GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2026, 14:33:06

Silindi

Başlatan Xray, 08 Temmuz 2018, 22:05:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dystopian

Discord linkinizi güncelleyin ayrıca teamspeak bence şart roleplay sunucuları için, Başarılar.

Xray

Alıntı yapılan: Dystopian - 09 Temmuz 2018, 12:31:51

Discord linkinizi güncelleyin ayrıca teamspeak bence şart roleplay sunucuları için, Başarılar.

Saat 3'e doğru güncelleyeceğim,teşekkürler  :helal:

hinbo24

Konuyu ben kapatıyorum benin ts me geliyo bana artistik taslıyo sen kim köpek. Bence sen dön bir aynaya bak tabi cesaretn varsa

hinbo24

İblislik yapmaya gerek yok aslanım belanı ben veririm hoca selanı
Son düzenlenme: 09 Temmuz 2018, 13:27:42 hinbo24

Xray

0.3dl Sürümüne geçtik arkadaşlar artık sunucuya 0.3dl sürümünden giriş yapılacaktır.

hinbo24

hinbo24

Arkadaşım sunucuya girmiş yine Alper admin ağlamış sanırsam.

(Abi rol back abi) :D

hinbo24

6 aylık vds olsa ne olacak adam kendine infernus veriyo hala vds vds  :D :D :D :D :D

(Abi rol back abi)

Jizzy

Alıntı yapılan: hinbo24 - 09 Temmuz 2018, 13:26:09

İblislik yapmaya gerek yok aslanım belanı ben veririm hoca selanı

Kardeşim Teamspeak 3 adresine geliyorm konuşuyorum yediremeyip direk kickliyosun :)

Birde ben ban atmam diyosun ban atıyosun erkek adam dediğin sözünün arkasında durur bana burda adamlıgı öğretme git önce sen bi adam ol ondan sonra konuşalım.

kelly

I want everything

Jizzy

Jarveus

Şu web siteleri hep yapım aşamasında kalıyor ya çok gülüyorum artık :))

kelly

Alıntı yapılan: Jarveus - 09 Temmuz 2018, 17:31:13

Şu web siteleri hep yapım aşamasında kalıyor ya çok gülüyorum artık :))

sizin sunucuda bakım aşamasında kaldı.

I want everything

hinbo24

Ya ömer sen benim gözümde kaç kuruşluk adamsın acaba değerin 5 para lan senin bu arada yediremeyip değil ben sana birşey var mı dedim kickledim sonra bilip bilmeden konuşma. Hani sen bana ben adamım diyorsun ya biz ne adamlar gördük aleme şekil yapıp elaleme rezil olan bir taneside sen yapında bozukluk varsa benden mimarlık bekleme..
Son düzenlenme: 09 Temmuz 2018, 19:09:13 hinbo24

Jizzy

Alıntı yapılan: hinbo24 - 09 Temmuz 2018, 19:07:51

Ya ömer sen benim gözümde kaç kuruşluk adamsın acaba değerin 5 para lan senin bu arada yediremeyip değil ben sana birşey var mı dedim kickledim sonra bilip bilmeden konuşma. Hani sen bana ben adamım diyorsun ya biz ne adamlar gördük aleme şekil yapıp elaleme rezil olan bir taneside sen yapında bozukluk varsa benden mimarlık bekleme..

:kahkaha: :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha: