GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sunrise Roleplay - www.sunrise-rp.com <𝓥𝓲𝓬𝓮 𝓒𝓲𝓽𝔂>

Başlatan trabzon, 07 Aralık 2020, 01:38:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

trabzon

Sunucu Sürümü : 0.3DL
Sunucu Adresi: 80.93.220.71:7777
Discord Sunucumuz : https://discord.com/invite/qc9fEN6EBe
Cache Dosyası : https://www.sunrise-rp.com/index.php?topic=538.0

Sunrise Roleplay, 24.03.2021 - 20:30 itibariyle oyuncu erişimine açıldı. Uluslararası San Andreas Türkiye camiasını Vice City haritası ile temsil etmek üzere, sizlerdende bu proje için yoğun destek beklemekteyiz. SA:MP camiasında Vice City haritasını sâdece rusların başarabildiği gibi düşüncelerin önüne geçmek için buradayız. Bunca zaman Türkiye kitlesi olarak kapanır gözüyle baktığımız Vice City haritası, Golden Group ve Sunrise gelişim/ar-ge ekibimiz tarafınca oynanabilir hâle getirildi. Sıfırdan yazılan oyun modumuz sürekli gelişim halindedir. Oyun modumuz gelişim halini sürdürürken, eksikleri hissediyor olmanız çok normal. Bizler bu eksikleri elimizden geldiğince kısa sürede azaltacağız.

Haydi, GTA San Andreas Multiplayer - Türkiye camiası olarak bu başarıyı hep beraber elde edelim!

Forum | Discord | Youtube

Sunrise, Vice City haritasında konumlandırılmış bir Roleplay projesidir. San Andreas Multiplayer Türkiye camiasında, denenip başarılı olamayan ve kapanan sunuculardan ibreten, Vice haritasına dayalı olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. 24 Eylül'den beri gelişmekte olan sıfır alt yapılı oyun modumuzu Vice haritasına sorunsuz bir şekilde entegre ettik. Oyun modumuz tamamen Vice haritasına entegre edilmiş olup, tüm senkronları sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Vice haritasının tamamı, San Andreas haritasının Los Santos şehrinin ölçeklendirmelerine göre neredeyse Los Santos şehrinden bile küçüktür. Rol yapabilmek için koca bir San Andreas haritasını gezmek zorunda kalmayacaksınız. San Andreas Multiplayer platformunun pozisyon değerlerinin dışında çalışan Vice City haritasında, mod/harita çaplı çok hatanın önüne geçtik ve akışı hiç bozmadan sizlere bu haritada sorunsuz bir rol keyfi sunabilmek için son hızımızla çalışmalara devam ediyoruz.

Şehirdeki yapılanmalara ibaret oluşturulmuş karakter hikayeleri,

- Cascio Navarra

Navarra ailesinin lideridir. 2000'li yıllara gelindiğinde artık uy****rucu, yüksek geliri olan bir ürün haline gelmiştir. Birçok aile bu sayede zengin olduğu için Cascio Navarra'da geri kalmamak için 2003'de bu işe girer. Bunun için Josefina Kardeşlerle takas yapması için Ethan Marquel'i bu iş için Sunrise City'e gönderir. Ancak anlaşma Bernardo Badalamenti'nin adamları tarafından baltalanır ve her şeyini kaybeder. Cascio paraları kaybettiği için Ethan Marquel'e kızgındır ve paraları bulması için Ethan'a bir süre müddet verir. Ethan, Sunrise City'de güç kazanıp kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiştir. Aradan zaman geçmesine rağmen parasını alamayan Cascio, Ethan'ın konağına ziyarette bulunur. Ethan sahte paralarla borcunu ödemeye çalışır ancak Daniel'in durumu Cascio'a bildirmesiyle Ethan'ın evinde çatışma çıkar ve bu çatışmada Cascio Navarra, Daniel Josefina ve birçok kişi hayatını kaybeder.

- Ethan Marquel

Cascio Navarra, Ethan'ın ihaneti sonrası bizzat kendisi ve birçok Navarra gangsteri ile birlikte Sunrise şehrine geldi. Cascio'nun geldiğini öğrenen Ethan, Cascio'a vermek üzere 3 milyon dolar sahte para hazırlattı. Cascio adamları ile birlikte Marquel'in malikanesine geldi. Ethan'ın kendisini hayal kırıklığına uğrattığını belirtti. Daha sonra parayı aldı ancak Cascio ayrılmadan hemen önce payından memnun olmadığı için artık Cascio için gizli gizli çalışan Daniel, açıkça Ethan'e ihanet etti ve Cascio'a gerçek paranın kasada olduğu uyarısında bulundu. Cascio, Ethan'a "Bu sahte paraları alacağımı mı sandın?" dedi. Ethan'ın "Hayır, sadece seni öldürmeden önce dalga geçmek istedim!" demesiyle çıkan çatışmada Cascio ve Daniel'in de aralarında bulunduğu çok sayıda Navarra ailesinin üyesi öldü. Ethan Marquel, Sunrise City'deki en güçlü ve en zengin suç lideri oldu.

#keepfeelingfascination
Son düzenlenme: 26 Mart 2021, 15:12:28 Silver

Katya

13.12.2020 ekipten ayrılmış bulunuyorum. Başarılar diliyor, iyi yerlere gelmenizi temenni ediyorum.
Son düzenlenme: 13 Aralık 2020, 01:27:20 Katya

Seaeagle

Başarılar.
Son düzenlenme: 13 Aralık 2020, 21:06:03 Bertan

Hyperss

Oner

Discord: Ascendency#7970

!Sovyet

Vice City tutmuyor boşuna emekleriniz heba olmasın bir TÜRK KONSEPT açın da samp platformu inlesin

Klauf

Keep feeling fascination!

Video fazlasıyla başarılı, bir şeyler yapacağınıza inanıyorum kolay gelsin!

oskii56

Typrison

Çocukluğum Vice City ile geçti, avucumun içi gibi bilirim. Vice City'de rol tadını şimdiden merak ediyorum :)

Keep feeling fascination!

Shade

Artizex

Trigger

Bilemiyorum ama "bence" ingilizce sloganlar bana itici ile saçma geliyor, global bir samp sunucusuna mı hitap ediyorsunuz? +1 etki vesayire etmiyor.

TheMertcaN

Gang shit no lame shit