GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vatan Roleplay | Açıldık! !> [www.vatan-roleplay..com] [05/09/2019]

Başlatan Anka, 03 Eylül 2017, 23:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anka

Alıntı yapılan: Aytuğ - 02 Mart 2018, 09:16:30

Sunucumuza sizler için daha iyi hizmet vermek niyetiyle ve daha iyi oyun keyfi için Client kodlandı, eklendi.
detaylı bir bilgi  için buraya tıklayabilirsiniz.

Ne gibi güncellemeler getirildi?

* Kumar sistemi kodlandı, min ve max değer olarak kumarhanede zar oyunu oynayabilirsiniz.
* Benzin sistemi yeniden kodlandı.
* Özel araçlarda ve bisiklette benzin gitmeyecek.
* Birlik araçlarına birlik üyesi dışındakiler binemeyecek.
* Maaş sisteminde ki kritik sorun çözüldü.

Daha fazlası için buraya tıklayınız.

Sunucuya hayırlı uğurlu olsun..
Son düzenlenme: 02 Mart 2018, 10:34:34 Anka

Anka

Her ne olursa olsun WantedAlone ekipten ayrılsanda hep aileyiz bize küfür yakışmaz biz yüzüne vurmuyoruz diye ortalığı boş buldular admin yetkisi için emekliliğe ayrıldılar   geri dönmek için a6 kadrosu boş diye istediler hepsinin de kanıtı var kadrodan ayrılan -1 rütbe ie döner ama bunlar +1 +2 rütbe ile sözde dönecekler Di bende kabul etmedim diye istemediler ben onların mapine kalmadım sunucuma girerse zaten ondan istediğimi kendimiz yaptık kahpe içerden oldun mu kapı kilit tutmaz bizim .......'lar da bu arkadaşlar galiba Moderatorden yorumların silinmesini istedim kişinin youtube kanalı ile bağımız yoktur kişi sunucuya hakaretten banlandilar Her türlu kanıt forum adresimize  atılacaktır bu konun yorum yapıldığı yer   yanlıştıe.  Kişiler kendilerı sütten çıkma ak kasıktır gerekli işlemi Moderatorden istiyorum saygılarımla - Vatan ( YUSUF)
Son düzenlenme: 02 Mart 2018, 14:43:44 Anka

Anka

Alıntı yapılan: Hawk - 02 Mart 2018, 14:54:46

CalderoN un paylaştığı vb.net ile kodlanmış clienti sunucunuza eklemişsiniz en azından kendiniz bi C# dili bilen birini alıp kodlatabilirdiniz.

Sen bir Calderon un yaptığını araştırsana mysql falan varmi 😉  vb tabanı o fakat bizim bağlantı kurulumu falan her şey bizim sağolsun Calderon bu konuda bize yardımcı oldu fakat kurulumu mysql ayarını biz yaptık ve bu daa v1 güncellemesi böyle bir yorum bizi üzdü.

Viality

Her söylememde de neden bilmiyorum ama inkar ediyorsunuz, saygı çerçevesinde yorum yaparak söylüyorum lütfen yanlış anlamayın. 

<17:50:13> "*** ** *****": Vatan Gaming !!! Sunucumuz Aktiftir! V3.7 Sürümüne geçiş yaptık. ts.vt-gaming.com - samp.vt-gaming.com:7777 Clienti indirmek için https://vt-gaming.com/

İsmi gizledim

Gogh

Alıntı yapılan: Viality - 02 Mart 2018, 18:04:05

Her söylememde de neden bilmiyorum ama inkar ediyorsunuz, saygı çerçevesinde yorum yaparak söylüyorum lütfen yanlış anlamayın. 

<17:50:13> "*** ** *****": Vatan Gaming !!! Sunucumuz Aktiftir! V3.7 Sürümüne geçiş yaptık. ts.vt-gaming.com - samp.vt-gaming.com:7777 Clienti indirmek için https://vt-gaming.com/

İsmi gizledim

Reklam yapıp konularınıda üstte tutmaya çalışıyor, sanırım bu adminlerden kaynaklı.

Albert Einstein.

"We can easily forgive a child who is afraid of the dark; The real tragedy of life is when men are afraid of the light."

mtb

2017-2025

mtb

2017-2025

Anka

Alıntı yapılan: -Poseidon- - 02 Mart 2018, 20:46:25

Acaba saat 20:00 da sunucunun uykusu gelip uyuyor mu ?

Bu kadar takip ettiğinizi bilmiyorduk Client ile ilgili bir sıkıntı çıktı malum client sifrelemessek millet googleden aradıgı programlarla mysql tabanına erişebiliyor yapacak bir şey yok sunucu bu gece içerisinde aktif hale gececektir iyi forumlar.

Shalute1

Sunucudaki client sorunları düzelmiştir sorunsuz bir şekilde sunucuya girebilirsiniz.

Yaşanan sorunlar için özür dileriz.

VT:RP Yönetim Ekibi.

https://dosya.co/lxti3xbnqm17/Vatan_Roleplay.rar.html

Web : www.alliance-hp.com (Açık)
İP : samp.alliance-hp.com (Açık)
TS : ts.alliance-hp.com:9185 (Açık)

Aytuğ

Client ile giriş yapamayanlar için vericeğim linkten girip oyuna giriş yapabilirsiniz indirmek için
buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazlası için buraya tıklayınız.

mtb

Sonunda.Bir de birlik başvurularına kısa süre içerisinde bakılsa.

2017-2025

NexoR

Sunucunuza daha önce hiç girmedim ama client yazılımınızda çok büyük bir açık var. Veritaban bilgilerine kolayca ulaşılabiliyor, bilginize.
Son düzenlenme: 03 Mart 2018, 14:08:07 NexoR

HyperCharge

Alıntı yapılan: NexoR - 03 Mart 2018, 14:05:25

Sunucunuza daha önce hiç girmedim ama client yazılımınızda çok büyük bir açık var. Veritaban bilgilerine kolayca ulaşılabiliyor, bilginize.

Aynen veritabanı bilgilerine bende ulaştım.

Shalute1

Alıntı yapılan: HyperCharge - 03 Mart 2018, 14:25:48

Alıntı yapılan: NexoR - 03 Mart 2018, 14:05:25

Aynen veritabanı bilgilerine bende ulaştım.

Teamspeak 3 gelirmisin bi ?

Web : www.alliance-hp.com (Açık)
İP : samp.alliance-hp.com (Açık)
TS : ts.alliance-hp.com:9185 (Açık)