GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vatan Roleplay | Açıldık! !> [www.vatan-roleplay..com] [05/09/2019]

Başlatan Anka, 03 Eylül 2017, 23:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kellyy

Leeroy

iki yüzlülüğünde daniskası be oğlum yiğit, vds parasını ödemeyip userleri yüz üstü bıraktınız. ekip olarak milleti soğuttunuz. neyin geri dönüşünü yapıyorsunuz?

Anka

Merhabalar Ahmet beni ne kadar tanıyorsun ne kadar tanımıyorsun bilemem benim en son sunucu kapatma sebebimi burda bilen bilirbilmeyen bilmez VDS parasından kaynaklanmadı tam aksine aynı evde yaşayan birini kaybettin mi hiç ? Bence kaybetmedin kaybettiysen de Allah Rahmet eylesin ki öyle bir durumda iken  Dedem vefat etmişken ben giremem giripte bir şey yapamam ki örf ve adetlerimizde geleneklerimizde böyle bir şey yok yaklaşık 40 güne yakın uzaktan yakından akrabalarınız size gelir gider mevlitler vs. vs. okunur bende aktif olamadım o zaman Yüksek Yönetimimde bulunan adminler ilgilenebildikleri kadar ilgilendiler. Belli bir karar alındı ve sunucuyu belli bir süre inaktifliğe alındı falandı filandı ki ben yine söz verdiğim insanlar var sunucuyu daha sağlam ve kaliteli bir şekilde aktif edip Nisan ayına kadar aktif olamayacağım fakat benim arkamda sağlam bir admin ekibi bırakacağıma söz verebilirim Rica ediyorum ki beni tanıyorsan veya tanımıyorsan bana PM yoluyla şikayetini ve bu tarz yorumlarını bildirirsen sevinirim. Burada PAWNOTÜRK halkına özelimi açtım ben yanlış bir şey yapmadığıma eminim. Sevgiyle Kal Esen kal.

-----------------

Sunucu konusu güncellenmeye devam edecektir.
@Hwang adminimize ayrıca teşekkürlerimi sunarım tekrardan özürlerimizi iletirim.

Rivera

Eski bir sunucu güzel bir sunucu, girdiğimde zevk alarak oynadığım sunuculardan birisiydi az çok neden kapandığını duymuştum aileviydi galiba, güzel bir ekip güzel bir sunucu olmasını düşünüyorum başarılar arkadaşlar.

Leeroy

anladım, peki o eski kanser horizon modunu mu kullanıcaksınız?

Leeroy

Alıntı yapılan: kellyy - 30 Ocak 2019, 22:43:26

Alıntı yapılan: Rivera - 30 Ocak 2019, 22:38:58

Eski bir sunucu güzel bir sunucu, girdiğimde zevk alarak oynadığım sunuculardan birisiydi az çok neden kapandığını duymuştum aileviydi galiba, güzel bir ekip güzel bir sunucu olmasını düşünüyorum başarılar arkadaşlar.

Teşekkürler.
Alıntı yapılan: Ahmet - 30 Ocak 2019, 22:40:55

Anladım, O halde Yeni Nesil Roleplay ve Safari Roleplay kanser bir horizon modu değil mi?
Ayrıca neden böyle kötüledeğini anlamıyorum, iyi/kötü yorumların için teşekkür ederiz.

yanlız o 2 sunucuda buglu ve kanser. rina neden değil?

Anka

Alıntı yapılan: Ahmet - 30 Ocak 2019, 22:40:55

Yakın bir zamanda göreceksiniz bu bilgi şimdilik bizimle beraber olanlarla var. ://

xantos

yagizzmn

Güzel bir şey çıkacağına inanıyorum, zevkle gelip oynayacağım.

Hestia_

Tekrar kapanmaması dileklerimle kardeşim.Hep yanındayız biliyorsun. -Kenan

GokayA99

cyberlife

Jarveus

Alıntı yapılan: cyberlife - 31 Ocak 2019, 23:48:09

Konu 2017'de açılmış, neden horlattınız ki?

Kardeşim sunucuyu tekrardan açıyorlar o yüzden. Hayırlısı olsun Yusuf ! Inşallah dilediğin gibi olur.

kutsi

Curio