GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SAINTS ROLEPLAY - Bir süre ara

Başlatan Eolo(Kullanım Dışı), 14 Nisan 2018, 15:17:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Allen

Alıntı yapılan: Courier - 26 Mayıs 2018, 00:39:15

Sunucuyu açıp kayıtları kapatmak?

BETA sürümü, test amaçlı belirli sayıda oyuncu girişine izin veriyoruz. 26 Mayıs sabahı karakter başvurusu tekrar aktif.

Hwang

Tartışma içerikli yorumlar silindi. Devamı halinde işlem uygulanacaktır.

İyi forumlar.

Eolo(Kullanım Dışı)

Alıntı yapılan: Hwang - 26 Mayıs 2018, 03:26:05

Tartışma içerikli yorumlar silindi. Devamı halinde işlem uygulanacaktır.

İyi forumlar.

kelly

Alıntı yapılan: Allen - 26 Mayıs 2018, 00:27:55

Alıntı yapılan: ReDDooM - 25 Mayıs 2018, 23:48:29

Tanıtım konusu & Reklam & Forum özenle hazırlanmış,fakat oyun modu 2013 yılından kalma Impact RPG V1 modu ve oyun moduna hiç emek verilmemiş İmpact RPG yazan yerler Saints olarak değiştirilip sunucu açılmış.Birçok oyuncuyu hayal kırıklığına uğrattınız maalesef...

Modun geliştirilme kısmını jensen üsteniyor aramıza katılmadı fakat katılma durumu var, zaten bizde hazır modu kullanmaktan yana değiliz. Vaktimizin olmaması gibi durumlar bunu yapmamızın için önüne geçiyor, biz hiç bir zaman Impact modunu sahiplenmedik.

Peki Impack moduyla 1-2 sistem ekleyip sunucu açmak ne kadar mantıklı, çok güzel ilerlerdiniz trailler forum vs, mod konusu sizi bayağı düşürmüş. Başarılar

I want everything

Secret

Dün merak ettiğim için sunucuya göz attım, görüşlerim.

1- Araba kiralıyoruz, başkası çalabilme hakkına sahip, onun yerine kiraladığın aracı bir saatlik süreç içerisinde kilitleme hakkına sahip olunabilsin, 5 kere araç kiraladım beşini'de birisi çaldı.

2- Bazı kişilerle role girmek istedim, 4-5 kişilik grup halinde noob dm attılar, olay yerine IC'de polisler geldiler, hiç bir şey olmamış gibi yollarına devam ettiler.

3- Rol yaparken bazı kişiler sürekli minigunla rol yapılan ortamlara karşı ateş ediyorlardı, üzücü.

Bir saat felan oynadım, bu olaylarla karşılaşınca sunucudan çıktım.

Umarım bu şeylere çözüm bulunur.

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

Allen

Alıntı yapılan: Secret - 26 Mayıs 2018, 11:07:33

Dün merak ettiğim için sunucuya göz attım, görüşlerim.

1- Araba kiralıyoruz, başkası çalabilme hakkına sahip, onun yerine kiraladığın aracı bir saatlik süreç içerisinde kilitleme hakkına sahip olunabilsin, 5 kere araç kiraladım beşini'de birisi çaldı.

2- Bazı kişilerle role girmek istedim, 4-5 kişilik grup halinde noob dm attılar, olay yerine IC'de polisler geldiler, hiç bir şey olmamış gibi yollarına devam ettiler.

3- Rol yaparken bazı kişiler sürekli minigunla rol yapılan ortamlara karşı ateş ediyorlardı, üzücü.

Bir saat felan oynadım, bu olaylarla karşılaşınca sunucudan çıktım.

Umarım bu şeylere çözüm bulunur.

Her platformda olduğu gibi art niyetli insanların huzur bozmasını artık doğal karşılıyoruz. Bu konu hakkında çalışmalarımız devam ediyor. Çözüm bulduk, bunu sonuca ulaştırıyoruz. BETA sürümünde olduğumuz dolayı biraz altdan almakta fayda var.

Hiç bir fikri olmadan konu üzerinden platforma atıp-tutan insanlara cevap vermeyi hiç ama hiç düşünmüyoruz.
Son düzenlenme: 26 Mayıs 2018, 11:25:21 Allen

Viality

Brujah

Sunucular hakkında genelde olumsuz konuşmam ama sunucu açılmadan beklentiyi bu kadar arttıran bir ekibin açılış sonu vasata yakın bir proje sunması ve oyuncu kitlesinin durumunu görünce yazma ihtiyacı hissettim maalesef beklenileni vermeyen bir sunucu.

Eolo(Kullanım Dışı)

Alıntı yapılan: Brujah - 26 Mayıs 2018, 17:41:24

Sunucular hakkında genelde olumsuz konuşmam ama sunucu açılmadan beklentiyi bu kadar arttıran bir ekibin açılış sonu vasata yakın bir proje sunması ve oyuncu kitlesinin durumunu görünce yazma ihtiyacı hissettim maalesef beklenileni vermeyen bir sunucu.

Hatalarla başladık evet, bunu sürdürdük mü? Hayır. Hile problemi çözüldü, anti-hileyi eklemeyi unutmak bizim problemimizdi. Restart ile birlikte kurulumu yaptık, karakter başvurusu da restartla birlikte geldi.

Lork

AdemTR

Ortam güzel rollerde öyle yeni güncelleme geldi sistemler gayet hoş.

pawnwhite

Başarılar, bu arada oyun içerisinde kayıt aktif sanırım konunun ismini değiştirseniz daha güzel olabilir.

Umut Furkan Sancaktar
attcaksaw
PawnWhite
Agent 47

AdemTR

Oyun içerisinde birlik kuracaklara birlik desteği rol desteği bulunmakta. Sunucu içerisindeki map düzen oyunun hava saat akışı çok harika bir uyumu var.Rollere gelirsek sıkılmadan oyunda zaman geçirebiliyorsun singleplayerde ki gibi.Spor salonunda 6 kere çalışabiliyorsun ve 6 çalışma sonucu 30 dakika dinlenme zamanı geliyor kısaca çok beklemiyorsun. Başvurusuz kayıt olunuyor.

Eolo(Kullanım Dışı)