GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sancak RPG ~ En Baştan [TRY ONLINE] Sunucu Açıldı !

Başlatan Cagatay.Bey, 13 Mayıs 2018, 18:49:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kraus

Tartışma ve konu baltalama amacı içeren yorumlar silindi. Sunucu içi meseleleri başka yerde tartışın. Bölümü amacı dışında kullanmayın.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

juliusceaser

Başarılar ancak sadece mod düzenleme ile bir yere varabileceğinizi sanmıyorum :helal:

volitina

Alıntı yapılan: Nedd - 18 Mayıs 2018, 18:33:30

Başarılar ancak sadece mod düzenleme ile bir yere varabileceğinizi sanmıyorum :helal:

i love you metehan bi ara ts gelde bi sohbet edek

Kiproo

Sıkı yönetim göremedim Server Owner Çağatay Hatipoğlu diye dolanıyor neyse o konulara girmeyelim Başarılar tekrardan

Tunahan

Alıntı yapılan: Nedd - 18 Mayıs 2018, 18:33:30

Alıntı yapılan: Kiproo - 18 Mayıs 2018, 21:26:08

Sıkı yönetim göremedim Server Owner Çağatay Hatipoğlu diye dolanıyor neyse o konulara girmeyelim Başarılar tekrardan

Kendimizi geliştirmek için uğraşıyoruz. Teşekkürler.

Sıkı yönetim henüz gerekmediği için yok. Teşekkürler.

Kiproo

Alıntı yapılan: Tunahann - 19 Mayıs 2018, 13:13:47

Alıntı yapılan: Kiproo - 18 Mayıs 2018, 21:26:08

Kendimizi geliştirmek için uğraşıyoruz. Teşekkürler.

Sıkı yönetim henüz gerekmediği için yok. Teşekkürler.

Ne güzelde söylüyorsun sıkı yönetim gerekmediği için yok, Sıkı yönetimin yeri ve zamanını senden duyuyorum Başarılar lafımı geri alıyorum Tutmaz.

kaannos

Rolden fotoğraf.
Son düzenlenme: 19 Mayıs 2018, 17:35:22 kaannos

Kiproo

Sunucu bug kaynıyor ama siz sunucuyu hizmete sunuyorsunuz buda iyimiş, ayrıca sıkı yönetimin gerek olmadığını söyleyen arkadaşta gitsin Sunucu sahibi ile konuşsun o söyler gerek olup olmadığını.

Kiproo

Herşeye bir cevabınız varya o beni sinir ediyor biraz, Hangi buglu sunucunun yürüdüğünü gördünki bunları yazıyorsun Sunucuya kayıt olunca Tam ortada Ten Rengi yazısı var Satılık araca binilmiyor kilitli gülsemmi ağlasammı diye bir durum oluyor o sırada.

Müdbezel

Alıntı yapılan: Kiproo - 19 Mayıs 2018, 19:49:36

Herşeye bir cevabınız varya o beni sinir ediyor biraz, Hangi buglu sunucunun yürüdüğünü gördünki bunları yazıyorsun Sunucuya kayıt olunca Tam ortada Ten Rengi yazısı var Satılık araca binilmiyor kilitli gülsemmi ağlasammı diye bir durum oluyor o sırada.

Haksızsın, çoğu sunucuda bug var ve hepsi çok tutulan sunucular eğer çok merek ediyorsan "Safari Roleplay" Sunucusundada bug var chat bazen gidiyor oyun modu kafayı yiyor bunu kime sorsan söyler sana :)

Balkan Roleplay

Kiproo

Alıntı yapılan: Tunahann - 19 Mayıs 2018, 19:53:58

Herşeye cevabım olmasının sebebinin hiç her gerekli gereksiz şeyi yanlış eleştirmenizden dolayı olmasın?

Satılık araçların kilitli olmasının sebebi oyuncuların sattığı, kilitli bıraktığıdır. Ağlayabilirsiniz yani.

Sunucunun baştan sona buglu olduğu gibi bir fikre kapılmışsın. Buglar düzeltilince olmaz öyle değilmi? Çok da fazla bug yok. Şimdi sen googleye '' SAMP BUGLAR BUG NASIL BULUNUR BUG BULMADA YARDIMCI ŞEYLER'' yazarsın o ayrı konu. Artık attığın yorumlara cevap vermeyeceğim.

Gerekli gereksiz değil ben sunucunda bulunan hataları söylüyorum sunucunu Gereksiz diye görüyorsan senin bileceğin iş,

Yeni açılmış bir sunucuda Doğru düzgün Admin-Tester olmayan oyuncu göremedim AP olmasa Karavan felan alacak kadar paralarının olduğunu zannetmiyorum Söylediğinden şunu çıkardım biz bu modu editledik Eskiden kulanılmış bu moddaki Karakterleri-*Araçları felan silmedik diyorsun ben şahsen bunu çıkardım cümlenden, Ağlayabilirsin.

Ben sunucun bug dolu diye birşey demedim birşey dicem yanlış olacak bir tarafından element uydurup burda şekil yapma, buglar düzeltilince sunucu daha güzel gözükür Kayıt oluyoruz karşımızda Düdük gibi Text yazısı kalıyor ve Sunucuya pek heves arttırmıyor,  '' SAMP BUGLAR BUG NASIL BULUNUR BUG BULMADA YARDIMCI ŞEYLER' böyle birşey yok yani ne demek istedin anlamadım çok değişik cevaplar veriyorsun bundan sonrada artık pek konunu takibe almayacam Tutmaz  :helal:
Son düzenlenme: 19 Mayıs 2018, 21:44:02 Kiproo

Müdbezel

Alıntı yapılan: Kiproo - 19 Mayıs 2018, 21:43:01

Herşeye cevabım olmasının sebebinin hiç her gerekli gereksiz şeyi yanlış eleştirmenizden dolayı olmasın?

Satılık araçların kilitli olmasının sebebi oyuncuların sattığı, kilitli bıraktığıdır. Ağlayabilirsiniz yani.

Sunucunun baştan sona buglu olduğu gibi bir fikre kapılmışsın. Buglar düzeltilince olmaz öyle değilmi? Çok da fazla bug yok. Şimdi sen googleye '' SAMP BUGLAR BUG NASIL BULUNUR BUG BULMADA YARDIMCI ŞEYLER'' yazarsın o ayrı konu. Artık attığın yorumlara cevap vermeyeceğim.

Gerekli gereksiz değil ben sunucunda bulunan hataları söylüyorum sunucunu Gereksiz diye görüyorsan senin bileceğin iş,

Yeni açılmış bir sunucuda Doğru düzgün Admin-Tester olmayan oyuncu göremedim AP olmasa Karavan felan alacak kadar paralarının olduğunu zannetmiyorum Söylediğinden şunu çıkardım biz bu modu editledik Eskiden kulanılmış bu moddaki Karakterleri-*Araçları felan silmedik diyorsun ben şahsen bunu çıkardım cümlenden, Ağlayabilirsin.

Ben sunucun bug dolu diye birşey demedim birşey dicem yanlış olacak bir tarafından element uydurup burda şekil yapma, buglar düzeltilince sunucu daha güzel gözükür Kayıt oluyoruz karşımızda Düdük gibi Text yazısı kalıyor ve Sunucuya pek heves arttırmıyor,  '' SAMP BUGLAR BUG NASIL BULUNUR BUG BULMADA YARDIMCI ŞEYLER' böyle birşey yok yani ne demek istedin anlamadım çok değişik cevaplar veriyorsun bundan sonrada artık pek konunu takibe almayacam Tutmaz  :helal:

Sunucu yeni kurulan bir sunucu değil, insanlar para kasıyor, sende yapabilirsin hep roller yapılıyor soygun rolleri vb. gelip rol yaparsan eğlenebilirsin.

Balkan Roleplay

Kiproo

Alıntı yapılan: Müdbezel - 19 Mayıs 2018, 21:52:15

Alıntı yapılan: Kiproo - 19 Mayıs 2018, 21:43:01

Sunucu yeni kurulan bir sunucu değil, insanlar para kasıyor, sende yapabilirsin hep roller yapılıyor soygun rolleri vb. gelip rol yaparsan eğlenebilirsin.

Konuyu kapatmaya çalışıyoruz yaptığına bak seni ilgilendiren bir konu yokki hemen atlıyorsun Safadeki oyun çökmesi bug değil Oyun modu kaldıramayabilir bazenleri oyun çöker birşey bilmiyorsun burda şekil yapıyorsun Sunucu açılalı kaç gün oldu hesap edelim 2-3 gün diyelim bilmiyorum hangi gün açıldı 3 gün önce baktığımda Samp yerinde 20.00'da ! yazıyordu sunucu açıldıktan 1 dakika sonra şahsi görüşünce sunucuyu uzun süreli açılmış olarak görüyorsan o senin bileceğin iş ve Sunucuda sürekli para kasıp Karavan aldıysa helal olsun o adama ve iki kişi arasında bi gerilim varken üçüncüye pek laf düşmez kardeşim.

Rhea

Sunucuda bug olabilir, önemli olan ne kadar kısa sürede çözüldüğüdür.

-Başarılar.

CanTheKilla

Tutmayacak sunuculardan bir tanesi daha. Neden hep yaz gelince oluyor böyle şeyler? Kardeşim sistemlerinizden emin değilseniz, sunucunun modu alıntıysa, sunucu açmayın daha iyi. En azından oyuncu kitlelerini bölmemiş olursunuz. Hadi eyvallah. Bu arada adamın maskesini çıkartmadan o sedyeye yatırmak efsane rolmüş. Tebrikler.
Son düzenlenme: 20 Mayıs 2018, 02:13:32 xEmrullahTR