GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

South City Roleplay - Winter is coming[AÇILDI: samp.southcity-rp.com]

Başlatan South City, 20 Kasım 2020, 03:15:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Shade

Berkayaltun

Başarılar dilerim. Onur, senin gibi bilgili birinin sunucu açmasından mutlu oldum. gerçekten bu sunucuyu bir yerlere getiriceksin, bundan eminim her ne olursa olsun dimdik, ayakta, kalmaya devam et seni eleştirmeye başlamışlar gördüğüm kadarı ile bu, gerçekten çok iyi çünkü bazıları korktukları için, önünü kesmeye çalışıyorlar. işte bu yüzden başarıcaksın seni insanlar gün geçtikçe daha çok tanıyıcaktır ve sunucuyuda sırf senin sayende sevip oynamaya devam edicekler. Başarılar :)
Son düzenlenme: 14 Aralık 2020, 22:37:20 Berkayaltun

! ŞAFAK

Daxy

Alıntı yapılan: Berkayaltun - 14 Aralık 2020, 22:27:18
Başarılar dilerim. Onur, senin gibi bilgili birinin sunucu açmasından mutlu oldum. gerçekten bu sunucuyu bir yerlere getiriceksin, bundan eminim her ne olursa olsun dimdik, ayakta, kalmaya devam et seni eleştirmeye başlamışlar gördüğüm kadarı ile bu, gerçekten çok iyi çünkü bazıları korktukları için, önünü kesmeye çalışıyorlar. işte bu yüzden başarıcaksın seni insanlar gün geçtikçe daha çok tanıyıcaktır ve sunucuyuda sırf senin sayende sevip oynamaya devam edicekler. Başarılar :)

Alıntı yapılan: ! ŞAFAK - 15 Aralık 2020, 00:27:16
Başarılar dilerim. Tema çok güzel.
Herşey için teşekkür ederiz, iyi dilekleriniz için minettarız..

Milli Savunma Üniversitesi

SpawN

South City

Sevgiler ve Selamlar, biliyoruz sizleri beklettik fakat sunucumuzun açılış tarihi belirlenmiştir, açılış tarihi : 25.12.2020 sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız, bizleri desteklediğiniz için sizlere minnettarız, sağlıcakla kalın.

Her başarı, sabır ile zamanı birleştirerek sağlanır.

!Sovyet

samp platformunda en zevk alacağım sunucu burasının olmasını temenni ediyorum yönetim kadrosu harbi diyorum çok anlayışlı adamlara bir sorun söylüyorsun tatlı dilini bozmadan cevap veriyorlar gelde bu sunucuda oynama işte açılışta kavuşuruz umarım <3

Daxy

Alıntı yapılan: !Sovyet - 16 Aralık 2020, 07:07:23
samp platformunda en zevk alacağım sunucu burasının olmasını temenni ediyorum yönetim kadrosu harbi diyorum çok anlayışlı adamlara bir sorun söylüyorsun tatlı dilini bozmadan cevap veriyorlar gelde bu sunucuda oynama işte açılışta kavuşuruz umarım <3
Yorumunuz için teşekkür ederiz, bizde en az sizler kadar sunucumuzun güzel yerlere gelmesi için uğraşıyoruz. 6 yıllık tecrübelerimiz ile sizlerin nasıl rol yapacağını az çok tahmin edebiliyoruz sistemlerimizi ve maplerimizi ona göre tasarlıyoruz. Herşey sizlerin daha keyifli rol çıkartması için...

#FEK

Veritabanında şifrelemeniz MD5 değil diye duydum, daha önce açtığınız sunucu veritabanlarıyla yeni sunucularda olan arkadaşların şifrelerini alıyormuşsunuz. Bu konuda düşüncelerim size karşı biraz negatifleşmedi değil, MD5 şifreleme yöntemini kullanmanızı yeğler, başarılar dilerim.

Daxy

Alıntı yapılan: #FEK - 16 Aralık 2020, 18:47:49
Veritabanında şifrelemeniz MD5 değil diye duydum, daha önce açtığınız sunucu veritabanlarıyla yeni sunucularda olan arkadaşların şifrelerini alıyormuşsunuz. Bu konuda düşüncelerim size karşı biraz negatifleşmedi değil, MD5 şifreleme yöntemini kullanmanızı yeğler, başarılar dilerim.
Merhabalar, siz her duyduğunuza ve her görmediğinize inanıyormusunuz, yanılmışsınız md5 değil, ve kim öyle birşeyden bahsettiyse zamanında heralde kendisi öyle yapmış ki sunuculara iftira atıyor, veritabanındaki şifreleme türümüz, CRC32'dir bunu uygun gördük kırılması zordur. Yorumunuz için teşekkür ederim.

B E A R

South City

Her başarı, sabır ile zamanı birleştirerek sağlanır.

Leviathan

Başarılar. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur.

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

Daxy

Alıntı yapılan: Leviathan - 19 Aralık 2020, 19:48:19
Başarılar. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur.
Teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için.

Sokrat