_ - 25 Aralık 2019, 20:56:28
Aaa, bu adamlar şey değil mi ya Muteo'dan mod dilenip sonradan United Roleplay diye sunucu açıp Red County RP'nin logosunu (ç)alan arkadaşlar sonradan bunu üyelerine söylediğimde beni banlayanlar...

Dostum adamlar milletin sunucusunu kıskanıp vuran kişiler, onu geçiyorum allaha küfür eden kişiler  isteyenlere özelden SS atabilirim, 1 hafta sonra kapanır.

Dün övüyordun, şimdi kötülüyorsun neyse :) bu arada sunucu ömür boyu açık.

Övüyormuydüm, güldürme beni. Allaha küfür ettiğin mesajlar hayla duruyor bende Hakancım 10 saniye sonra mesajları silmen falan baya cool işin rast gele aslanım.

Rodriquez

Alıntı yapılan: AlqoliK - 03 Ocak 2020, 15:24:01
Alıntı yapılan: Rodriquez - 02 Ocak 2020, 13:10:17
Alıntı yapılan: AlqoliK - 02 Ocak 2020, 12:29:24
Alıntı yapılan: _TrusteD_ - 25 Aralık 2019, 20:56:28
Aaa, bu adamlar şey değil mi ya Muteo'dan mod dilenip sonradan United Roleplay diye sunucu açıp Red County RP'nin logosunu (ç)alan arkadaşlar sonradan bunu üyelerine söylediğimde beni banlayanlar...

Dostum adamlar milletin sunucusunu kıskanıp vuran kişiler, onu geçiyorum allaha küfür eden kişiler  isteyenlere özelden SS atabilirim, 1 hafta sonra kapanır.

Dün övüyordun, şimdi kötülüyorsun neyse :) bu arada sunucu ömür boyu açık.

Övüyormuydüm, güldürme beni.

Peki.

WizcârL

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

WizcârL

Discord davet linkimiz güncellenmiştir. Discord sunucumuza girmek için BURAYA tıklamanız yeterli olacaktır.

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

WizcârL

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

WizcârL

Açılışımız 20:00'da herkesi sunucumuza bekliyoruz.

- Coming Soon
■■■■■■■■■■■■■■■ %54

Goddeww

Öncelikle selamlar, herkesin bir takım "NOVELTY ROLEPLAY" projesi hakkında bilmesini istediğim bir kaç şey var ve bunları burada açıklama gereği duydum kesinlikle ama kesinlikle karalama olarak düşünmeyin sadece işin yüzeysel olanını görüyorsunuz ve iç kısmını bilmiyorsunuz biraz iç kısmından bahsetmek istiyorum. Elimde bir kaç ekran görüntüsü video görüntüsü var arkadaş herkesi tehdit ederek bir yere varabileceğini sanan ve açılacak olan sunucusu açıkken bütün sunucuları düşüreceğini ortaya atan bir şahıs, ben yola çıkarken ekip davetlerini bunların kabul ettiğimde demiştim "DEVELOPER olarak gelmem artık çok yorgunum." demiştim ve bunlarla böyle bir yola çıkmak istemiyordum fakat değişmiştir diye bir şans daha vermek istedim ve acıdığım için sunucusunu çok açmak istediği için bende yardımcı oldum bende yanlış olmaz. Az çok bilen bilir, ben kimsenin ne modunu ne bir şeyini paylaşırım yardım ettiysem veya geliştirdiysem bunu karşı tarafa kullanması için attıysam hayatta paylaşmam o modu kişi hala beni tehdit edip böyle böyle yaparım sen modu paylaşırsan "BABANIN TELEFONUNU BULURUM" gibisinden tehditler etmeye başladı benim için sıkıntı oluşturmaz fakat bu kadar tehdite gerek yoktu ben sizin sunucunuzun iç yüzünü insanlara anlatmak istememiştim aslında ama bu tehditlerle beni buna sen teşvik ettin "Rodriquez" ve bu bir eleştiridir. Aklı olan varsa buraya girmez çünkü; Admin Powerlerin olacağı kendini "TANRI" sanan bir adam tarafından yönetiliyor Hakan'a(Rodriquez'e) sorduğum soru şu; "Neden benden habersiz böyle bir kişi ekibe alındı?" soruma cevabı, "Sunucu sahibi benim kimi istersem onu alırım." tam olarak bu oldu.

Bende ayrılma kararı aldım, çünkü sunucunun iskeletini oluşturan biriydim ve bu beni incitti. Kendi ekibinin düşüncelerini almadan kafana göre gitmeye devam ediyorsun Hakan! (Rodriquez) bu durumu düzeltmen için seni uyardım, sen kendini ne sanıyorsun anlayamadım ama cidden kaliteli bir proje istiyorsan "ÖNCÜLÜK" böyle yapılmaz bunu belirtmek isterim, ve tüm bunu okuyan üyelere selamımı gönderirim! Elimde bir çok senin videoların var bu dediklerimin kanıtı fakat bunu paylaşmam yasak olduğu için burada paylaşmıyorum dediklerime inanmayan arkadaşlar bana ulaşabilir.

Tekrardan bunları öğrendiğiniz için üzgünüm, fakat içim el vermedi böyle bir kişiyle projeye devam etmeye. Beni tekrardan böyle tanımanızı istemedim.

Bu arada amacım konuyu kötülemek değil deneyimlerimi buraya aktarmaktır. Eğer dediklerime inanmayan varsa bizzat kendisi test edebilir.

Görüşmek üzere! Proje davetleri almıyorum artık "DEVELOPER" olarak hiç bir projede yer almak istemiyorum.

Bu arada her şey parayla alınmıyor Hakan'cım eğer alınıyor sanıyorsan "ŞEREF" - "GÜVEN" almayı denemeni tavsiye ederim.
Son düzenlenme: 06 Ocak 2020, 15:28:47 Goddew

Rodriquez

Alıntı yapılan: Goddew - 06 Ocak 2020, 15:23:58
Öncelikle selamlar, herkesin bir takım "NOVELTY ROLEPLAY" projesi hakkında bilmesini istediğim bir kaç şey var ve bunları burada açıklama gereği duydum kesinlikle ama kesinlikle karalama olarak düşünmeyin sadece işin yüzeysel olanını görüyorsunuz ve iç kısmını bilmiyorsunuz biraz iç kısmından bahsetmek istiyorum. Elimde bir kaç ekran görüntüsü video görüntüsü var arkadaş herkesi tehdit ederek bir yere varabileceğini sanan ve açılacak olan sunucusu açıkken bütün sunucuları düşüreceğini ortaya atan bir şahıs, ben yola çıkarken ekip davetlerini bunların kabul ettiğimde demiştim "DEVELOPER olarak gelmem artık çok yorgunum." demiştim ve bunlarla böyle bir yola çıkmak istemiyordum fakat değişmiştir diye bir şans daha vermek istedim ve acıdığım için sunucusunu çok açmak istediği için bende yardımcı oldum bende yanlış olmaz. Az çok bilen bilir, ben kimsenin ne modunu ne bir şeyini paylaşırım yardım ettiysem veya geliştirdiysem bunu karşı tarafa kullanması için attıysam hayatta paylaşmam o modu kişi hala beni tehdit edip böyle böyle yaparım sen modu paylaşırsan "BABANIN TELEFONUNU BULURUM" gibisinden tehditler etmeye başladı benim için sıkıntı oluşturmaz fakat bu kadar tehdite gerek yoktu ben sizin sunucunuzun iç yüzünü insanlara anlatmak istememiştim aslında ama bu tehditlerle beni buna sen teşvik ettin "Rodriquez" ve bu bir eleştiridir. Aklı olan varsa buraya girmez çünkü; Admin Powerlerin olacağı kendini "TANRI" sanan bir adam tarafından yönetiliyor Hakan'a(Rodriquez'e) sorduğum soru şu; "Neden benden habersiz böyle bir kişi ekibe alındı?" soruma cevabı, "Sunucu sahibi benim kimi istersem onu alırım." tam olarak bu oldu.

Bende ayrılma kararı aldım, çünkü sunucunun iskeletini oluşturan biriydim ve bu beni incitti. Kendi ekibinin düşüncelerini almadan kafana göre gitmeye devam ediyorsun Hakan! (Rodriquez) bu durumu düzeltmen için seni uyardım, sen kendini ne sanıyorsun anlayamadım ama cidden kaliteli bir proje istiyorsan "ÖNCÜLÜK" böyle yapılmaz bunu belirtmek isterim, ve tüm bunu okuyan üyelere selamımı gönderirim! Elimde bir çok senin videoların var bu dediklerimin kanıtı fakat buun paylaşmam yasak olduğu için burada paylaşmıyorum dediklerime inanmayan arkadaşlar bana ulaşabilir.

Tekrardan bunları öğrendiğiniz için üzgünüm, fakat içim el vermedi böyle bir kişiyle projeye devam etmeye. Beni tekrardan böyle tanımanızı istemedim.

Bu arada amacım konuyu kötülemek değil deneyimlerimi buraya aktarmaktır. Eğer dediklerime inanmayan varsa bizzat kendisi test edebilir.

Görüşmek üzere! Proje davetleri almıyorum artık "DEVELOPER" olarak hiç bir projede yer almak istemiyorum.

İlk olarak eski projende kişilerle olan sorunu benim projeme yansıtamazsın milletin ve ekibimdeki kişilerin ailevi değerlerine küfür edemezsin bu senin yaşını ve olgunluğunu belli ederi yazacak birşey bulamıyorum sana hakketiğini düşünüyorum o yüzden ekipten attım seni. Kolay gelsin başarılar, novelty yep yeni sistemleriyle yakında sizlerle.
Son düzenlenme: 06 Ocak 2020, 16:09:02 Rodriquez

WithstonEV2