GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

South City Roleplay - Winter is coming[AÇILDI: samp.southcity-rp.com]

Başlatan South City, 20 Kasım 2020, 03:15:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkn4434

Alıntı yapılan: Daxy - 13 Aralık 2020, 03:55:48
Alıntı yapılan: brkn4434 - 13 Aralık 2020, 03:30:22
Öncelikle merhabalar, sunucu kemik kadroyla birebir tanıştım ve sunucularının web sitesini kurdum, amacım sadece yardım karsılıgında birşey talep etmedim, etmemde zaten samp'ı bırakalı uzun zaman oldu, ts3 üzerinden sohbet amaçlı gittiğim yerde birbirlerinin anasına sövüp gülüyorlar yani bu ekip açıyor sunucu bir bilgi sahibi değiller mod toplayacak kapasite zaten göremedim geliştiricileri kim orası muamma yani lafın kısası iyilik yapıalcak insanlar değil hiçbir sebebi yokken banladılar ve üstüne hakkını helal et falan dediler ordada dediğim gibi hakkım iyilikten anlayana helal olsun sizin gibiler yüzünden samp BİTTİ .. Söyleyeceklerim bu kadar.
Selamun aleyküm hayırlı forumlar, dostum bize 2 gün önce geldin ve sunucumu kapattım sizin sunucunuzu geliştirmek istiyorum diye bize bir mesaj attın. Sana kesinlikle gel bize forum & tema kur diye bir teklif etmedik, bunu sende biliyorsun ve kabul ediyorsun. Sen istedin bizde tamamdır sorun yok dedik ve sana hosting bilgilerini attık. Tekrar söylüyorum teşekkür ederiz kurduğun için, ama platformda insanlara güvenimiz kalmadı senin'de bizle konuşma tarzın ve söylediğin 1-2 cümle sonucun'da seni kırmayacak şekilde teşekkür ettim ve hakkını helal et herşey için diyip, buradan sonrasını biz devam ederiz diyerek teamspeak sunucusundan ayrıldın. Tekrar söylüyorum biz sana gel bize tema kur gibisinden bir teklif yapmadık herşeyi sen istedin bizde karşılıgında sana teşekkür ettik ve burdan sonrasını biz hallederiz dedik. Bunun nesi yanlış bana anlatır mısın? Konu kötüleme olaylarına kadar gelmiş konuyla alakası olmayan şeyler belirttmişsin. Ben senin yaptığın şeyleri inkaar etmiyorum etmem'de.. Tekrardan yaptığın şeyler için teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

Bak söylediklerinde tutarsızlık var ts3'den sebepsiz banlandım bu benim için sorun değil sunucu açıldığı zaman oyunculara yönelik ailevi küfür eden bir yönetim kitlesi olacağını gördüm gözlerimle, ve insanları kullandığınızı sanıyorsunuz ama samp camiyasında copy paste tiplerden çok var kendinize zarar veriyorsunuz, iyilik yap denize at demişler :)

Daxy

Alıntı yapılan: brkn4434 - 13 Aralık 2020, 04:04:12
Alıntı yapılan: Daxy - 13 Aralık 2020, 03:55:48
Alıntı yapılan: brkn4434 - 13 Aralık 2020, 03:30:22
Öncelikle merhabalar, sunucu kemik kadroyla birebir tanıştım ve sunucularının web sitesini kurdum, amacım sadece yardım karsılıgında birşey talep etmedim, etmemde zaten samp'ı bırakalı uzun zaman oldu, ts3 üzerinden sohbet amaçlı gittiğim yerde birbirlerinin anasına sövüp gülüyorlar yani bu ekip açıyor sunucu bir bilgi sahibi değiller mod toplayacak kapasite zaten göremedim geliştiricileri kim orası muamma yani lafın kısası iyilik yapıalcak insanlar değil hiçbir sebebi yokken banladılar ve üstüne hakkını helal et falan dediler ordada dediğim gibi hakkım iyilikten anlayana helal olsun sizin gibiler yüzünden samp BİTTİ .. Söyleyeceklerim bu kadar.
Selamun aleyküm hayırlı forumlar, dostum bize 2 gün önce geldin ve sunucumu kapattım sizin sunucunuzu geliştirmek istiyorum diye bize bir mesaj attın. Sana kesinlikle gel bize forum & tema kur diye bir teklif etmedik, bunu sende biliyorsun ve kabul ediyorsun. Sen istedin bizde tamamdır sorun yok dedik ve sana hosting bilgilerini attık. Tekrar söylüyorum teşekkür ederiz kurduğun için, ama platformda insanlara güvenimiz kalmadı senin'de bizle konuşma tarzın ve söylediğin 1-2 cümle sonucun'da seni kırmayacak şekilde teşekkür ettim ve hakkını helal et herşey için diyip, buradan sonrasını biz devam ederiz diyerek teamspeak sunucusundan ayrıldın. Tekrar söylüyorum biz sana gel bize tema kur gibisinden bir teklif yapmadık herşeyi sen istedin bizde karşılıgında sana teşekkür ettik ve burdan sonrasını biz hallederiz dedik. Bunun nesi yanlış bana anlatır mısın? Konu kötüleme olaylarına kadar gelmiş konuyla alakası olmayan şeyler belirttmişsin. Ben senin yaptığın şeyleri inkaar etmiyorum etmem'de.. Tekrardan yaptığın şeyler için teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

Bak söylediklerinde tutarsızlık var ts3'den sebepsiz banlandım bu benim için sorun değil sunucu açıldığı zaman oyunculara yönelik ailevi küfür eden bir yönetim kitlesi olacağını gördüm gözlerimle, ve insanları kullandığınızı sanıyorsunuz ama samp camiyasında copy paste tiplerden çok var kendinize zarar veriyorsunuz, iyilik yap denize at demişler :)
Teamspeak3 sunucusundan kesinlikle sizi ben banlamadım, o esnada zaten ben afk idim. Tekrar söylüyorum biz küfür eden bir kitle değiliz yanlış anlaşılma olmasın. Tekrar ama tekrar ama tekrar söylüyorum. Biz senden tema yap diye birşey istemedik güzel kardeşim, sen kendi isteğin ile yaptın. Daha fazla konuda kirlilik yapmazsanız sevinirim. İyi forumlar dilerim.
Son düzenlenme: 13 Aralık 2020, 04:08:29 Daxy
Milli Savunma Üniversitesi

Dex

Çalıntı isim ve konuylada sunucu açmazsın :) az özgün olun artık arkadaşlar lütfen, eski south city roleplay oynadım gayet zevk aldığım bir sunucuydu bu ise sağdan soldan hırsızlık yaparak sunucu açmaya çalışan kitle yazık Eski South City: South City Roleplay

Daxy

Alıntı yapılan: Dex - 13 Aralık 2020, 04:08:55
Çalıntı isim ve konuylada sunucu açmazsın :) az özgün olun artık arkadaşlar lütfen, eski south city roleplay oynadım gayet zevk aldığım bir sunucuydu bu ise sağdan soldan hırsızlık yaparak sunucu açmaya çalışan kitle yazık Eski South City: South City Roleplay
Sanırım sizi berkan yolladı, ismimiz çalıntı değil sunucuyu 1 yıl önce kapatmışsınız. Birde diyorsunuz ki biz hiç bir zaman karşılık beklemeden iyilik yapıyoruz diyorsunuz, yaptığınız iyilik tam olarak bu mudur? Konu kötüleme vesayre. Ben size tekrar söylüyorum dostum biz sizden tema yapmanızı istemedik, elimizde fazladan tema var biz size kuralım dediniz teşekkür edip berkan ile vedalaştık konu kötüleme durumuna girmemenizi rica ederim. İyi forumlar.

!Sovyet

Arkadaşlar temayı adama siz kurmuşsunuz siz istemişsiniz kurmayı adamda teşekkür edip sizi yollamış sizde noldu konuyu mu kötüyorsunuz gerçekten yakıştıramıyorum baylar bayanlar eğlenceye kapılmayın bu oyun 500mb /q çekince oyun kapanıyor haberiniz olsun

Daxy

Konu kapanmıştır, gerekli açıklamalar yukarıda mevcut. Lütfem konumuzu daha fazla kirletmeyiniz. Herşey ortada... Lütfen yalan yanlış bilgileri platforma sunmayınız. İnsanların aklına algı yaratmayınız. Herkese iyi formlar!
Son düzenlenme: 13 Aralık 2020, 11:20:51 Daxy

Alperen18

South City

Her başarı, sabır ile zamanı birleştirerek sağlanır.

Rodri

Başarılar, @brkn4434 ts3 üzerinden sohbet ettiğin sunucu farklı bir public sunucusuna ait, roleplay sunucusu değildi sen giremiyorsun ve blacklist hatası alıyorsun diye farklı sunucuya çağırdı adam seni onun dışında @Daxy'nin bu projeyi tutturacağından eminim hakaden bir insan, uzatmaya gerek yok tekrardan başarılar.
Son düzenlenme: 13 Aralık 2020, 15:18:07 1337

Discord: rodriqu3z
Full Stack Developer. - Network Manager.

South City

Alıntı yapılan: 1337 - 13 Aralık 2020, 15:16:41
Başarılar, @brkn4434 ts3 üzerinden sohbet ettiğin sunucu farklı bir public sunucusuna ait, roleplay sunucusu değildi sen giremiyorsun ve blacklist hatası alıyorsun diye farklı sunucuya çağırdı adam seni onun dışında @Daxy'nin bu projeyi tutturacağından eminim hakaden bir insan, uzatmaya gerek yok tekrardan başarılar.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

South City

Tartışma istemiyorum arkadaşlar lütfen, güzel yorumlarınız için teşekkürler.

Eleven Roleplay

Başarılar dilerim sunucu kesinlikle tutucak eminim.

Daxy

Alıntı yapılan: KRAKEN - 13 Aralık 2020, 18:32:29
Başarılar dilerim sunucu kesinlikle tutucak eminim.
Değerli yorumunuz için teşekkürler.

!Sovyet

Başarılar dilerim kimseye bakmayın beyler yolunuzda ilerleyin meyve veren ağaç taşlanırmış çekemiyorlar size sallama yapıyorlar arkanızdayız!

Daxy

Alıntı yapılan: !Sovyet - 14 Aralık 2020, 00:34:54
Başarılar dilerim kimseye bakmayın beyler yolunuzda ilerleyin meyve veren ağaç taşlanırmış çekemiyorlar size sallama yapıyorlar arkanızdayız!
Desteğiniz için teşekkür ederiz, bizler sizin ümitlerini ve desteklerini boşa çıkarmamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.