GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vatan Roleplay | Açıldık! !> [www.vatan-roleplay..com] [05/09/2019]

Başlatan Anka, 03 Eylül 2017, 23:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

trabzon

Aslen hiç bir sunucu boşa kürek çekmez.
Baltalamak isteyen sunucuyu kirletmek isteyen kişiler, oyunda yaşadığı sebepden veya sunucunun platforma oturmasını istemeyen kişilerce baltalanır. Dürüstlük ve saygı kapsamında olan oyuncular bunları yapmaz.

Başarılar diyelim. Yolunuz açık olsun. :)

Anka

Alıntı yapılan: Silver - 12 Kasım 2017, 17:03:28

Baltalamak isteyen sunucuyu kirletmek isteyen kişiler, oyunda yaşadığı sebepden veya sunucunun platforma oturmasını istemeyen kişilerce baltalanır. Dürüstlük ve saygı kapsamında olan oyuncular bunları yapmaz.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

WantedAlone

Alıntı yapılan: Silver - 12 Kasım 2017, 17:03:28

Katılıyorum, sunucuda kendi istediği olmayınca iftira atanlara inanamıyorum.

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

GusülsüzPawnocu

Öncelikle merhabalar, sunucunuzun tanıtımını face grubundan gördüm. Grup ismi vermeyeceğim, o grupta BOT diye tabirler gördüm, sunucuya girdim ve hiç bot göremedim, ne kadar oyuncu varsa sadece 1-2 tane bot var galiba onu da açıklamışsınız client bot diye, sizin gibi dürüst insanların kıymetini bilmiyorlar, sunucuda oynamıyorum fakat herkese tavsiye ederim. Rol seviyeleri düşük fakat geliştirmek için aşırı çaba gösteriyorlar. Tek dikkatimi çeken karakter aktarımı oldu, önceden yapılmış karakter aktarımı olmasına rağmen piyasayı düzgün ayarlamışsınız. Sunucuda emek yok diyenlere karşın emeğinizi göstermişsiniz, eğer ki pawn coder ekibinde eksiklik varsa ekibinizin bir parçası olmak isterim. Yusufu başka sunuculardan tanırım, dürüst ve saygılı birisi. Zaten o şekilde gönülleri fethediyor. Başarılar dilerim, BOT tabirleri asılsız olduğunu söylemek için sırf pawnotürke kayıt oldum, bu sitenin olduğundan haberim bile yoktu. Böyle devam edin, geleceği siz yönlendireceksiniz.

Anka

Alıntı yapılan: GusülsüzPawnocu - 13 Kasım 2017, 17:14:46

Öncelikle merhabalar, sunucunuzun tanıtımını face grubundan gördüm. Grup ismi vermeyeceğim, o grupta BOT diye tabirler gördüm, sunucuya girdim ve hiç bot göremedim, ne kadar oyuncu varsa sadece 1-2 tane bot var galiba onu da açıklamışsınız client bot diye, sizin gibi dürüst insanların kıymetini bilmiyorlar, sunucuda oynamıyorum fakat herkese tavsiye ederim. Rol seviyeleri düşük fakat geliştirmek için aşırı çaba gösteriyorlar. Tek dikkatimi çeken karakter aktarımı oldu, önceden yapılmış karakter aktarımı olmasına rağmen piyasayı düzgün ayarlamışsınız. Sunucuda emek yok diyenlere karşın emeğinizi göstermişsiniz, eğer ki pawn coder ekibinde eksiklik varsa ekibinizin bir parçası olmak isterim. Yusufu başka sunuculardan tanırım, dürüst ve saygılı birisi. Zaten o şekilde gönülleri fethediyor. Başarılar dilerim, BOT tabirleri asılsız olduğunu söylemek için sırf pawnotürke kayıt oldum, bu sitenin olduğundan haberim bile yoktu. Böyle devam edin, geleceği siz yönlendireceksiniz.

Yorumunuz için teşekkür ederiz, hala böyle karakterli kişiler olması bizi mutlu ediyor.

akaRussian

Safari'nin ardından gelebilecek bir umutsunuz , Türk RP kavramını düzeltin.Günlük yaşam odaklı çalışın lütfen dikkate aldık demeyin , yapın.

Your's motto must be "Just do it"

Anka

Alıntı yapılan: akaRussian - 13 Kasım 2017, 21:08:45

Safari'nin ardından gelebilecek bir umutsunuz , Türk RP kavramını düzeltin.Günlük yaşam odaklı çalışın lütfen dikkate aldık demeyin , yapın.

Your's motto must be "Just do it"

Yorumunuz için teşekkür ederiz. Tavsiyelerinizi dikkate alacağız.

Kronos

Güzel görünüyor, size buradanda pm attım okursunuz- şahsımca başarılar dilerim.  :hm:

RasimTutuncu

Sunucu hayırlı olsun tebrik ediyorum rol ortamı falan çok iyi burdayım.. :) <3

GokayA99

Anka

Alıntı yapılan: Kronos - 14 Kasım 2017, 10:47:46

Güzel görünüyor, size buradanda pm attım okursunuz- şahsımca başarılar dilerim.  :hm:

Alıntı yapılan: GokayA99 - 14 Kasım 2017, 18:44:13

ÇOK GÜZEL OLMUŞ BAŞARILAR

Alıntı yapılan: RasimTutuncu - 14 Kasım 2017, 18:38:59

Sunucu hayırlı olsun tebrik ediyorum rol ortamı falan çok iyi burdayım.. :) <3

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz. Sizler için en iyisini yapmak için gayret ediyoruz.

WantedAlone

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

Anka

Alıntı yapılan: WantedAlone - 15 Kasım 2017, 10:44:27

Foruma girilmiyor neden?

Hosting firmasıyla yaşadığımız sıkıntılar yüzünden kapanmıştır, en geç 15.11.2017(Bugün) 19:00'da açılacaktır.
Son düzenlenme: 15 Kasım 2017, 19:32:14 Anka

nikobernoo

Sunucumuz cok iyi ilerliyor bi yıla kalmaz 100 kişi oluruz inşallah

pag