GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vatan Roleplay | Açıldık! !> [www.vatan-roleplay..com] [05/09/2019]

Başlatan Anka, 03 Eylül 2017, 23:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anka

Alıntı yapılan: Ahmet - 04 Şubat 2019, 20:46:44

Alıntı yapılan: Anka - 04 Şubat 2019, 19:54:28

Alıntı yapılan: Ahmet - 04 Şubat 2019, 17:23:32

Alıntı yapılan: Anka - 03 Şubat 2019, 23:37:22

Kelly yorumun için teşekkür ederim fakat admin kadrosunu yeniden yapılandırıyorum.

Sunucu Hakkında Alınan Kararlar 03.02.2019

*Sunucu Konsepti TR olacaktır.
*Sunucu da ben yokken en yetkili 3 kişi belirlenmiştir. Yetkileri (KURUCU) olacaktır.
*@Hestia - Kenan (Eski Yüksek Yönetim Adminim) 2017 Yılı Sunucu Adminim
*@Darly - Batuhan (Eski Yüksek Yönetim Adminim) 2016 Yılı Sunucu Adminim
*---------- (Eski Yüksek Yönetim Adminim) - Kişi ile görüşme aşamasındayız.

Saygılarım ve Sevgilerimle Pawnoturk Halkı kendinize iyi bakın.

tr konsept hiç bir zaman tutmaz. yine yüz üstü kalıcaksınız

Bu yorumu galiba şaşırdın yanlış konuya yazdın varsayıyorum Türkiye'de TR Konseptin adı düzgün yokken suanki aktif bir kaç TR konsept sunucularından birini kastediyorum onlar ortada yokken bizim sunucumuz aktifti zamanında eski admin kadrolarında bulunan karaktersiz insanlar olmasaydı onların kadrosunda (hilen ve cebren yollara başvurulmasaydı) şuan hala Vatan Roleplay TR Konsept ile aktifti dostum.  Bunu da 2014 Yılından beri belki daha önceden beri şu SAMP RP Konseptinde oynuyanların bir çoğu iyi bilir. İyi forumlar dilerim. Şu atacağım video en düşük user sayımızdı bu arada user sayısı bizi bağlamaz ben 0 kişi çekerken bile kapatmadım beni o konuda da çok iyi tanıyanlar var. (Şimdi soracak olanlar var peki niye kapadın önceki sayfada belirttim değerli dostum.) Tekrardan iyi forumlar - VATAN (YUSUF)

Bu cevaba uygun bir cevabım vardı fakat yetkililer tarafından silinmiş. Her neyse o videoda ben de varım. Hatta sunucunuzun eski yetkilisiyim(A5-HSA-GBY-HY). İnan bana o etkinlikteki herkesin amacı paradan ziyade eğlence/troll ortamıydı. O ortamı kurup ortadan yok oldular. O 35 kişiyi sonradan göremedik. Ben, ailevi sebeplerimden dolayı sunucunuzdan 'emekli yetkili' olarak ayrıldım. Arada girip oynama şansım oldu. Ben oynarken sunucunun başında hep "Yavuz/Silver" vardı. Sunucuda çok DM vardı ve millet TR konseptin çöp olduğunu bilip tüm kural ihlallerini yapıp birbirine sövüyorlardı. Fakat Yavuz gelince, ortada bir hiyerarşi oluşmuştu. Kural ihlallerini göremez olmuştuk. Sunucu hep düşüşte olsada, çok çaba gösterdi fakat VDS süresi bittiğinden ve geri açılamadığından tüm emekler heba edildi. Aytuğ gibi yetkililerin emeğide heba oldu. Ayrıca ben sunucuda A4'ken sunucu TR konseptteyken ING konsepte dönme kararı alınmıştı fakat sonradan iptal edilmişti. Sebebi ise 0 kişiden hiç yükselme yoktu. Ayrıca sunucuyada çok saldırı olmuştu. Bunun sebebi ise eski yetkililerdi. Ayrıca bu devirde 35 kişiyle övünme, nicelerini görelim. 50-60-70 veya 100 görelim ben lafımı geri alıp senden özür dileyeceğim. Dediğim gibi bu devirde TR konsept ile şansınızı denemeyin. O elit kesme/kısma hitap edemiyorsunuz. Selametle, tartışmak istersen alıntı yapabilirsin. Haksız olduğumuda düşünmüyorum. Bunlar hep yaşanan şeylerdi.

Tartışma yaratmaya gerek yok sen beni tanımışsın eğer ki adminim olmuşsan o zaman bana burada ciddi ciddi muhalefet olmaman gerekirdi demek ki ben ne kadar yanlış seçimler yapmışım bunlaır görüyorum neyse sağlıcakla kal iyi forumlar yorumunu olumlu algıladım konuyu uzatmayalım.

TheHunter

Ha,siz şu TR konspert diye açıp RDM sunucusuna dönenlersiniz,tekrar açıyor olmanız güzel :D

Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

kellyy

Eveeet şimdi başlayalım öncelikle kardeşlerim sürekli kötüleme amacındasınız siz de bir sunucu açın sizide görelim, Yusuf karakter olarak iyi bir kişiliğe sahip, ufak tefek aksaklıklar oldu aramızda onu bir tarafa koyup değerlendirmek istiyorum. Öncelikler geçmişi olan bir sunucu geçmişi biryana koyup açmanız gerekmekte geçmişteki durumları görmezden gelip başlamalısınız diye düşünüyorum ama TR tutturmanız zor ve uğraş gerektirir bunu yapar mısınız bilemem oyun modunda ufak tefek komut bugu var bu komut bugunu sizlere söyledim safaride bile çalışmakta tek bugla bitmiyor satırları baştan aşşağı incelemeniz gerekmekte bir kişiliksiz arkadaş girip sürekli komut bugu dediğim olayı yapar sunucu ayakta durmaz bunlara dikkat edin, demedi demeyin. Silver moduyla yani Vatan roleplay oyun moduyla açılan tüm sunucuları kapıyorum uğraş istiyor bu işler Sağlıcakla kalın uzun süre yokum uğrarım arada. Tutmaz, deneyin yine şansınızı. Başarılar, istediğiniz yerlere...
Son düzenlenme: 05 Şubat 2019, 17:08:33 kellyy

graffie

SevenAtion

Valveron

Zamanında bu sunucu için bir çok şey yaptım bu göz ardı edilmedi fakat Yusufun sıkıntıları yüzünden getirilen seviyesiz bilgisiz bir pawncoder vardı o aramızı bozdu. Bu tip olayların tekrarlanmaması dileğiyle Başarılar Yusuf.

-Hayrettin

triplexenes

güzel sunucuydu, admin kadrosu bir iki kişi dışında leşti. Umarım düzgün eleman seçersiniz, gelirim sanırım.

İtfaiyeci YusufAli

bu serverde helpırlık amdinlik yaptım server güzeldi hiç kötü yönünü görmedim umarım eskisi gibi başarılı olur ve birdaha ara vermezz.

Anka

Herkesin yorumlarına teker teker teşekkür ederim sizlere ve pawnoturk ailesine daha iyi hizmet verebilmek işimizi odaklanarak yapıp ugrasmaktayiz en yakın zamanda trailer videosu gelecektir.

MehmetDmr

Alıntı yapılan: Anka - 03 Şubat 2019, 23:37:22

Kelly yorumun için teşekkür ederim fakat admin kadrosunu yeniden yapılandırıyorum.

Sunucu Hakkında Alınan Kararlar 03.02.2019

*Sunucu Konsepti TR olacaktır.
*Sunucu da ben yokken en yetkili 3 kişi belirlenmiştir. Yetkileri (KURUCU) olacaktır.
*@Hestia - Kenan (Eski Yüksek Yönetim Adminim) 2017 Yılı Sunucu Adminim
*@Darly - Batuhan (Eski Yüksek Yönetim Adminim) 2016 Yılı Sunucu Adminim
*---------- (Eski Yüksek Yönetim Adminim) - Kişi ile görüşme aşamasındayız.

Saygılarım ve Sevgilerimle Pawnoturk Halkı kendinize iyi bakın.

Meraklandırdı o kişi her kimse.

ParKStrikeSTR

Merhaba, umarım günün iyi geçiyordur Allah rahatlık versin.

Göze daha hoş hitap etmesi için düzeltilmesini istediğim bir kaç konu ve araştırma-geliştirme üzerine fikirlerimi sunacağım, umarım olumlu algılarsın;

#Yazıların büyük olması tamamen göze kötü geliyor, divbox kullanılmamalı aksine resimlendirilmeli.
#Bir trailer çekilmeli.
#Başkalarının yorumuna alçaltası yorumlara cevap verip onun seviyesine düşmemelisin.
#Sunucuda ki kimseyene olursa olsun güvenmemelisiniz.

#ParKStrikeSTR(Çağatay)

Umarım mesajımı olumsuz algılamazsın, tamamen geliştirmeye yönelik mesajlar. İyi geceler.

Son düzenlenme: 26 Şubat 2019, 18:18:30 ParKStrikeSTR

Leviathan

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

Mahmut

Athena

Anka

Senayo ; Bölüm I - Emniyet

2018 yılı çökertilen bir mafya..devletin yozlaşmış ajanları ve memurları terhis edildi.Manşetler de yer kaplamasa da bu haber hala akıllarda veyahutta arka sayfalarda. Bakanlık tarafından İstanbul'a yeni bir emniyet müdürü atandı yıllarca Hakkari ve Şırnak çevrelerinde görev yapmış bir özel tim müdürü. Yaşının verdiği rehavetle masa başına alındı "Rahim Balbay". Herkesin ihraç edildiği bir yere atanan şansız adam diyordu gazeteler. Kendine yeni bir ekip , güzel bir düzen oluşturması gerektiğini herkes ve en çokta o biliyordu.Yeniden küçük çeteler etrafa yayılmaya başlayacaktı kaos düzeni tekerrür edecekti o kesindi.Engellemek amacıyla her ilmiği sağlam olması ve sağlam kazıklara dolanması lazım.

Senayo ; Bölüm II - Sokak Delikanlıları

Yıkılan örgütlerin arkasında kalan maşalar sahneye çıkacak! Komplo teorileri ürüyor , Ölüm Meleği adıyla anılan Velid Seyit'in veliahtı ortalarda gezdiğinin hakkında.Tüm sokakta kalan torbacı , yankesici , değnekçileri toplamaya çalışıyormuş. Baş kaldıran çok çünkü onu tanıyan kimse yok. Herkes başarısız olacağını düşünüyor sokaktakiler.Girişimin zorlu olduğu ve emniyet karşı çıkarsa direk son yasa dışı yapılanmaların yıkılacağı söyleniyor.Kim bilebilir ? Belki başarırlar ve yine devlete sızarlar. Tüm para gücünü ellerinde toplarlar ve barları , kafeleri , restaurantları haraca bağlarlar..

Alıntı yapılan:  Anka

Sunucu tanıtımı tekrardan düzenlendi ! Discord adresi eklendi >> https://discord.gg/3RDBAMQ
Son düzenlenme: 15 Mart 2019, 01:46:09 Anka