GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2026, 08:31:45

Silindi

Başlatan darkshadow, 01 Temmuz 2018, 17:22:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReaT

Aklıma sunucumu ilk açtığım zaman geldi,
Düzeniniz Yok
Acele Etmişsiniz
Modunuz Editlenmemiş Bile
Heves İçin Açılmış
Bunlara hitaben tek diyeceğim boş yere 1 senelik vds almışsınız sunucunun geleceğinin olacağını düşünmüyorum,inşallah hedeflediğiniz yere ulaşırsınız iyi forumlar

Erkan1702

Alıntı yapılan: AlpAkabey - 02 Temmuz 2018, 03:08:15

Sunucu sahibinin yaşı 15 , eminim ki sağlam VDS niz yoktur ve sunucu açıldığında en ufak saldırı sonrası cokecektir. Henüz forum açmamışsiniz , belirttiğiniz sistemler bütün sunucularda bulunuyor , kadroyu hiç görmedim duymadım ve güzel şeyler basaracağinizi düşünmüyorum , bunun maddi sıkıntilari var en iyi VDS ovh 400 TL , madem en iyi ve. Başarılı bir sunucu olcaz diyorsunuz önce bunları duzeltmeniz gerek , malesef herşey sistem değil. Kadronun yaşı çok küçük dediğim gibi guzel. Bir sunucu yapmak istiyorsanız aklınızda. 350 400 TL yı çıkarmanız gerek , ve bu sadece aylık :)
Konu düzensiz , ekibe güvenmiyorum , pek birşey olcaginida sanmıyorum büyük ihtimalle 3 4 hafta içinde kapanir

Yaşı 12 Bu arada
Silver Roleplay'ın TS3 İconlarını bulamadı galiba onu arıyor
Son düzenlenme: 03 Temmuz 2018, 13:10:31 Erkan1702

Erkan1702

Alıntı yapılan: CeeR - 03 Temmuz 2018, 13:04:38

Aklıma sunucumu ilk açtığım zaman geldi,
Düzeniniz Yok
Acele Etmişsiniz
Modunuz Editlenmemiş Bile
Heves İçin Açılmış
Bunlara hitaben tek diyeceğim boş yere 1 senelik vds almışsınız sunucunun geleceğinin olacağını düşünmüyorum,inşallah hedeflediğiniz yere ulaşırsınız iyi forumlar

VDS 1 Yıllık değil sırf konu için öyle yazdı

Kiproo

TS3 bi girdim theNMVAU mu ne kürekse Developer yapmışlar bu bebeyi Developer yapmışlar ya sunucu 1 haftayı çıkarsa helal olsun dicem oyuncu gelmesede Sunucu açık kalacak zaten neyse 3 değil anasını satayım 6 kişide Server Owner permi vardı 18 kişinin 6 sı so diğerleride a7-a6 diye sıralanıyordur o bebeyi Developer yaparak büyük hata yapmışsın Allah yardımcın olsun

MehmetC

Dystopian

Adam Pizzacıda ak-47 çekiyor. Daha sonra araç spawn ediyor belli admin oldugu spawn ettiği için, Daha sonra aracı aldım ondan indim direk oda yanlışıkla entere bastım dell'de çektim Cj diye. Adam direk hapise atiyor, Onuda geçtim sen emote veriyon belinde silah yok g*** mi soktun o silahı nerden çıkardın o da spawn emote verdikten sonra bi baktık elinde silah aman tanrım nerden çıktı o silah acaba bide gbi de vay canına Beni hapse Atan kişinin hesabı kesin o nasıl bir çocuksa artık cj için hapse atıp daha sonra ban atabilen biri. Demekki çok sinirlenmiş Küçük dostumuz. :D Kesinlikle roleplay sunucuların en berbat olanı bu.

Zeta

Alıntı yapılan: Erkan1702 - 03 Temmuz 2018, 13:02:20

Oradaki A8 Admin Erkan olarak konuşuyorum kadrodan kendi isteğim ile ayrıldım.
TS'ye giren oyuncuların hepsine admin,helper,oluşum verdiği doğrudur admin sorumlusu SO'ya kafa tutuyor Silver Roleplay'ın modu alınmış sadece silver yazan yerler Python olarak değiştirilmiş ve 0 mod diye gelip milleti kandırıyorlar VDS leri maksimum 40-20 tl arası birşey,forum ile ilgili konuşulduğunda SO çok pahalı ben forum açmayacağım herşey TS üzerinden olacak gibi şeyler söylüyor yani sunucu yazlık bile değil maksimum 2 bilemedum 3 haftalık sonra ise açıklamaları şu olur kadroda çıkan sorunlar yüzünden sunucyu kapatmış buluyoruz

Aman amaan,ayıp ama olurmu hiç öyle şey daha sunucunun 2 senesi daha var :hayir:

AlpAkabey

Kardeşim sunucunuzu çaldırmayı nasıl becerdiniz bilmiyorum :)
Çaldırmışsınız sunucuyu , ts3 çökmüş oyun desen mahvolmuş , emeklerinize yazık dicem ama sunucuda emek yok

Akabey

Dystopian

Alıntı yapılan: AlpAkabey - 03 Temmuz 2018, 17:36:09

Çaldırmışsınız sunucuyu , ts3 çökmüş oyun desen mahvolmuş , emeklerinize yazık dicem ama sunucuda emek yok

Tabi önüne gelen Server owner olursa :D sunucuda 10 kiş var 8 tanesi admin :D

darkshadow

Alıntı yapılan: Dystopian - 03 Temmuz 2018, 17:43:36

Kim demişse iyi yalan atmış,,

Sizi iyi kandırmış, iyi yemişsiniz bu yalanı. :D

AlpAkabey

Alıntı yapılan: Leopar. - 03 Temmuz 2018, 17:46:34

En başından demiştim bu sunucu tutmaz , CTRL +C , CTRL +V abicim :D
Sunucumuz 17 kişiyi gördü diye resim paylaşmışsınız zaten 13 tanesi admin ne yaşıyorsunuz :D
Neyse neyse , iyi güldüm valla

Akabey

Dystopian

Alp öyle deme la hiç değilse adamlar bizi güldürmeyi başardı :D Adam kendine ıc de araç spawn ediyor silahı yok emote verdikten 2 dk sonra bi bakıyon adama elinde ak-47 Nerden çıktı ak-47 soriyoruz ıc de Sağ ön cebinde Baya geniş cebi adamların :QWE:QWE

darkshadow

Alıntı yapılan: AlpAkabey - 03 Temmuz 2018, 17:55:23

Alıntı yapılan: Leopar. - 03 Temmuz 2018, 17:46:34

En başından demiştim bu sunucu tutmaz , CTRL +C , CTRL +V abicim :D
Sunucumuz 17 kişiyi gördü diye resim paylaşmışsınız zaten 13 tanesi admin ne yaşıyorsunuz :D
Neyse neyse , iyi güldüm valla

Vay canınaa.! :polis: